Tanke

Rent intuitivt känns det som om det är dags att damma av ett gammalt inlägg om andekontroll med anledning av en och annan Norgehistoria. Det eller en lite urspårad insiktsfullhet, kanske. Inte slåss.

Foliehatt II. Tänk själv. Det var allt!

Kommentarer

  1. Ungdomsläger massakern likna väl lite en uppretad black wasp. Har man som jag mist all förtroende för rätts staten och styrande funktionen så kan man ju tro om dem vad som helst och det gör jag ju ,alltså tror vad som helst om det jag inte vet.
    Och faktiskt om det jag verkligen vet blir bara tro med i vår relativa värld det enda som har fast punkt är känslan vilket säger ju att allt äger paradoxer, vilket kanske är själva meningen med livet. Just nu så är jag långt borta i tanken från detta dagliga eller värdsliga (jag dricker öl fiskar och campar :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans