Här - jag är här borta!

Dags igen för en liten blygsam vurpa till den stora staden S på andra sidan klotet. Hur kan en stad fyra gånger så stor som Stockholm emanicipera känslan av en liten trevlig by? Vad är det som gör att det är så – eller vad är det som gör att det inte är så överallt.

Den här gången får jag sällskap – premiär! Jag har aldrig velat ha det förut. Men saker förändras dessbättre. Värst för sällskapet för jag kommer att fisa och snarka hela vägen ner och väl där kommer jag mest att jobba.

Hon är modig, den där. Och lite kaxig, förståss. Lite.


Bilden lånad enligt denna licens.

Kommentarer

  1. Ja hon är en liten tös med stort mod inom sig:)
    Hoppas ni har det kanongott på andra sidan.
    Var rädd om varandra.
    Kramar Pia

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Bubbelbalans

Städa med HRV-mätare

Improviserat