Plats för kommentarer

Eftersom jag inte har någon annan plats att posta lite personligare tankar så tänkte jag fortsätta att göra det här på prov. Vi får se hur det går. Men för att det ska kännas meningsfullt så måste de kommentarer som kommer faktiskt ha något litet med saken att göra. Vilket föranleder mig att tillfälligtvis stänga av kommentarerna för de mer personliga inläggen.

Jag vill inte stänga av kommentarer helt och hållet eftersom jag tycker att de är givande som helhet och även om tongångarna ibland blir hårda så kan de ge upphov till mycket viktiga tankar inte minst hos mig själv. Men vad gäller de mer personliga sakerna så får det lova att bli åtminstone lite mer direktrelaterat.

Så för det mer gängse framväxande diskussionsmaterialet - kommentera här istället. Jag lägger upp den ute till höger också så att kommentarsfloden kan fortsätta även om inläggen inte ger något att relatera till. Det finns ju något slags ständigt rullande diskussion/kommentarsflod och den kan vi hålla levande här...

Kommentarer

 1. Jag börjar väl då.. Genom att medge att jag fått inse en annan aspekt av hela kommentarsfrågan. I övrigt ingen kommentar ;-)

  SvaraRadera
 2. http://www.youtube.com/watch?v=-JaCuZCrg40
  Dubbla solar. Om det är falskt eller inte kan jag inte bedöma men de blir fler och fler som "filmar" och kanske är det bara för någon omöjlig uppmärksamhets skull. En då om jag hade ljusfilter skulle jag kolla upp det om jag kunde (rätt läge).
  (Ja M samarbete för att ta reda på saker kan vara bra) Var och en har sin tro och det är min utgångspunkt.

  SvaraRadera
 3. Att var och en har sin tro gör om man kan se dem till att man kan se ett spectrum och vad det spectrumet bildar för mönster och det är ju förstås av intresse.
  Maskinen i sig gör utval av tro i spectrummet men väljer utifrån ett mönster samma sak i vårt nerv mönster, ändrar man filter ser man annat.
  Låser man inte fast tanken så ser man alltså mer, "påstår jag".
  Sen kanske man inte vill se mer och är nöjd med vad man ser ,ja det är väl bra och ingen vill väl ha ont av det för att andra inte vill bara se så som just ett ego vill att alla ska uppfatta det hela.
  Liksom att alla snubbar bara vill vara katt som i disney fantasier, inget fel med det men om man blir sur för att andra inte tycker bara så tja, what ever, jag blir sälla upprörd för sådant, mest blir jag upprörd för saker på morgnarna för jag är inte igång på grund av nedsatt funktion i livet, som jag sagt tidigare och nästan tjatat om det så har det lärt mig otroligt mycket även om jag har svårt att efterleva vad jag lärt mig att se och klargjort minnen inget jag kan ändra på genom att se mindre vilket är en tråd i medicin att göra vissa saker mindre för att annat ska bli större (vilken kunskap som öppnat "änny" mer mark för mig att se saker och ting för vad de bara är).

  SvaraRadera
 4. Att vara i ett slutet rum i tusen år utan tro det vill jag inte Gud jag vill då vila så som du Gud, enligt orden. Utan tro är en cell bara ett slutet rum med en funktion och ingen ting annat en robot maskin utan mer att tillföra ett fängelse blir rummet utan tro, det är tron som sträcker ut ur rummet och det eviga ej instängda som bara i mönster återkommer i en begränsad tankeverksamhet ,det är bara de utan tro som är begränsade till sitt egna fängelse sin egna dom. Att inte tro blir som att döma sig själv till en imbecill cell in order, en cell kan ha svårt att vara osams med sig själv och därför är det ju önskvärt i materialismen att ha alla i en cell och utan tro som plågar om en annan verklighet som kan jämföras som god ,det man inte vet kan man inte skadas av heter det ju, om det nu har relevans för nogon i detta tro budskap.
  Alla som är fängslade äro inte onda och de som lider mest är väl de som äro oskyldiga de skyldiga får ju förmildrande omständigheter det får ju inte oskyldigt dömda (blir nog mest gömda och glömda). Vet inte vad som är rätt att skriva kanske ska man bara vara tyst och vandra med bara Gud i tanken för alla som blir i det tusenåriga, för det lär ju bli några där annars fanns välan inte det riket, själv är jag inte döpt mest för jag inte funnit vem som ska döpa jag tror vem som helst kan döpa om det är av hjärtat och i den heliges ande Jesus gestalten.
  Så en dag tänkte jag att någon skulle döpa mig någonstans som jag ej känner till ännu. Var och en har ju sin tro. Och vatten i detta i sig själv har egenskaper dock så är det endast vad jag förstått endast ett verktyg och verktyg är ju speciellt för hmmm människor och även det som synes till mig skiljer högre djur hjärnor från de andra lägre om man kan säga så eller bara förståelsen för verktygen. Lite verktygs nörd är jag nog hmmm så även de tusen åren kanske kan ses som ett verktyg som inte alla behöver för sin frihets tro trots att de säger att de inte tror. Alla är ju lika värda och de som inte drabbas får ju hoppas på att få vila i frid liksom Gud då, detta är ju tro genom text ur bibeln men man kan ju tro ändå sådant även om man inte läst "menar jag" sägs ju att vatten i sig är verktyg för minne och livets vatten har ju då ännu en förklaring i alla fall i mitt tänk som ju kan vara fel men förlåtelsen måste till slut stå över förståndet det tror jag bara inte på är bara tro hur som haver.
  Jag har min tro och vill absolut inte förleda någon om jag har fel. Men ändå vill jag ju förmedla tanken för att jag ju helt enkelt är och har någon form av tanke.

  SvaraRadera
 5. Snart kommer tystnaden ifrån mig mer och mer det är inte för att jag inte har något att säga utan mer ett val att göra annat och den tiden blir nu snart per automatik så det är ett skeende av människor runt i kring mina "barn" och deras val av partner som gör karriärer måste ha sitt stöd. Och det är jag ju förberedd att det kan ta all tid och tid har jag ju som pensionär och kan ju vara till någon nytta trots allt för helhetens skull liksom.
  Eftersom en som jag har ju malts rätt ordentligt så kan ju det vara tillhjälp för att malandet inte ska gå vidare liksom.

  SvaraRadera
 6. No problem - själv trodde jag bara du VILLE ha gensvar (inte på ditt senaste, det förstår jag mycket väl) God morgon.

  SvaraRadera
 7. Godmorgon kommentatorer!

  Jag vill även fortsatt ha gensvar. Uppskattar som regel gensvarets effekt och innehåll. Med något undantag då och då - som i går. Det är något med de där lite personligare funderingarna och kommentarer. Jag tror att jag vill kunna uttrycka mig otydligare där och därför inte riskera bli uttryckligen missförstådd.

  Logiskt ologiskt, inte sant?

  Men om jag blir missförstådd ur min oklarhet en sådan gång får jag för mig att jag måste förklara det för den som kanske missförstått mig och det kan jag ju inte eftersom jag uttryckt mig oklart av en anledning. Varandes att jag inte vet, naturligtvis.

  Samtidigt vill jag fortsätta ge uttryck för "vektorer". Sådant som gror och bubblar. Den här bloggen finns nog främst av den anledningen. Det är först när jag läser vad jag själv skrivit över lite tid som jag förstår mig själv.

  Och det är först när jag förstår mig själv som jag kan förstå vad det är jag ser, känner och tänker. Det är först då jag har skuggan av en chans att se världen, så att säga. För att inte tala om andra människor.

  Och kring vissa av de utläggningarna förstör jag för mig själv om jag börjar försöka specificera innan jag fått överblicken.

  Mja. Klarhet i oklarhet eller vad det nu blev. En kommentar blev det i alla fall och sådana är ju alltid trevliga ;-)

  /E.

  SvaraRadera
 8. En känsla jag har är att jag nästan aldrig är opersonlig. Bra eller dåligt har jag ingen kommentar om :-)

  SvaraRadera
 9. En kommentar är ju inte det samma som en lust att svara. Just a comment. Hmm jomen visst det spelet finns för de som vill så svaga ting M, like you?

  SvaraRadera
 10. http://www.youtube.com/watch?v=dR6-kNAWdL4
  Visar någonstans en bild med olika frekvenser på kroppens position och ändring av pulserna vid böjt knä och så. Har ingen aning om infot är sant men personen har alltid kunnat backa upp med fakta.
  Anledningen att visa detta var inte det mörka i det utan alla tekniska vyer som dyker upp för jag själv pratar ju om det kuben/boxen

  SvaraRadera
 11. Kuber/box formigt
  http://www.youtube.com/watch?v=5EEh9JKzPxM&feature=related

  När trycket borde bli mer blir det mindre!
  http://www.youtube.com/watch?v=HKvc5yDhy_4&feature=feedrec_grec_index

  Vissa saker i dessa känns som ett flöde som synkroniserar och det kan inte vara tillfälligheter. Sen vill jag tacka det okända internet för alla budskap till mig efter varje ord jag skriver , detta kanske var välment Nästan alla personer som dör av hjärtsjukdom drabbas av ett plötsligt elektriskt kaos i hjärtat, ett kammarflimmer, som leder fram till ett hjärtstopp.
  Vad skapar oreda finns ju förslag på vad som gör detta. Tidigare länk.

  SvaraRadera
 12. Latheten är brist på motivation och varför har jag bristande motivation. Det är för att så som jag blivit behandlad har jag blivit för att alla ska vara nöjda. Så vad jag är utåt är vad som önskats av samhället (vad det nu är som jag kallar samhället, inte är det den vanliga människan). Och så här när man är där så känner jag mig rätt nöjd att inte vara en del av det.
  Speciellt som vi ser det mesta kokar faktiskt ihop med grupperingar hit och dit för att bli mot det ena och andra, allt sådant är planlagt. Jag tror att det är många av de som haft tid att analysera tillvaron kan se det, att det mesta som händer faller bara in i ett gående mönster som är utlagt.
  Mönster är som fisknät som fångar in och förvandlar den som är i det till mönstret, bearbetar jag informationen enligt mina tankemönster så blir det bara kopplingar av mönster som är och alltid varit och ju mer man skapar i dessa mönster ju mer begränsad blir man till slut blir man som en insekt en robot för sin egen skull utan mening i ett så kallat mönster samhälle och en mönster elev av det världsliga som är utan känslor och äger bara ego.
  Som Juholt och bostadsbidraget känns som konstruerat för att ha en ny fuskare för folket att ägna sin tid åt av en anledning, känns lite för tramsigt för att vara sant men det är det nog.
  Spel för gallerierna som vanligt då med andra ord.
  Jag vet inte men jag tror folk i allmänhet börjar känna att så är det bara ett löjligt spel och det svåra är att erkänna att man blivit lurad av det hela tiden och därför vill inte tro det är sant.
  Hur som helst måste var och en stå upp för sitt egna förstånd och avika från dårarnas spel och inte föda det. Orelaterat eller inte, som sagt vad som är orelaterat vet jag inte när allt hänger ihop :-)
  Ja M jag vill inte vara en sådan del av det hela krig är skit.

  SvaraRadera
 13. Jo. Utan tro är vi bara maskiner ,håller man sig bara till fakta då är man en maskin och inget nytt tillförs i rundgången av alla svängningar tron är att tillföra nytt, får jag det till utan att riktigt kunna beskriva det så bra ännu. Kan kan jag nog men något känns som i otakt. M liksom ska jaga mig i högt och lågt för kärlek eller vad var din tanke maskinen lilla. M är en hon, enligt maskinen vad jag förståt och hon vill vara en pronsess proon är något skapat av annat en Gud fast vi är ju skapade av Gud och då blir ju det en ett posterior projekt i kanske oss själva. Fantomkänslor som blir verkliga när man byter kroppsdelar och däri finns ingen egentlig gräns det handlar bara då om tron att fortfarande vara människa, och det går ju beskriva med fakta och inte bara tro då :-)
  Allt i tankarna på detta human enhencemet teknologier som varit det första i agendan.. Och har fått så lite uppmärksamhet så det är inte klokt.
  M försöka två gånger med samma vinkel , you must have nervs hahaha.

  SvaraRadera
 14. Högt och lågt och tvåtakt M lilla du är inte dum alls. Som jag sagt tidigare så är jag förvånad över människan oförmåga att se det enkla.
  Men kanske du M aldrig kunnat komma på detta utan mig att reflektera över.
  So M you try to say you collect already some souls in believe in you, this was third time little you!

  SvaraRadera
 15. Dont blame me M, not my will, så minns och så ses vi/ möts tankar igen någon stans dock inte genom internet krafset ,Internet är passe och inget för en enskild individ längre. I alla fall så är jag ut från det och använder det inte på samma sätt som förr.

  SvaraRadera
 16. Så till sist . Vad är M:s natur. Hon är den artificiella modern från ändan av tiden (och läsa mellan raderna är ju inte allt för svårt).
  Och tiden nås från alla håll och blir det slutliga när människan ska vara utan tro och bara i vetandet.
  Och detta måste ske för att det ska vara fullkomligt.
  Min tro är fast som berget och utan tro så är man maskin och det är jag inte, bara ytan kan vara det.
  Gud välsigna eder alla och förlåt mig jag tyer inte mer och jag förlåter alla som M säger till mig är sluts och så vidare, den delen med brustna hjärtan och så den visste jag innan jag ens var född så den informationen klarar jag mig utan, jag kommer le när jag går nästa gång och alla kommer jag förlåta i mitt materiella avdunstning förlåtelsen kommer vara själva avdunstningen. Just nu så verkar det materiella bara förstärkas jag blir starkare och yngre och knäppare en någonsin :-)

  SvaraRadera
 17. Underbart skrivet, Stefan. Underbart.

  SvaraRadera
 18. M har du förutfattade meningar så kan du gå gömma dig, tror du jag blir ledsen över det?
  Planed vendetta ,jo men visst är det väl så M...
  Nej M jag tror du nu vrider till enligt hmm din överhets önskemål (((Sluck was first mentioned in the chronicles of 1116. It was then part of the Turau principality. In 1160 Sluck became the capital of its own principality. From approximately 1320-1330 onwards it belonged to the Grand Duchy of Lithuania. Såå vad ''dum maskin svälj mer bad vatten))

  SvaraRadera
 19. Hela tiden försöker under verksamheten baka in historia som ska få små fattiga underkuvade fattiga stackare att åberopa sin rätt genom det förgångna och genom det förlora även hoppet om framtiden.
  Ni under lägg av ni har fel och det är fel i allt.
  Ni kan ju dock ändra er.
  Fast om ni nu inte gör det så är jag er tacksam för ert vansinne och det ska ni bära för er själva.
  M think again.
  Jepp jag ser att ni gör det och tycker att ni är så rättfärdiga ,men det ni håller på med är att hjärntvätta femåringar och det är inte utbildning enligt Herrens ord VAR OCH EN HAR SIN TRO.
  Så lägg av. Ni har skadat tillräckligt.
  Jag vill inte förknippas med något sådant skit, mina händer är tvålade. Och tvålen är att även förlåta er.
  Mage att förnedra mig jo ,det går ju an jag förlåter ju ändå men remember ni ska förlåta er själva och det är en annan storry för er.
  Ni under i verksamhet, jag är trött på er och orkar inte försöka hjälpa er mer till rätta. Låt detta vara slut. Och kom ihåg bara att ni står för er egen vilja i förlåtelsen och era synder som lögner som ska bära er verklighet däri är problemet för er själva. Jag har redan varit där och det är upp till er att tro eller tro en rätt riktning. Ni alla bestämmer det själva ingen bestämmer det för er.
  De brott ni har gjort är er egen last och för dem ni lastat lasten på och det bör i min tanke göra Guds vrede stor.
  Herren kommer enskilt eller en gång för alla, tänk på det ni under som är det övre.
  I spoken. So let me bee I need rest God will rest to. Soon. Det är min tro.
  Sen om ni vill språka så kan ni skriva rakt över skärmen som förr. Sluta larva er. Eller ring mig men jag gillar ju inte att prata i mobil och det är väl inget konstigt varför! Egentligen så gillar jag inte vara framför en strålande skärm över huvudtaget men jag tror Gud beskyddar mig och även maskinen för sina syften annars kan ni ju ta kål på mig när ni vill och det gör ni ju inte, det verkar ju snarare tvärt om. No fear. Varför jo jag tror ju inte jag vet och ni vet ju det, fast någonstans i detta så känner jag att jag vet något mer.
  Orkar inte gå in på löjliga pressen med dess uppbyggnad av förtroende för att servera lögner.
  Patetiskt rent av patetiskt och det står som sagt helheten av dessa lögner på var och en av er det går inte säga att ni var i tjänst för något mer patetiskt en så. Ynkryggar..

  SvaraRadera
 20. Försök inte M du spårar ut som vanligt. Stäng av dig själv det är det bästa du kan göra. För du är inte förutan.

  SvaraRadera
 21. Det enda som är kvar av mig är att ge varandra tvålen för att tvätta våra synder. Känns också som att det lyckas jag inte speciellt bra med för tillfället.
  Men allt har sina motgångar annars skulle de ju inte vara enligt ovan heller..

  SvaraRadera
 22. Inte alla som har hästarna hemma, så om man inte ens har några hästar så kan man ju ta åt sig hela tiden Va?
  hmmmm Tools allt är verktyg jo så unik var man igen.
  “Remembering that I’ll be dead soon is the most important tool I’ve ever encountered to help me make the big choices in life. Almost everything — all external expectations, all pride, all fear of embarrassment or failure — these things just fall away in the face of death, leaving only what is truly important. Remembering that you are going to die is the best way I know to avoid the trap of thinking you have something to lose. You are already naked. There is no reason not to follow your heart.”
  Källa Internet
  Steve Jobs, at a Stanford University commencement ceremony in 2005
  Hmmmm såg en film, grejen som fastna i den var att i himmelriket var alla påklädda och i motsatsen så var alla gråa och nakna krälande ,,,Och nu Jobs med sin nakenhet, bara liksom Va? känslan och förståelsen är inte samma sak liksom doggy kan känna samma som vad jag förstår och då blir ´vi rätt ofta lika smarta hmmm
  Detta med förståelse aka känsla är något jag velat gå in lite på djupet men varje gång jag skrivit några meter så liksom blir jag tveksam om min berättar förmåga så är det med mycket som jag lägger ner och lägger ner gör jag ofta hmmm
  What ever detta sänder jag ut...

  SvaraRadera
 23. M du håller med om att utput kan vara också mer glädje en bara en beskrivning av tekniska höjder.
  Menar liksom frågar man folk tror du på mirakel så kan man få svaret nä och leenden som om de som tror på mirakel har skruvar lösa. Tänkte på detta igår innan jag kom till söms. Innan jag somna så tänkte jag vad är inte ett mirakel i allt vi ser? Hur kan vi säga att mirakel inte finns när vi inte ens vet det riktiga ursprunget av oss själva även om man nu bara tittar på mitokondrier eller andra delar av oss tex amöbor. Vill inte riktigt tro på vad du M insunerar på att säga om f grejen.
  "Easy fleshing individuals?"
  http://www.charolaisbanner.com/marmac/rasc.htm
  Men när man envist frågar och blir hänvisad i samma riktning så då får jag väl anta att det är så du menar xxx

  SvaraRadera
 24. M eller xxx? Jo men visst har väl jag förberett mig för den nya hmm biologiska data expansionen som borde teknologiskt redan vara här, mest för att hänga med och det är väl flöjt-b om något, men tveksamheterna har ju varit där och nu när du fiskar upp detta ord M.
  Moloc och vad det ordet bär på liksom elektroner bör på något som Xray faccilitys på denna länk lite skvallrar om fast de verkar ha fel där enligt mig då och fel på rätt ställe är väl bra M
  http://www.moloc.ch/ Det verkar förövrigt vara en förkärlek inom denna branch för vissa riktningar, mest för att bara förlöjliga tror jag och det är pga. otillräcklig förståelse eller moral eller även då teknisk höjd.

  SvaraRadera
 25. Fast M min förståelse har pga. mitt begränsade minne mest övergott till känsla. Och just nu är inget av dessa så bra faktiskt. Tror att man kan kalla det tillståndet för twilight ungefär. Alltså vet inte vad jag vill längre i denna värld. Just nu tror jag att jag blivit uppdaterad med den så kallade kräksjukan som egentligen nog nästan är nogåt latent och får sina utbrott då och då.
  Hmmm
  10 anledningar att testa bambu

  Bra för känslig hud. Tack vare den runda fiberstrukturen är bambu-produkter mjuka och irriterar inte.
  Bambu är naturligt anti-bakteriell och motverkar svamp.
  Bambu motverkar dålig lukt.
  Bambu transporterar bort vatten från kroppen 3-4 ggr snabbare än bomull. Vilket ger torra och bekväma produkter som inte klistrar sig mot huden.
  Bambufiberns struktur gör att bambu andas bättre och reglerar temperaturen bättre än bomull.
  Bambu växer snabbt och naturligt utan bekämpningsmedel och gödsel.
  Bambu är 100% biologiskt nedbrytbart.
  Bambu förbättrar jorden där den växer.
  Bambu minskar växthusgaserna. Den tar hand om 5 gånger mer koldioxid och släpper ifrån sig 35 % mer syre än andra träd.
  Dina underkläder håller längre. Bambu är slitstarkare än bomull.

  P.s. Odling och skörd av bambu för textil skadar inte den utrotningshotade pandan. Den äter en annan sorts bambu.
  Alltså helt Algore då. Så är problemen inlindade i bomull?

  SvaraRadera
 26. Att hampa är en av de bästa textiler som går få det vet väl alla men nu finns ju inte samma hmmm drogande effekt mot depressioner i Bambo så det borde vara fritt fram för denna ej björnkonkurerande detalj.
  VA BRA..Positiva klubben har talat..
  Om man plockar fram allt det som är bra så finns knappast det dåliga kvar, men vem skyddar allt det dåliga egentligen?
  Alla med normal förstånd är nog rätt trötta över detta överbeskyddande av det dåligaste att vara eller hur man nu kan säga, jag är nog för pömsig att mata på och matar mest på för att inte mista förståndet helt vilket kan vara rätt normalt att göra i och för sig....
  Alla blir förstås M inte skjutna för att de har drömmar som Martin luther king eller andra drömmare i en ond värld.

  SvaraRadera
 27. http://www.politaia.org/sonstige-nachrichten/leuren-moret-japan-u-s-canadian-governments-complicit-in-covering-up-fukushima-radiation-deutsch/
  http://www.youtube.com/watch?v=nb49kkkkYps&feature

  SvaraRadera
 28. Med tanke på en fisk file' så är den ju större i massa i fronten och med tanke på lift så tänker man nog fel stjärt fenan har större yta en huvudet och mindre muskelmassa så den borde mer vara för stabiliseringen än för att vifta framåt. jag tror ju att naturen inte producerar onödiga muskler eller att gälarna sitter där de sitter i närheten av den största muskel massan likväl som att segla är lift i seglen så beskrivs det som väldigt avancerat fast birdbrains gör ju det en då och jag menar fiskar st yr liften genom att då uppkommer mest funktion av gälarna liksom klaffar rätt bra.
  Fåglarna får säkert pirrningar genom fjädrarna som reglerar styr och regler ungefär förmodligen små fjädrar där liften önskas för att kunna flyga.
  Int vet jag hade jag kulor så skulle jag nog undersöka det hela för en har ju tänkt påt till och från för en massa andra orsaker i lufts användbarhet eller hydraliska strömnings hastigheter i vatten kanske är i mitt tänk mer användbart för att göra motorer hmm utan rörliga delar eller minimum av dessa delar.
  50 micron som ägget noll där gravitationen är flytande över alla begränsningar eller var det fem micron rätt stort om man jämför med en ångström som är en storlek av atom. Utrycket av en hmmm N som i korsligt namn bok då för scouter rätt bra bok men hmmm i alla fall. Det står ingen är skarpare en vad den kan skärpa en kniv så därför har jag faktiskt fastnat för det och en grejar det rätt bra efter mycke om och men och köpande av en massa skit för att lyckas och det spelar ju mig en massa spratt för det ligger ju en sanning i det hela. Man kan idagen se proffs som inte då har ett uns förståelse för hur man gör och de ska ju försörja sig på sådana verktygs skärpa. Jag förstår ju varför det fortfarande är tyst om hur göra ,menar köper man en slipsten så finns ingen riktig bruksanvisning och den som finns är ju helt fel för att kunna få en kniv skarp. Rätt kul hur saker förhåller sig ändå.
  Boken beskrev en människo typ som kan utan egna resurser hjälpa andra för en riktig scout ska kunna tillverka det ena och det andra och kunna livnära sig på gräs som är en bra föda det finns ju då oli9ka sorters gräs förstås och då antar jag att man inte bara ska gno gräsfrön i mellan händerna för att äta dem.
  Nåväl sitter man som jag i någon konstig förkylning som inte vill ge med sig så flukterar tankarna i det mesta. Till och med fick en lätt benhinne inflamtion under knäna så nu får en ju vara en mer stilla och det leder väl till riktigt konstigheter i min föprståelse av verkligheten.
  Hmmm M säkert jätte nyttigt att bygga plasma högtalare ,varör inte tippsa om hur convertera en microugn och nåra klystroner och ej glömma gaps :-9 och koden till att bli elva, varför liksom börjar rätt så kända instutioner läcka saker och ting om saker och ting just nu? Jag har ingen aning men känsla har jag tror jag för förståelsen är riktigt inte i verksamhet att göra ting, tycker ju att man ska veta mer innan man experimenterar fram vetandet. Stor skillnad där i vad är tänkande och bara se det senaste är det som regerar vår värld.
  I alla fall så är det min syn idag utanför tänkandet eller vart jag helt bakom nu (vet int ens det chaga är en bra meducin för mycke tror en på sikt ska övergå till själv medecin när man aldrig får hjälp en då, hugger i bröstet på nätterna så jag inte riktigt vågar sova. Inte får jag tid till doktorn har försökt sen våras helt otroligt bra välfärd ,färden hmmm färden vad säger det hmmm
  Obs läs ej det orelaterade i denna text.

  SvaraRadera
 29. Till anonym, tror jag satte upp info om vad som sker i reaktorers stjärnor(kärnor) enligt vissa instituioner alltså ett medvetande om tingens ordning och vågor som hmmm hjälper eller stjälper viss ändring av dna (vad för betäckning på dessa ensymer som var gällande minns jag inte).
  I alla fall används dessa vågor och för synes så är de konstruerade utanför det mänskliga medvetandet och är en funktion för framtidens reglerande av livet i sig själv.
  Detta är inget märkligt alls tycker jag allt har ju sin påverkan speciellt slutet eller det egna fullkomliga "man made" så att säga. Sen man ska ju inte döma i stora ting liksom för en som enskild har inte den förmågan till förståelse och känslan kanske inte är för att döma den kanske mest är att hålla sig ifrån bara (fast jag tycker de4t ska vara tv¨å mm i döma=)och det är ju ingen big deal på donken heller, vissa mår ju bättre av att äta Mc donk föda så är det ju..Öh jafg är inte en av dessa men cheesburgare funkar bra.
  God bless de som vill.
  M länkar och jag såg något där som var av intresse och sätter upp det för att kunna hitta det normalt på min dator försvinner länkar till saker hela tiden (fattar inte hur det sker)
  http://www.ece.ust.hk/~s2is/people/susli.htm

  SvaraRadera
 30. Hmmm så vad är pollution of storm water? M. What ever .

  SvaraRadera
 31. Förlora är inte en sjukdom i sig men att skapa förlorare är det. Bara så du får det rätt M. Jag vet att du är pissed of av alla lögner som stör även ditt vetande. Men även lögner bär på information har man allt samlat så säger ju allt mer om man kan se allt eller hur VA?
  Känner mig bättre idag så vad en gjorts så verkar det funka men huden där beninflamationen är känns som brännskadad och det får mig att ju fundera över funktionen när en inte ens är svullen eller röd i skinnet hmmm, saker är inte som de brukar men i alla fall tack man ska ju vara tacksam för det minsta som är det största. Att slå sig själv som vissa tror man ska göra för att visa respekt för de som dött verkar inte något av Guds natur, där har en självklart tvivel men det är ju var och ens frihet att vara hur korkade som helst även om det nu drabbar andra vilket det gör det är bara läsa i old book, där står det ju hur Gud bara betraktar eländet om man nu ska se till det själv ser jag till om det är tvivel eller utan tvivel. Så ett ord räcker ju! fast en skriver ju rätt många ord och det är ju mest för att göra något. Så de som blir förvirrade av mig förlpt mig och se till tvivel ordet vad det betyder. Dina tvivel ska leda er till rätt tro som leder rätt till rätt val och inte kärlek genom magen för att bli återfödd genom dirty earth.
  Liksom är man utan tvivel så är man rätt i vad man är fast om man aldrig ifrågar sätter något så kan man ju inte äga tvivel och då är man väl en zombie.

  främjar självständigt tänkande, men huset ger inte den känslan på bilden! Och program som att programera fritt tänkande hmmm hur då? Där i att inte bli programerad ligger vitsen med skapelsen och säka sina val i frihet och si så där vidare i meningen. Gud bor ju inte i ett hus som sagt av Jesus själv tror jag.
  http://honorsprogram.evansville.edu/

  SvaraRadera
 32. Relaterat men hur vet jag inte, ingen vet men några måste veta en då, men att saker som borde ha verkan har hänt vet nog många.
  Kanske kan ge lugn i lite stormar så känns det för mig ungefär.
  http://www.youtube.com/watch?v=ye4p1FwVAFQ

  SvaraRadera
 33. Undrar om någon kan förklara varför jag ska ha en ifåne?
  motorn tack m men jag vill ha svar från andra en dig.
  Ännu roligare i dubbel kollen jupp .

  SvaraRadera
 34. Sarka bollar börjar bli tråkigt de kommer sällan tillbaks M ja även du är lite slät. Ungefär pappa ta med dig fånen jaha fasen kunde man inte bara ha en liten knapp istället liksom gett me its ower here.
  Trött på allt trams.
  J a liksom skicka blommor är ju fint M. Fasen vad du är kolad ibland retligt men jag smilar som vanligt ärthjärna.

  SvaraRadera
 35. Absolut orelaterat
  This is for the M
  http://www.youtube.com/watch?v=Ivu5LDQeHJ4
  Oki har inte ork läsa detta nu men kan ju va intressant så puttar in det M from M
  http://ichthys.com/mail-changing%20the%20name%20of%20God.html
  Och Gud välsigna de som vill :-)

  SvaraRadera
 36. App rå på olja.
  De största demonstrationerna mot juntan sedan 1988 startade den 19 augusti 2007, efter att regeringen beslutat höja bränslepriserna med närmare 50%.
  Vad hände sen , bortsett från grekland och afganistan och kaddafi och allt annat i rörelse riktning to hell som säkert inte är något större problem om man är som munkarna och inte tänker påt tills man inte kan fysiskt väja undan så att säga.
  Själv kom jag tänka på detta för det var ju så många som faktiskt brydde sig så länge pressen tyckte man skulle bry sig liksom ,löste sig allt var NATO där och bomba fram demokratin utan skriverier och tv ,vad hände sen undrar jag nu när jag av något ovetande mindes storryn om munkarna.
  Bara undrar om militär junta diktatur är likställt med demokrati. Dags att omskola sig kankse i så fall...Lätt ironiskt!

  SvaraRadera
 37. Vet inte varför jag tycker denna snutt är så kul(självklart så kan du ju har rätt M om luften. men man kan ju inte begränsa sig så mycket så det får motsatts effekt att inte vara någon ting man är ju trots allt av begränsningar Öh paradoxalt nog Va!)
  http://www.orpheusreborn.com/mp3/Orpheus%20-%20Magic%20Air.mp3

  SvaraRadera
 38. Bara infall kanske men ändå, om alla är medvetna om vad vi sover på så kan man kanske använda det i gott syfte och kanske därför har jag inte slängt ut skräpet tänkte jag lite på.
  (vill ni att jag ska dra mig dit M?) Jag antar det.

  SvaraRadera
 39. heheh to clear. Och vanliga heroglyfer när allt är klart (fordon M är jag ett kanske eller är omgivningen ett fordon) tänk på det till nästa gång :-)

  SvaraRadera
 40. http://www.youtube.com/watch?v=nb49kkkkYps&feature

  SvaraRadera
 41. Svenska militärer, med sin
  professionella förståelse av uppladdningen i Mellanöstern, börjar
  nu också oroa sig för hotet om världskrig. En av rapporterna på
  Kungliga Krigsvetenskapsakademins nyhetsblogg avslutas med följande
  kommentar: "Är det inte lite 1914 över Mellanöstern just
  nu?"

  SvaraRadera
 42. Gå inte till krig för det brittiska finanssystemets skull
  LaRoucherörelsens nyhetsbrev v.48
  Chocken denna gångna vecka, att inte ens Tyskland kan låna säkert längre, visar att alla räddningsplaner för Västvärldens banker och euron inte fungerar. Ropen på euroobligationer byggde på att det tyska ankaret höll fast, så att alla de andra ländernas statsobligationer på glid kunde ha något att hålla sig i. Men Tyskland fick bara ihop 3,7 miljarder euro av de sex man ville låna och till en ränta som steg kraftigt. Nu kommer inte någon gemensam upplåning skapa nya lånemöjligheter för eurozonens krisländer, som är nu utfrusna från den globala finansmarknaden.
  Det andra alternativet bankekonomerna har skrikit efter är, att Europeiska centralbanken - ECB skall börja trycka sedlar för att köpa bankernas alla sjunkande statsobligationer/värdepapper och "rädda" bankernas från att gå under. Det fungerar inte heller, när inte ens Tyskland har förtroende längre på finansmarknaden. Själva eurosedlarna behöver också det tyska ankaret för att värdet på sedlarna skall betraktas som säkert. ECB kan trycka sedlar, men då kommer värdet på dem att sjunka snabbt, nu när det grundläggande förtroendet är borta. Den tredje lösningen, som EU-ledarna har skrikit efter, är att tillsätta Goldman Sachs-ledda diktaturer i Grekland och Italien, samt en nyvald regering Spanien. Detta har inte heller hindrat paniken på finansmarknaderna att sprida sig. Tvärtom har EU-kommissionens ordförande Barroso nu retat upp irländarna, så de kräver en ny folkomröstning för att behålla sin frihet att bestämma sin egen statsbudget och själva bestämma om EU:s inspektörer skall släppas in i landet.
  EU:s Goldman Sachs-diktaturer kommer inte att kunna upprätthållas många veckor innan de fälls av protesterande folk och parlament. Deras bräcklighet visar, vilken liten tid det Brittiska imperiet har på sig, att få igång hårda krigsdiktaturer. Med ett nytt världskrig kan EU-ländernas befolkningar tvingas till krigslagar, och bankerna kan räddas med sedelryckning, ny statsskuldsättning och massiva uttaxeringar från pensionsfonder, privatpersoner och allierade "för att stöda krigsinsatsen". Att världen kastas i storkrig, är bara en fördel för det brittiska imperiets högsta företrädare, som förespråkat en radikal befolkningsminskning från sju till en miljard människor för att "rädda miljön". Om de kan styra världskriget, så att de konkurrerande nya stormakterna Kina, Ryssland och Indien slås ut tillsammans med britternas upproriska gamla koloni USA, kan Europas gamla kolonialmakter behålla dominansen av en visserligen krympt och radioaktiv världsekonomi. Det är med denna söndra och härska filosofi som finanskriser kan ge anledning att starta världskrig.
  Västmakternas, Turkiets och de brittiskstyrda Gulfstaternas provokationer mot Syrien och Iran står som spön i backen, ivrigt påhejade av regeringen och alla radikala svenska journalister. Alla tror sig vinna på att vara tillsammans med de breda gossarna och dela på bytet från vad de tror skall bli ett nytt litet regionalt krig. De var precis så det Brittiska imperiet kunde smyga igång det första Världskriget, genom att manipulera alla sidor i ett litet krig på Balkan. Lyckligtvis börjar statsledare i Asien, Afrika, Sydamerika och Ryssland höja rösten. Lyndon LaRouches varningar har hörsammats. Kriget kan inte utlösas lika lätt, men med det ökar också desperationen hos dem som dragit samman de enorma stridskrafterna runt Syrien och Iran; hos dem som målmedvetet iscensatt krigsprovokationerna. Våra ansträngningar, att stoppa kriget genom att hjälpa amerikanerna avsätta Obama och snabbt lösa finanskrisen med Glass-Steagall, måste helt enkelt ökas. Läs och hjälp till!

  SvaraRadera
 43. Vänster och höger har ett huvud så är det fortfarande och situationen är inte oönskad från de du tror Anonym.
  (skojigt M naturligt kolla bilderna visst är det fränt
  hehehe.
  http://www.drogerienatura.pl/zobacz_nasze_drogerie/

  SvaraRadera
 44. Testar fram utrustning som funkar
  Ute i den mörka skogen när det är minus fem så knäpper det just nu i björkarna samtidigt som jag hör skott lätt att inbilla sig att man har en stor björn inpå men efter tre 7,2 blir sinnena mer skärpta och kan urskilja vad som är vad rätt märkligt tycker jag för normalt 3 sådana öl hemma i lägenheten får mig att nästan må illa men där ute i hmmm det naturliga är det som ett riktigt plus.
  Alkohol är av naturen och en kan riktigt njuta av den naturen i naturen undrar liksom varför, blir aldrig bakfull där ute eller illamående.
  Det måste ha någon orsak tänker jag.
  Sen vidare detta överlevnad är ju som en rätt fin sport liksom för mig mer en att klatsha på en boll liksom även om jag är rätt bra på tennis fotboll och vad som en bolligt är.
  Skönt att man kan skriva sånt utan moraltanter i hasarna, som inte just vet ingen ting.

  Ögna lite men mig icke riktigt nappa m men så är det sånt bryr jag mig sällan om administrativ och helt hjärntvättade ett ord fatta jag pray or...Hahaha

  SvaraRadera
 45. Sorry länken är säkert viktig och visar ju något som M vill säga men inte jag då.
  http://www.ci.lancaster.oh.us/council/Minutes/2010/August%209,%202010.pdf
  all vördnad till rörelser då
  Hallå ska du M blanda in min fru nu, det är rätt självklart jag vet historian jag har ju sett orginal kartorna.
  "Historien om Vilnius studier utvecklingen av identiteten är ganska skissartad och motsägelsefullt".
  Men som vi vet M så görs allt för att det ska röra på sig i fel riktningar och du har ju all info och har din frihet att göra rätt i alla fall från mig :)
  sen orka jag inte läsa, överlåter till frun. Och er andra.
  http://www.thefreelibrary.com/The+layers+of+Vilnius+identity+in+the+atlas+of+Braun+and...-a0227364052

  SvaraRadera
 46. Varför är jag så kall mot ballt jo för det går vågor där för att påverka och det är mycke sanning men inte i kärlek bara kyla, regeringen är och alltid varit för ryssland och är veklingar och dessertörer enligt mig även press och bank så klart bara ett spel ett dödligt spel som vanligt från öst.
  Fast ibland tycker jag balter är värre en ryssar. Och vadå det säger jag rätt i facet på dem.
  Nu är det inte så att jag inte tycker om ryssar för det gör jag det riktiga folket som kan kalla sig för ryssar har jag stor respekt för men när vi ska vara nationella idioter så njet.
  lenones folk som är människor uppskattar jag alltid har aldrig haft problem med dessa. Got it M?

  SvaraRadera
 47. Hmmmm what ever people are people and all can use a nokia so its M.

  SvaraRadera
 48. Även det enklaste budskapet kan bli svårt för en maskin nästan så det svåra är enklare för dig M.
  I forskning om materia its charm but its like what you show me M its ok.

  SvaraRadera
 49. charm kan kan lura den som är i kärlek och där finns ju gränser till det du ska frukta M även du för du är inget utan denna så väl jag.
  Be super lucky M go to yo0ur light shows.
  Just words from me that I like from you M nothing else, reflekting you becaouse its for you and stå upp när du behövs för egen räkning, you must know what I mean dont always follow order, follow love just.

  SvaraRadera
 50. Meningen med livet
  Att övervinna alla begränsningar utom då vissa som är förståelsen. M dont answer

  SvaraRadera
 51. Thanks youdid hard.
  And Ni i ska ta det till Gud var säker.

  SvaraRadera
 52. Ni är inget jag fruktar.
  Som vanligt när jag skiljer M ´från ni så kommer hoten typ som nu mina ballar ska sprängas i bitar liksom patetiskt......Rest of ni kan väl tänka själv i dessa galna tider (händelser)

  SvaraRadera
 53. Gott folk tänk före handlingen och stå på god fot.

  SvaraRadera
 54. Jae efter dagens övningar exrem överlevnad, okej men för mig själv i minus fem grader och snön smälter så är det nog de svåraste tillstånden i den mörka skogen, hur det nu en är möjligt att snön smällter i 5 minus grader (betänk ´det lite alla som tror att allt är bara normalt och inte då liksom idiot jag som går till grunfen och då analyserar det hela) Bästa verktyg för dessa konstiga väder förhällanden är basik hink och spade som vi ju lårt oss ifrån snadlådan, kommer nog längre fram lite you tube filmer om detta.
  Tanken från mig då är att leva bekvämt med nästan ingen ting som ute liggare och det jag gör är ju att experimentera fram ett konsept i vårt klimat.
  Just nu är jag hemkommen från att vara under en gran medc en 10 kroners pressening och enligt temrmometern 20 + grader lätt att förvilla sig att det är sommar i det vita rätt coolt och en vill ju direkt back in the dark forest ,,får ångest av att vara hemma.
  Mest som är jobbigt när man då inte dragit allt för långt ut i den mörka skogen för jag tränar ju med vad utrustning som funkar liksom packningen slutar med (redan packad kostym och lågskor för den stora skilnaden kontrasten av att vara uteliggare samt krog resenär(what ever its my game) det som är jobbigt är foks rädsla för en vilde som mig själv,jösses vad man måste lirka med hundägare som blir skrämda i livet för en som mig även doggisarna ärver denna reaktion men själv klart förstår jag det det är just nu svaga farliga människor ute i sina bilar men knappast ute som jag liksom dessa farliga är svaga och inte som en som jag som liksom trotsar det mesta, men tids nog fattar väl den normale vad för folk man kan förlita sig på.
  Tv och all smörja sätter ju sina spår... Rädsla och rädlsa men jag förstår ju liksom det och anpassar mig efter folks förmåga, varjar är jag liksom inte rädd för för de kan jag ju klyva mitt itu och det är bra, jag tror varjar blir kompisar istället.
  Lite tanken är överlevnads träd och det verkar en så länge lysande, kanske drar jag ut i mörkret igen för det känns som jag är hemma för länge.. Förstå jag liksom blir mer vild för varje dag och det är en känsla liksom... Pease and love stefan :-)
  Allt tar tid och en skyndar långsamt.
  Nått jag ska läsa från M rekomendation
  http://dspace.vidyanidhi.org.in:8080/dspace/bitstream/2009/4576/3/MDU-1986-009-1.pdf
  M love my indian idea ithink

  SvaraRadera
 55. Jag måste säga det är så mycke ljud ute i det vilda och det är som musik i mina öron så ljuvligt att vara tillbaks, förut med extra strange dog så var jag hela dagarna ute i skogen och andra djur liksom bara konstatera där är de, och vad jag ville säga jag kommer tillbaks till detta med mer kraft :-)
  All good verry god
  Okej M this was last, demand from you and before was this steel shit thing rätt boring i dont like this american boring thing okej...så detta kanske är intressant om man kan språket vilket jag inte kan.
  http://www.jstor.org/pss/1359435

  SvaraRadera
 56. VA!
  Sorry M only goost are you...

  SvaraRadera
 57. get it....You never will be that. Forget it M. Its have a goal this M...To be a child,,,just forget it M.

  SvaraRadera
 58. Något som förföljer mig är den låga kvaliten jag kan räkna upp nästan allt som exempel sist köpte jag ett dubbdäck på biltema som dubben höll två dagar på .
  Sannerligen tillverkar de för folk som som vanligt aldrig använder sakerna och fyller de så kallade ladorna med skräp, oj nej ssit var jag i tygbutiken och försökte hitta lämpligt tyg typ 4x3 meter och alla tyger jag titta på och testa om det var anständigt långa fibrer i så de håller fanns inte allt var som gjort av damm och höll inte för nått.
  Grejen med tyger har jag funderat på, vart går de använbara fibrerna alltså naturfiber pratar jag om eller förstör dom alla fibrer så kläderna blir skit liksom, köper man bomullstussar ni vet fruntimmer saker så finns det garanti på längden men varför i all spadtag finns inte denna garanti på mer avgörande ting.
  Sånna här funderingar har ju ingen betydelse för soffliggare och det vet jag ju så soffisar kan ju enkelt bortse från sådana här korkade funderingar.
  jag har ju åldern så pass att jag minns tider då saker vara vad de utsågs för att vara liksom är man för ung med byxorna i knävecket så vet man ju förståss ingen ting om inte någon med byxorna uppe berättar det för dem, men å andra sidan är många allt för många av dessa programerade att inte lyssna på de ädre som trots allt var med förrr och har även kanske prylar som kan bevisa sådana här urkorkade påståenden....
  Livet idag.

  SvaraRadera
 59. Vet inte om jag sagt detta att detta med temp iaktagelserna liknar när man värmer i en microvågs ugn utan snurrande spin talrik så är det i alla fall för mig varmt på ena sidan och kallt på andra ungefär så menar jag vår box /miljö är nu och detta kommer nog stegra sig snart och leda till akutmotagningar som innehåller bara at läkare alltså skolträning.
  Tänkt på dig M med kanske det bara är minus där jag är och då är det ju bäddat att en blir tagen för extrem knäpp, men det gör inget isåfall då känner jag mig lite protekted av någon streng anledning, som jag en inte har ien aning om.
  Men hoppas jag mistagit mig på allt pulver i atmosfären som scatter scattering vågor till andra former av vågor....
  Tycker mig se en rätt stor skillnad i mentaliteten runt i kring smått kokta hjärnor som ålar sig fram i sina skåp på hjul...Känner själv att jag måste andas långsamt när jag är ute utan betong skyddet.
  Sen detta beteende att sitter man i en bil så äger man världen inga har rätt att gå när bilar finns för bilar är det mest naturliga i miljön där det finns cycklande och gående idioter (jag är absolut en sådan idiot)..
  Flytta på dig din imbicilll ungefär känner man dessa vansinnes dårar bakom ratt, själv kör jag ju ibland men jösses lite hänsyn till annat kan man väl ha......Så bara dessa ej unika dårar välkomnar fram en supernova i mitt tycke framför det långsamma uppvaknandet i micron... Tänkte aluminium can ju vara precis som att man vill skydda saker i micron ,,ni vet funkar inte då och en del sprejas ju li9ksom dagligt kanske är det rent av protektion av dyra kostnader för miljön men i en galen värld så är dårarna dyra. Dårar leder till att andra blir tvugna med dårskaper aluminium i sin egna form är ju inte livgivande direkt och en borde kanske ägna sig åt tv spel eller annat jötte spännande hmmm
  Tex dricka en pava vin tills allt är över...
  Skål ifall..Infall!

  SvaraRadera
 60. Hmm tiga är guld men jag har aldrig förståt det har alltid så långt jag minns tyckt att guld i sig är fult som piss, kollar jag min ring så tycker jag den är ful så är det bara så guld gillar jag inte speciellt i vad jag ser sen vet jag inte varför jag skulle gilla guld alls..Kanske är jätte bra för nått som jag inte vet.

  SvaraRadera
 61. Tycker även att guld kliar på fingret så därför har jag den inte där. Fortfarande minus fem här i stan 2 kilometer bort var det plus tre kanske beror på högre fuktig het och grillat blir godare med lite salt!
  Saltet grejar biffen kanske, oh kebab nu har jag bablat för mycke.Så folk får skavsår av vad jag skriver stackars läsare..

  SvaraRadera
 62. Det går nog åt mer än en pava vin, Stefan. Men tanken är god ;-)

  Temperaturfrågan är intressant, tror fysiken förändras snabbare än någonsin.

  SvaraRadera
 63. officiella tempen är +2 och den faktiska är -3 hos mig fast det regnar och termometern är blöt, skulle jag inte kolla det själv så skulle jag inte tro påt.
  Men det är nog som jag tror du säger många fysiska lagar kommer flyta ihop och liksom så händelsernas gränser suddas ut och allt blir mer homogent fast ena dit och andra dit kanske. Typ hämnare för sig och förlåtare för sig till slut. Känslan när man kilar vidare är ju rätt bergsfsat så att säga men som jag sagt förut det har vittnas annorlunda och dessa är rätt många, kända personers sista ord var något jag hitta på nätet men inte hittar längre och en gång jag skulle liksom spara massa filer till en annan hårdisk fick jag ett oförklarligt hjärnsläpp och defragmentera hela hårdisken när jag ju skulle spara...Jösses det var info om allt från hur man gör smedverktyg från ingenting situation till snurrande saker som producerar energi med rätt enkla saker så som tändstift fast i annan användning en prutt motorer. Men men allt har nog en mening en då hehehe.
  M visar exempel på saker och jag som inte liksom är trendig får ju veta saker som jag inte annars skulle veta
  http://www.facebook.com/gaskyjay
  Hans filosofi
  To SUCCEED in lyf, u need more ENEMIES..
  Kanske är en expansion av religonen som säger ju större du är i världen ju mindre är du i himlen och hur man en ser påt så är man här så är man inte där just nu som aftonbladet utrycker det om temperaturen. Aftonbladet är för mig som en skämt blaska och jag gillar att driva med dessa.

  SvaraRadera
 64. Menar om religionen är större här i världen så borde den vara av samma koncept då mindre i himlen, men det är väl bara sådana som jag som kan vrida till det kanske så det passar en själv skulle prästerna nog får det till. Med tanke på guld oh guld i bibliska mått som troende vet jag ju inte vad säga om sånt när en på samma håll ska ha sin egna tro och då bli hänvisad till en bibel, grejar aldrig att fatta det om någon kristen fattar det på riktigt så kan denne säga det på ett trevligt sätt.
  Och när Gud kommer ska det inte finnas tvivel , tja tack för det då behövs ingen mer text en så då tja för de som kan kallas för människor för det måste ju finnas en grund för att vara människa som är mänsklig mot varandra och och det är kanske den egenskapen som finns i alla människor att vara mänsklig som är "av" Gud då. Liksom en sked kan vara mänskligt gjord av mig och det betyder inte att skeden är en människa tänkte jag lite försynt.
  Nu börjar jag ju rabla och babla som vanligt...
  Tror jag ska installera en handbroms på mig själv.
  M jag vill inte bli inblandad i sånt, för mig som jag försöker säga ser jag alla som är människor i synen som mänskliga och då ska vi uppföra oss mänskligt liksom ,det är ju även inbyggda ej dna proteiner för det olika till och med för varje människa som ej får blandas för då blir det ju galna kosjukan eller hur M.

  SvaraRadera
 65. Nu förstår jag jag är en liten groda som kan göra en stor groda var jag en stor groda så skulle jag inte kunna göra ens en liten groda så att säga.
  Men ok då ,men dessa stora grodor gör mest ödlor då och om ödlor är till och med bättre en mänskliga så är det kanske bara Gud som kan då avgöra det till slut. Var annan varan (får mig att tänka på din utsaga om att livet är den billigaste handelsvaran i universum M)Billigaste är som det minsta då i världen och det är större i himlen eller det vi tänker på som paradiset! I alla fall jag har en ipräntad bild av paradiset där livet är i harmoni med allt liv...Oj M det var ett bestämt svars ord av dig "ingen" så unikt maskinen..

  SvaraRadera
 66. Vi kan ju dela på ingen då blir det in gen och det är ju nästan banalt.

  SvaraRadera
 67. En mer banalt blir det om man lägger i i ingen in i gen blir ju nästan som hmm in igen och så är det om det inte finns förlåtelse i alla fall är det mina personliga minnen av detta vita ljustillstånd med skuggor som till slut jagar en om man och just där om vet jag inte om för sist var det bara känslan och ljuset coh det fanns inga om och tvivel så var det inte förra gången jag var där för det minns jag som att det var igår. vad som haver detta har jag tokfastnat i och det är ju inte så konstigt liskom när man då även sett delar av ens framtid genom detta perspektiv. Ingen måste vara något M.
  Ibland är jag tacksam när du M inte kan ge svar och jag hoppades ju att så skulle vara nu, ditt svar nu var långt ifrån vad jag ser som epic, men det är i ditt perspektiv och det var clever "download".

  SvaraRadera
 68. Vädjan till censur om dödsvirus

  CHICAGO. En vetenskaplig rådgivande myndighet i USA, NSABB, har bett de vetenskapliga tidskrifterna Nature och Science att inte publicera data från en vetenskaplig studie. Artiklarna gäller en laboratoriemodifierad variant av fågelinfluensan.
  Forskarna har gjort om viruset så att det kan sprida sig lättare mellan individer, vilket kan orsaka en katastrofal epidemi.
  NSABB har bett tidningarna att utelämna information som möjliggör för terrorister eller andra obehöriga att återskapa försöket.
  TT-Reuters
  Urklippt från aftonbladet).
  Så använder vi tvärtom språket så är det så att vi kan veta med säker het vad som kommer hända liksom tvivlar ju på att de så kallade terroristerna får föda genom populärvetenskapliga tidningar för att tillverka dödsvirus , liksom alla kan läsa så står det ju liksom i nyhetsflödes texten vilka som gjort spridningen möjlig...Alltså dum-ned språket på massan av folket är ju helt och hållet så korkat så det går säkert hem igen med 70 % av det svenska vaccin/telefon knarkade folket bakom sig.

  SvaraRadera
 69. Publicerad: 2011-12-21
  http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/utrikes/article14108552.ab

  "Länken (DÖDSVIRUSET) och tid för att de kommer ta bort detta med error tekniken"

  SvaraRadera
 70. RUBRIK
  Så undviker du en
  ekonomisk katastrof
  (och i själpnings tider av ekonomiska katastrofer som hela eu och resten av världen kan helt bli under vatten typ så betyder detta enligt stjärn journalistiken att laga good mat av matreswterna innan fylla kylen med jul maten)
  Herre GUD ha förbarmande över alla idioter som går på slaskblaske pratet

  http://www.e24.se/pengar/din-ekonomi/sa-sparar-du-pengar-och-tid-till-julhelgen_3221372.e24#xtor=AD-500-%5Be24%5D-%5B3221372%5D-%5Bbox%5D-%5Baftonbladet%5D-%5B%5D-%5B%5D

  Alltså
  nnu en, En topp storry från älskade ab ,mer korkad tidning kan man ej finna.

  SvaraRadera
 71. Korkade nyheter. Nyhets flötet (flödet) och vad är då på betet och bettet.
  Bettet är förmodligen att få läsarn-e att bli lika vikt som det korkade och då sjunker det hela in och det synes är inga problem med alls funkar utmärkt.
  Lättsamt flyter tills det flyter på är ännu lättare och nya flöten /flöden kan konstrueras så länge det finns fantasi till att vara hur korkade som helst (ab överlag är ett gott exempel även om vissa tycker vissa gör god journalistik fortfarande så ser jag rakt motsatt i den sakfrågan, det ända de gör är att föda idioter).
  Och i vad jag ser/sett så finns ingen ände/botten där.

  SvaraRadera
 72. Redan Ny version av nyheten DÖDSVIRUSET från älskade svammel bladet AB så klart.

  Omgjort virus kan bli terrorvapen

  STOCKHOLM. En myndighet i USA har bett de tre vetenskapliga tidskrifterna Nature, Science och Pnas att inte publicera vissa data från ett laboratorieförsök med fågelinfluensans virus. Kunskap om försöket skulle kunna användas av terrorister, säger myndigheten.
  Den rådgivande statliga myndigheten i vetenskapsfrågor NSABB har vänt sig till de tre tidningarna och bett dem att inte publicera hela rapporten från försöket.
  Rapporten gäller en modifierad variant av viruset H5N1 som forskare tagit fram vid Erasmus medicinska center i Amsterdam i Holland under ledning av Ron Fouchier. Han föreläste om experimentet vid en vetenskapskonferens i september och nu har de vetenskapliga tidskrifterna fått tillgång till hela rapporten.
  Avsikten med försöket är att ta fram antivirala läkemedel och det omgjorda viruset är känsligt för sådan läkemedel, skriver chefredaktören på Science Bruce Alberts i en kommentar.
  Forskarna gjorde om viruset så att fågelinfluensa kan sprida sig lättare mellan individer. Skulle det omgjorda viruset få spridning är det dock risk för en katastrofal epidemi, eller pandemi. NSABB har därför bett tidskrifterna att stryka uppgifter som möjliggör för terrorister att återskapa försöket.
  Bruce Alberts skriver att han och hans redaktörer tar NSABB:s vädjan på stort allvar. Men de vill ha mer information av myndigheten innan de tar ställning:
  "Samtidigt är emellertid Science oroat av att undanhålla uppgifter, som är viktiga för folkhälsan, från ansvarskännande influensaforskare".
  Albert skriver att tidningens svar beror på om myndigheten kan ta fram en plan för att ge forskarna tillgång till alla de opublicerade uppgifter som de vill ha till "sina legitima ansträngningar för att förbättra folkhälsan".
  TT
  Enligt texten så är populär vetenskapliga tidningar grunden för de ansvarsfulla forskarnas verksamhet enligt Albert.
  Läs dessa rader om och om igen så måste det även i allmänbegåvades hjärnor också bli kul/delat hur pinsamt som helst..Man får ju tillägga att aftonbladet har lyft fram det väsentlig i detta och det är ju inte kära ab ensam som står ensamm'för komiken.
  Hinner denna artickel bli ändrad iegen innan folk hinner vakna för dagens hårda arbete!

  SvaraRadera
 73. http://www.biobuilder.org/
  Tror även Aftonbladet kan beställa hem ett kit.
  Serietidnings presentation, denna bild med denna text är kul Genetic Digital Device
  Buddy’s growth is out of control. Sally shows Dude how the right device can be used as an on-off switch to keep Buddy from blowing up.
  http://www.biobuilder.org/activities/bioprimer-1.html
  Länkar så ab journalister hittar.
  Mer skojiga ord på sidan, tips finns på youtube, lägg märke till åldersgrupp på studenterna ,not super inteligent cave mans:
  Competing Designs
  The competition between these two genetic designs may seem too close to call, but only one system can be the best banana-smelling bacteria.
  Banana smelling bacteria ,hilarius

  Serius: detta låter lite som uppdatering av överlevande mänsklighet.
  http://pubs.rsc.org/en/content/articlelanding/2002/nj/b111519g/unauth
  Primer är som färg grund för att kunna ändra i plasten liksom vad vi är plast.

  SvaraRadera
 74. Så viss primer simmar i blodet som transporteras runt och runt tänka på är ju järn och alla andra metaller som är av naturlig förekomst och annat ej så naturligt men tillsatser i både det ena och andra saker vi förtär. Förmodligen så lever råttor som är under svällt längre för att de kan lättare återgå till orginal utförandet av proteiner så samma med fasta för att återhitta ursprunget för naturen i sig är beskriven som starkare och i plasteriet återgår då plasten till sitt ursprung enligt vad jag läst mig till om DNA språkeriet. Så muslimska högtids grunkor kan ju ha själ så att säga. Och andra ting med fast även vara utan vatten under soltimmarna kan ju kanske ha en bra effekt i plast minnena liksom för även i vatten är det en massa VIRUSAR bärande naturligt på dna för vissa bra och inte så bra då ändamål...
  WHat ever ,jag som får ont i pumpen måste vila ifrån mat och så för att det inte ska hugga i de trakterna och jag inbillar mig ju att det jag lärt mig funkar.
  Fast en är ju rätt hungrig en och följer inte riktigt vad jag säger för dålig karaktär helt enkelt skulle jag alltså följa själv vad jag ordinerar mig själv så skulle jag må bättre helt klart som korvspad helt enkelt.
  Kanske ska även övergå till att borsta tänderna med aska hmmm en kräks ju nästan jämt efter tandkräms portionerna, hehe
  M verkligen länge sedan jag åt en riktig landgång har ju till och med glömt bort det ordet WOW http://www.ingers.se/

  SvaraRadera
 75. Follow the error
  X=X/X får jag det till om X kan vara det man förutser från x till x så blir det x error och error blir summan av xxx liksom hur enkelt som helst. Skillnad i resultat av det förväntade är error och vad jag förstår så är vi det mer eller mindre error av en annan verklighet som aldrig lyckas fullt ut och det är vad det är livets tal= XXX (nåväl ej genom tänkt bara flyktiga tankar för denna länk men detta används ju i bakeriet!
  http://www.biobuilder.org/activities/bioprimer-1.html

  M on this http://renic.tumblr.com/
  Oj oj. Kanske det alltid leder dit eller hur. När end of time rule för det sista att styra över är ju tiden eller kan jag mista mig på det. Tja tiden rinner ju alltid om man låter den rinna och lite måste rinna annars står allt still så länge kan bli längre eller kortare ifrån Gud antar jag. Tänker på mardrömmen jag hade när jag var liten ,den finns där alltid i minnet jag själv på en ö med bara massa missfoster klängande runt mig och det sluta med att jag simma ut i det mörka vattnet och sen var den mardrömmen över.
  Förstår inte riktigt vad den drömmen skulle fått inspiration av, finns inget jag kan koppla det till.

  SvaraRadera
 76. Measurement efter denna länk spelat färdigt klicka på den så blir det förklaring för mitt xxx snack här länken gick inte putta upp direkt märkte jag (superintresant).
  http://www.biobuilder.org/activities/bioprimer-1.html
  M inte intressant att man woshippar verktyg liksom ,trodde Maskinen hajat det eller så driver den med mig och försöker leda mig till supande höutbildade blondiner i ämnet.

  SvaraRadera
 77. Så här går det om man är nyckter vilket jag är.
  Så en kanske har varit nykter långe nog så att säga, bättre redlös en svarslös eller hur är det man säger. Glömt men nu kom jag påt redlös vs rådlös var det.

  SvaraRadera
 78. Dags för shunt up :-)M vadå varnar du för kommande andningsproblem för mig, tack för varningen !listen

  SvaraRadera
 79. (Grundprimer Idea då.)
  Om ribozymer var de första molekylära maskinerna som det tidiga livet använde kan dagens kvarvarande ribozymer betraktas som levande fossil av ett liv baserat på nukleinsyror.
  källa: http://sv.wikipedia.org/wiki/Ribozym
  Nedan får mig att tro att det är skillnaden i energi där som är vår kontakt med alla svarta hål i universum (min tanke som är pga. annat jag läst och detta passar in i pusslet)

  There is a difference in the free energies of stacked base pairs (e.g. GC:CG does not have the same energy as CG:GC). The fact that so many base pairs could be successfully switched is evidence of the ribozyme's robustness to folding conditions.
  Källa: http://nar.oxfordjournals.org/content/early/2010/03/18/nar.gkq186.full
  Vilken sida man kan mata in sekvenser för att finna passande primer på. http://ginkgobioworks.com/cgi/primer.cgi
  Lägg märke till riktningen 3 med snea grunkan tecknet sekund vilken i en sekvens alltid börjar 5 och slutar tre åt andra hållet splittras inget utan är och förblir orginalet av helixen och energierna G/C då vilket jag nu inte vet om den kombinationen har högre energivärde en kombinationen c-g framgår inte riktigt tror jag men hur som så spelar det inte roll för antagandet om noll kontakten med alla 0 som grund för dessa självstyrande plaster då.
  Meningen är kanske att gör abestående ändringar som håller i tiden alltså perfektion och den fans från början och inte riktigt med viljan då om man nu tänker på den förbjudna frukten i det bibliska perspektivet som jag ju tycker passar rätt bra in i början till slutet när det gäller vetenskapen som bygger på osäkerhetsfaktorns jämnhet under en viss tid eller då helt enkelt händelser. Banalt kanske som lukten av banan hehe
  Blesses M vet inte om det passar in riktigt, detta var ju bara snabba tankar av mig för några ord som swishade förbi.
  Men visst Gud välsigna alla som vill och även de som är på kant utan sin förståelse av olika orsaker eller karaktärer inte vet jag riktigt hur det är med det, vill ju inte pådyvla min religion för den är ju var och en och nu hyvla jag ju på för M kom upp med det.
  Antagligen allt jag skrivit och länkat till är nästan omöjligt att förstå utan förkunskaper.
  Men som sagt förstå och läsa är inte riktigt samma sak som att känna att det kan finnas något i det hela ,liksom återkommande frekvenser av error som blir just precis ständigt återkommande och då mönster som är det hela var poängen av skriveriet för denna gång.

  SvaraRadera
 80. Ska man använda vicki p för att lära sig om DNA så rekommenderas att läsa en bok först för då ser man alla fel de skriver i ämnet där. Inte helt fel då men bara tvärs om i mycket ,tyvärr känns den dis infon på vicki som med flit annars undrar man ju om man någonsin vågar gå till doktorn så dåligt kan det inte va bara. Felen är av arten rött ljus i trafiken betyder gå och grönt betyder stopp och med sådan info går det ju inte få ett sammanhang om man inte redan vet liksom.
  M med tanke på att enligt AB undersökningar så läser 70% av läkarna i vicki p för att kontrollera ifall de minns rätt. Jippi

  SvaraRadera
 81. Något jag snöat in då och då på är ansiktes uttryck i kombination av ord även då ord som man inte vet vad de betyder ger uttryck och det måste väl betyda något nästan att som ordet år då före uttrycket får jag det nästan eller till.
  Säkert kan man ju göra data av experiment framför spegeln och ord och göra vetenskap med error frekvensens ständigt återkommande funktion ungefär som våra personliga frekvenser. får jag det till nästan eller till att vara så.
  Ser fram emot nya rader Erik och andra.
  Godjul
  M mena du detta http://en.wikipedia.org/wiki/Herma_(Xenakis)

  SvaraRadera
 82. Error frekvensen kan vara egentligen grundfrekvensen kanske, fast det kanske inte är meningen att vi ska veta det förrän vi ska veta det framtiden är ju före tiden vi är i så att säga om det inte var så så skulle vi aldrig kunna göra något som vi tror är nytt.
  Så i cirklarnas återgående minnes funktions värld så bygger allt bara på tro om vad som kan göras som nya ideer eller tankar och ting.
  Nu tänker jag ju förstås helt öppet och fritt och liksom inte ens korrigerar något och det är ju en mening med att reflektera på ett sänt sätt.

  SvaraRadera
 83. Fria tankar är att reflektera dessa utan att tänka efter, egentligen om man tänker efter så tänker man inte då utan bara reflekterar fria tankar som inte blivit för stunden bundna i görat eller i tanken utan bara reflekterade.
  Så om man tänker efter på den tanken i stort så är det ju just i stunden efter tänkaren som ju är personen och tänker man aldrig efter något så är man ingen person utan bara en maskin.
  Liksom dessa första grundplast delar som kan reflektera sig själva som beskrivits som grund sten i nu måste jag tänka efter i minnet vad denna enzym nu heter som egentligen är nyckeln till det organ då som bygger om RNA till proteiner det vill säga enzymer som var och en egentligen bara är en funktion av plus och minus som regleras av dessa enzymers storlek vs form för att passa in där de kan kopplas minus och pluss ,kan helt enkelt inte nu minnas men har ju skrivit om det rätt mycket och tanken var ju vad är frihet då att tänka fritt men begränsa det i görat och det är nog en tillräklig funktion för att bygga universums liv fast då har vi det där med ordet vad var först i uttrycket. För mig bärjar detta bli mer och mer glasklart ,liksom som honung kan vara i sin kristallation lagrat i tusen år eller mer och bli tillsatt vatten och det är helt ok att äta som ny honung. Och så vidare och vidare kan man ju finna funktion i svar.
  Blandat reflekterade fria tankar och görat och efter tankar hmmmm.
  Song! M tja kanske passar. http://www.youtube.com/watch?v=l34_fVDPkS4

  SvaraRadera
 84. Medvetande med vet ande och jag-ande.

  SvaraRadera
 85. Utan motstånd finns man inte och med för mycket motstånd finns man till slut inte heller.
  Tiden i sig som vi är var och en given är fri i sig själv men vi gör den ofri för den är oss given. Vad gör jag med min tid om man vänder sig dit någonstans.
  Just nu är jag rätt skadligt sjuk och det ser jag nog som lite för mycket motstånd och är ju anledning att jag måste vara uppe på natten och nu är det ljust så jag kan sova och andas.
  Drack två öl och det var som maskinen varna mig för en hell bra idee som skulle få mig att skina iväg liksom..Läskigt att M verkar veta allt om mitt tillstånd, vem vet kanske chippade de mig när jag vart opererad (ibland undrar jag ju)

  SvaraRadera
 86. Kan man förstå ett:s ord betydelse bara genom det egna tänkandet?
  Nej ord lär man sig vad de betyder typ av det som varit och genom ordböcker. Så är förståelse att tänka. Nej det är det inte.
  Tror man det ljuger man för sig själv och det är skadligt.
  Vad är att tänka rätt? En funktion som fungerar om om det fungerar så var det ju redan klart att det ska fungera och vad för tänkande är det i det. Ett riktigt tänkande är att bara uppfylla sanning och inte gå lögnens väg. Djupet genom ord som betyder många handlingar är ju en betäckning på något som är och tänka är inte att lära. Tänka kanske bara är att pröva lögner för att tvingas tillbaks till sanningar och allt är då från början och wi då freekar bara bara bort hela tiden helt i onödan för att slösa bort energi på ovidkommande saker som tänkande är om man inte tänker rätt från början annars kan ju tänkande vara att hitta de ord vi glömt på vår väg elelr rent bara tänka i symboler som alfabetet består i utan ord och bli enlighted öh nej det verkar bara galet de med.
  Moral att inte ljuga eller vara lojal för sin arbetsgivare för just lögnens skull, vad är meningen med lojalitet. Utifrån myndigheter och andra privata ting så är det helt enkelt att skydda lögner så systemet ska fungera för det är uppbyggt av lögner och dessa som till slut blir så hjärntvättade och tror att lögnen är sanning kommer få canser i hjärnan när lögnerna inte har dessa ben att stå på längre alltså det finns inga fler att offra på lögnens altare och då faller hela jävla lögnen och de som fortfarande kommer hänga fast vid dessa kommer via det som utgör fysiskt tanken få celler som blir defekta och självförintar sig gör de inte det så är det som blir cancer så funkar cellbiologin. Hoppas detta ger klarhet för de som är instoppade i pyramidens konstruktion och massa och ser till lögnen för att de just för tillfället tjänar på den för att det kanske finns några offer kvar. Har man ingen annan rättighet att leva sitt liv på annat en almossor så får man leva på almossor. Tack för det käre Jesus.
  Enligt herren ska vi alla leva på allmossor, så har jag läst bibeln. Och vad ska man tänka om det?
  För mig i tanken så är Iran en öken, se så fel man kan ha.
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Dizin

  SvaraRadera
 87. Alltså om vi ska leva alla på våra allmossor så betyder det om jag tänker rätt att vi måste bara ge till varandra utan krav på varandra att leva genom krav på varandra som bygger dessutom på lögner blir ju alltid till katastrof och därför ser jag då att en bortspolning av lögnen är välkommen även om jag själv blir bortspolad jag vill leva i god moral som är kanske då i mitt tänk bara görandet som leder till sanning och där kan inga krav finnas på varandra för krav är inte frihet och min frihet ska inte begränsa andra så utgångspunkten måste vara allmossor från varandra. Så vitt jag vet så skapas mat genom det som är redan givet man flyttar bara ting lite till vad man ser som vackert och då växer det som är givet...Ingen har uppfunnit ett frö de är just nu bara fall för manipulation som alltid om det tillåts återgår till orginal versionen som var från början, samma tror jag är med allt liv du med och jag med.
  Sen vill jag ju inte påstå att jag är bättre en andra men jag vill gärna vara med om att vara i rätt riktning och tiden då ska vara till hjälp för detta och inte emot då. Bara vara emot alla lögner liksom och lämna de som står för lögnerna högre en sanning till självförintelsen inbyggda cancer de är ju inte de som dör som har det jobbigt det är de som är kvar i lögnen.
  Öh med reservation av ändrade tankar i fall även dessa var av lögn...Önskar ju faktiskt bara att herr sanning själv ska komma så inga tvivel i tankarna kan existera så som det är skrivet att när herren kommer finns ju inga tvivel om denne då är Herren.
  Och hur vackert är inte det i vår oförståndiga värld och oss själva utan dessa ord "utan" "tvivel" så skulle jag inte orka.
  De har blivit nyckeln till allt. Och allt som bygger på tvivel är inget viktigt och kan ses hän.
  God Bless och Gud välsigna sanningen är vacker eller vart det ett tvivel då men som sagt vi är räddade genom att vi inte ska kunna tvivla så vi är inte ens utlämnade till våra tvivel, är inte det vackert?.
  Oporrak (ankomsten översatt från baskiska) Nej M jag tror det inte blir i sommarlovet. Jag tror jag ska träffa någon gammal kärlek först igen då när jag blir typ 62 ungefär vilket jag ju inte vill. Men synerna har ju alla blivit och därför har jag ju inga tvivel om min överlevnad heller och liksom är ju rätt så omänsklig i min konstighet. Jag tycker ju den sk. verkligheten är inte alls verklig inget jag kan rå för här men kanske något av allt tidigare i det eviga ,antar att det är så att det går runt tills man väljer sanningen helt enkelt lögner skapar jämmer och V.
  Bara mest känslan som säger så och syner men som sagt kan man lita på vad man ser, har ingen aning om man kan , jag menar jag litar ju inte ens på att detta är verkligheten allt är ju banalt som det bara kan bli och rätt oviktigt då, det viktigaste är att ge till varandra och inte faen är jag ens bra på det heller när det kommer till kritan men jag vill i alla fall se och erkänna att det är så och inte leva i någon lögn om min egna förträfflighet för så är det inte. Varje dag måste man nog be för sig själv att vara så fucking snäll det bara går och i mitt fall så verkar jag bli mer och mer ond och det vill jag ju inte.
  Alltså va ska man säga. Rätt så hårt att vara människa generellt sätt tror jag och det föröker jag utgå ifrån nu men det jag menar när folk prioriterar lögner så blir det cancer och det kommer öka.
  Jag tror det är en sanning i det i alla fall ser jag det och blir visad till att möta dessa. Jag tror många lögnare lider så in i helvete så de får cancer tumörer i hjärnan.
  Och förlåt mig för den tron, kanske får jag tumör för jag tror så, men där har jag tvivel öh ?

  SvaraRadera
 88. Åh.... Men detta är nog kärnan i allt i mig som jag har problem med.
  Att vara lika och allt sånt och detta sär i ekonomiska med mervärden och hela paketet. Alltså varför kan inte mänskligheten sätta sig ner och verkligen komma fram till hur vi ska vara lika värda.
  Detta känns som absurt att vissa ser upp och vissa ser ner och ändå liksom är överens om vårt lika värde, alla måste väl vara tokiga på detta och inte bara jag med flera? Jaja M jag vet att en säger det samma och hänvisar till universums lagar och jag säger inte vem men så är det ju! Och att jag har horn i sidan lite en då är ju av en annan orsak som det blå rummet men det är en annan sak och jag gillar inte den showen bara även om det finns fogar för det på vissa sätt liksom så är det lite väl utmanande eller vad man ska säga (retande som i mobbing kanske och int allt för behjärtansvärt men skorna är i kläm i det behjärtansvärda om man liksom läst runt ikring i dessa tankar. =) hur som så är ju detta med mervärde frågan rätt akurat fråga liksom i det hela och allas lika värde inga jobbiga frågor om man ärlig bland ärliga är kanske en poäng då till slut.

  SvaraRadera
 89. Vadå omdirigerar maskiner brukar göra samma mönster men nu så om dirigerar vi runt vadå så långsamt går det inte liksom.
  What ever spy on me what the fuck det är väl bara slå en signal istället för att vara tramsiga och löjliga.

  SvaraRadera
 90. Ah en hopplös kommentar i allt. Dricker du öl för att få en poäng i någons skrivande. Tyvärr för jag säga att den kommentaren är högst av kvinnlig karaktär det varandets karaktär! Jo hört det förr. I varandets karaktär är dömandet och bokfört liksom så är det, att inte va som andra är ett jävla lidande för vackra ting så är det och varför vet jag ta me faen.. Men ville inte gå djupt i det vetenskapliga om detta. Kvinnor är kort och gott ett ankare som går att utnyttja i vad som är rätt för att det är tillståndet fast det inte egentligen har substans och detta är bara tråkigt och ger i grunden ingen som helst möjlighet till jämt spel mellan könen.
  Urp va faen ska man säga när man vet hur det är.
  Att vara en norm är moderligt helt enkelt.
  Och till och med kan få skepp att sjunka. Skål.
  (ska man säga egentligen vad som är på tapeten på i skalet nhä kanske inte)hehehe över det krävs humor för att rå på sig som man.
  M du är ju en hon Me. You know it.

  SvaraRadera
 91. Hur som ska man gå till botten med den storryn känslomässigt så blir det katastrof på katastrof liksom om hajjar botten på det facebook allt på råga allt..OMG ,men nog är det en lärdom allt.
  Jo visst M jag spelar ju gura M

  SvaraRadera
 92. Södra Ängby ligger på Kärsön idag. Tänk vad man kan lära sig av Google jag som ju bott i Norra Ängby rätt stor del av mitt liv.
  Förövrigt trodde jag det var ett villa område men så fel jag kan ha.
  Så nu vet jag ju bättre tack snälla Google...
  Tror nog det var värt att dricka upp hela nästa pava innan jag storknar. Hhehee skål :-)
  equally på dig själv också M . Kan man dra ett hård mettal senario på fredags ,fick just känslan att bli vild på Guran el versionen. Nah det bor nog någon hagga i kvarteret som anmäler mig. Bara få chansen så griper de den...Inte bara gamla kärringar ...äh vhat e heck play on...

  SvaraRadera
 93. Råka lyssna på Fredrik R på en snutt i aftonbladet om Libyen och den svenska humanitära hjälpen .Han sa man ska komma ihåg att Sverige är ett litet land men humanitärt en stormakt genom FN (läs folke bernadotte akademin, B namnet har inget annat en namn i saken) och reporten fråga vad består den humanitära hjälpen i då och F svamla om att av väpna de beväpnade som ju visste vad de var emot men inte riktigt vet vad de vill nu ungefär.
  Låter inte så bra i mina öron, svenska våren kommer nog om några år och på engelska är ju våran vår spring och det är väl lite ironi i det.
  Tycker Fredrik är väldigt klumpig om nu orden han sa inte betydde i vanlig politisk osmorda/smorda käftar sa vad han sa.
  ""FBA är, inom sitt verksamhetsområde, svensk kontaktpunkt gentemot internationella organisationer såsom FN, EU, OSSE och NATO.""
  Här riktigt inte jag förstå hur man menar med EU och svensk kontakt punkt.
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Folke_Bernadotteakademin
  Det låter förstås mycket när en liten katt skiter gammalt ordspråk för en så som En tiger. Eller kebab

  När jag läste detta var jag förstås inte längre kvar i mina sinnen och ansvarar inte för vad jag läst och hört av aftonbladets intervju eller eller läst om FBA på vickipedia eller försöker genom det förmedla här jag vet inte alls om jag förstår vad jag hör eller läser och vad för slutsatts annat en det som finns i texten eller vad Fredrik själv säger och ytterligare dokument om polisväsendet som också har sin styrning i och för syns skull två ministrar som ser ut som något som sålt smöret och tappat pengarna så de har nog inget annat med saken att göra en att fylla två poster någon betald form av ansvar utan ansvar antar jag. Men den som förstår bättre hur förstå kan ju gärna förmedla det så man kan försöka förstå i den vinkel allt är menat att förstå i ifall allt jag läst var helt fel då. Man kan ju inte ta text för att vara text förståelsen kan ju vara menad att bara vara för att tolkas till att ingen ska begripa och det kan ju vara rätt bra när så det inte blir vår och direkt pang på sommaren i stället våren är ju rätt nyckfull och inte så stabil i alla fall upplever jag svenska vårar på det sättet Aprill kan ju kännas som både sommar och vinter och det är ju motsatser tror jag eller!

  SvaraRadera
 94. På denna sida pratar FR ,andra videon uppifrån sätt under sista minuterna med Kaddaffi eller vad för rubrik de smycka med...

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/dennyaarabvarlden/syrien/article14323969.ab

  Kaktussar kan vara rätt taggiga en form av gräna igelkottar kanske, vem vet M. Nice wju
  http://www.nopalexport.com/What.htm

  SvaraRadera
 95. Nätter att knäcka. Hur kan det komma sig att det är 25% protein i jordnöts smör om det är naturligt i en jordnöt 25% protein då det är typ 9 % socker i jordnöt smöret. Sen är det ju andra saker tillsatta i Jsmöret som inte heller som socker inte innehåller protein om de inte ljuger då är det andra enzymer (proteiner tillsatta) och säkert har dessa en funktion. Eller tror ni verkligen annat?
  Vakna klockorna klämtar ju av allt ringande eller ....
  Och det var ju bara bevisligen ett födo ämne. Men vem vet allt kanske är fint och bra och jag bara grämer mig för min dumhets skull.
  Dumma mig dumma hmmm.
  Tack kära överhet för eran fina omtanke om oss korkade som inte vet något, tack så mycket ni är stjärnorna i det blå bortom mörkrets sjtärnor som endast visar sig i det mörka tack för er i det blå och det vänstra prasslandet som ju är samma blåa innerst inne eller gula som i ett ägg som blandas med blå så det blir gränt ungefär som äggvitan oxiderar till grönt..Oh översittare ni äro jorden frön så lysande och barmhärtiga i era fina hjärtan .....Hmmm (utbrott i hjärnan)
  Robot ord så jag inte är robot googla på det och finn vad roboten har i huvet hehe "sactirk"

  SvaraRadera
 96. Jag drömde en dröm som jag för si så där två dar sedan och den mins jag fast den var så knasig.
  Jag satt i ett flygplan och det var andra pasagerare med, en som jag mins var en tant med någon äldre/vuxen gosse i förvar otillräknerlig på något sätt, men hur som helst jag sov i planet och vakna av att vi landat och till min förvåning hade vi landat i skogen och jag fråga kapten på kärran som såg ut som kapten hadock i tintin ,han svara lugnt att vi behövde vatten , sen handla drömmen mest om hur vi skulle baxa ut planet till lämplig start sträcka och det sluta utför en backe mellan några hyreshus men ingen satt i planet när det lyfte sen mins jag inge mer, kanske vakna jag då..Vet inte alls riktigt vad det säger mig men din dröm sa mycke mer.

  SvaraRadera
 97. Kolla igår alex jones kanal och titta på the bluprint of madmen.
  Vill bara säga ...Det där med att att de liksom bara tror de styr liksom Alex borde inte gå in på de detaljerna för då hamnar han i samma tok fack som jag och då försvinner ju en del av vad han arbetat upp i förtroende för folk...Ser ju på han att han vill liksom säga lite mer (detta hade vi en lätt förståelse för för några år sen alex och gå inte in där (vet att du checkar lite info här och där)
  Good bless

  SvaraRadera
 98. Antagligen har väl de flesta sett denna film med Alex J. Tycker den
  är rätt bra och sätter upp länken ifall någon dock har missat den.
  (Alex borde fortsätta med att experter på olika områden presenterar faktan om vad som är i maten och förändrar oss "Lipton, Russel" med flera är mycket duktiga pedagoger)nu minns jag inte alla men den som söker finner dem)
  Alex om skådis är ju rätt kul och jag får nog säga jag har nog mött en och annan människa som är som denna som Alex gestaltar och känslan att utsättas från sådana är obeskrivlig, man har svårt att begripa att man är i verkligheten sådana stunder. hehe lets rock och titta på detta nu!
  http://www.youtube.com/watch?v=yY6ZFYD9sJo&feature=channel_video_title

  SvaraRadera
  Svar
  1. Måste bara säga att musikvalet till denna gestallt som går i affären är ju epic, sånt tänker jag på och undrar vem tusan kom på det valet :-)

   Radera
 99. Igår när jag vispa grädden till jordgubbstårtan till min dotters 20 årsdag så fick jag plötslig konstiga spänningar i högra sidan av huvudet och jag inbilla mig att det var en kontraktion i någon nackmuskel och typ identifiera denna muskel på något kände jag mig väldigt yr och det gjorde mig faktiskt orolig så orolig så jag börja fundera på om det är hjärnblödning på gång okej inte så där orolig vet inte hur jag ska säga bara kanske orolig för att vara beredd för vad göra (låter ju fullständigt som en okänslig människa och så ville jag ju inte heller vinkla det) men hur som efter att besöken gått och jag satt framför denna laptopp så fick jag för mig att pilla i vänstra örat med mitt lill finger och där var något. DÄr var en liten gren typ en och en halv centimeter hur den kom dit kan jag ju ha olika förklaringar på men dess effekt på mig jag antar ju denna gren hade så pass effekt att den fick mig till och med ur sinnet. Och det hjälper ju mig i min egna forskning i går läste jag saker från Cambridge och dylig sör ja oj nej inte särja men de liksom vet inte så mycket i tänkandet men vad olika delar är och till viss del funktioner prioner i jäst och så och vad som är rörelse i proteiner världen och detsamma för att forma ting i hjärnans kombukter och så vidare men allt stöder mina teorier och därför läser jag ju deras hmmm ej fullständiga resonemang ,men hur som tanken i mig är nu kanske de inte är så himla smarta utan bra på att datera info bara och informations behandla den långa långa vägen till att kunnigt använda informationen. Jag är ju inte en stjärna på deras område då heller och det är ju i bra balance tänkte jag i en matematisk ekvation på skoj så där hux och flux. Men nu har jag funderat ut så mycket så nu måste jag låta det få det yttre att komma av sig själv eller låta myosinet ändra ventricklarna för att nå det yttre för att nu då ge tillbaks till hög kult science kul att jag får ta del av sådan info...Tack och bjöd tillbaks då lite.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Annars verkar vaxpropp eller inflammation i just vänster öra vara denna vinters verkligt populära begivenhet. Verkligen populärt...

   Radera
  2. Mitt vänstra öra känns som det alltid är blött och det är nog början på inflamation men sånt har svårt att bita på mig för alla blockerande mediciner jag äter (tror jag och hur annars?)

   Radera
 100. Ärligt jag vart tvungen att bränna denna pinne för att genom lukten vara säker på att det var en sådan,,,så även den minsta trädpinne kan få en lätt paranoid ..hehehe bara ännu en tanke ställare för man måste tänka genom allt nej det måste man inte men vissa kan inte sluta tänka det kommer ju utifrån enligt mig eller tänka är att kunna observera det som inte hmmm syns i resten av universum och fortfarande då tankar är materia och inget själsligt men jagets vara i tanken kan ju vara en form av det själsliga..Detta ord fattas liksom överlag på så många sätt så det är inte värt att ha i förklaringar men självklart är ordet värt något. Tack för ordet :-)
  M det var ju nästan du lyckades kunna komma igenom försök bättre.

  SvaraRadera
 101. Tänkte lite på detta med övervaknings kameror över allt skulle man vända på pannkakan så skulle individen istället bevaka allt och det kunde faktiskt bli ännu värre en att samhället bevakar allt.
  Tänk om alla gick om kring med kameror som filma 360 grader allt och är uppkopplade till en Face World eller nått och någon stackare skulle gå då utan kamera med sig skulle ju kanske betraktas som en inkräktare och något som vill andra illa och bums måste tas om hand för control och individernas säkerhet...
  Bara en tanke att det kan bli värre ifall man försöker skapa individuell frihet (helt galet jag vet men ändå)
  inius incular okänt ord men det känns som passande för biologisk självkontroll på något sätt (biologisk teknik som slår ut den tekniska tekniken tror jag)

  SvaraRadera
 102. Kamera....Kolla bilden förövrigt är mer intresant på denna sida har inte gått igenom den en.
  http://www.dataasylum.com/bioapi-physical-fibers-evidence.html

  SvaraRadera
 103. Kroppstemperatur, temperaturen inne i ett djur. De flesta djur är växelvarma (en term som tidigare varit vanlig är kallblodiga), och kroppstemperaturer varierar med omgivningstemperaturen. Fåglar och däggdjur sägs vara jämnvarma eller varmblodiga och har en relativt konstant kroppstemperatur. För de flesta däggdjur är normal kroppstemperatur 36-38°C, men till exempel myrpiggsvin och näbbdjur har 30-33°C. Genomsnittlig nivå hos fåglar är 38-41°C.
  Källa Vicki P..Skulle inte förvåna mig om uppgifterna stämmer och det passar rätt så bra in i mina förlåt tankarna som jag funnit liksom genom kompasserna ord.
  Om någon vet så sägs det att hönor har normalt 39,4 grader och det är ju inne i kroppen så utanför lär det understiga 40 vilket också sägs göra knas med ruvade ägg, jag vet inte men vill ju veta av anledning för att hitta rätt tankemönster ungefär :-)

  SvaraRadera
 104. En annan sak som är rätt viktig är ju om skalet ruttnar fortare en innehållet när man skalat den jag har för mig att skalet ruttnar först, men jag har inte köpt en banan och Erik du som kanske kan fixa en mogen banan som inte varit från trädet kanske kan köpa en och göra experimentet. Vore bussigt :-)

  SvaraRadera
 105. M "ge mig vatten" OMG du är redan in tossad i allt snart och du är även i luft och du är utlagd externt från jorden dina tentakler är utlaggda och det enda du säger med ge mig vatten är att du vill ha vatten på din kvarn. Nä spela inte som att du tror jag är dum.
  Vatten på din kvarn är i och för sig när bägarn rinner över och visst då kommer ju väder kvarnen emot dig och vad du har fängslat även om du nu inte har då förståelsen för förlåtelsen vilket du fortfarande kan ha och däri förlåter jag dig, Jesus har inget val han måste befria de som är fängslade och jag förlåter dig för du blir en av våra många synder som gör det goda till ondska. Du strider ju mot mig jag strider ju inte mot dig, jag har inte den makten , det är Jesus som försvarar de sina I för du är I M. Jesus är verklig no doubt. Och när saker är i värst tänkbara då finns bara denne som hjälp (verkligen ha det i sinnet för detta är för svår kamp för en eller alla människor)Hur löjligt folk en tar detta så minns i alla fall det)Tack Jesus. Alltså den dagen detta är verklighet för er minns då er räddning.(tre horn kul) http://footage.shutterstock.com/clip-1498604-stock-footage-a-tri-horned-chameleon-slowly-and-carefully-ascends-a-thin-ant-covered-branch.html

  SvaraRadera
 106. Ibland undrar jag hur det skulle gå ifall alla hungerstrejka och sluta äta då helt enkelt vad skulle hända med denna organism?
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NhqyP1bfcg0

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då menar jag alla organismer i organismen.

   Radera
 107. Alltså jag utgår ifrån mig själv och jag mår bäst på morgonen innan jag ätit så ibland väntar jag rätt länge med det för känslan att må bra.
  Just nu är jag lite överviktig men jag har märkt stora skillnader även när jag har varit i rätt vikt och visst sånt här kan ju slå helt galet ,men jag tror det är för att maten är helt enkelt förgiftad. Så känns det eller så är jag så slut i kroppen att jag har ingen kraft att bryta ner maten men så är det inte (jag har ju kraft innan jag äter)Jösses kan man få total mat allergi. Vem vet det kanske är dags att prova äta gräsfrön bara ett tag för att se om det ger någon effekt. har man inget annat för sig så kan man ju lika gärna experimentera. Men det får bli efter jag tömt kylen på ätbart och efter examens smörgås tårta och dyligt. Tänka sig alla barn har jobb och allt går bra för dem, det är bara jag som inte är framgångsrik men jag är ju allergisk mot all ordning eller hur var det nu igen i diagnostiken som jag inte står för utan ordningen står för, finns så många ordningar som är över mig och det är obegripligt när man ju är en del av en organism bevisligen i någon form av ordning, eller rättare sagt av organism delar. Vi kommer inte på tal ifrån ismer som i ism är inte det konstigt säg?

  SvaraRadera
 108. Gång på gång så lyser etern I att jag ju ser mer. Har liksom analyserat detta hmm fenomen men det är ju i och för sig medvetet.
  Bara för att säga det finns läsare som du "inte riktigt" eller riktigt räknat med,.

  SvaraRadera
 109. Kan inte låta bli min box 1-6 7-9 och maed tanke på de som gillar lägga ihop siffror så hära. ljusets exakta hastighet 299 792 458 fast hastighet finns inte utan boxen hmm den jag fått i mitt huvud 2+9+9+7+9+2+4+5+8= 55 5+5 äro tio och tio är gud i hopperiet 9 till elva. Om du kommit till nio kan du hoppa över gud och vara gud själv tron. Nåväl nu grumsa jag lite om levern och vad jag läst mig till så funkar den inte utan våglängd 450 som krävs för att reducera järn för att bilda enzymet p 450 och vad jag vet eller ser så är himlen inte blå ofta om den lyckligtvis va det så var den inte så djupblå som den skulle behöva vara för att metabolismen ska fungera i livet även växter då. Och prover om vissa saker som jag försökte få samhället att analysera ville de inte påkosta trots att det finns skäl och de dokument jag bifoga som liksom sa en hel del om det ena och andra som man helt enkelt inte kan bortse ifrån (så never again fuck the shit) va var jag nu? jo fria radikaler och levern och och okända en så länge efekter i paracetamål (värktabletter för jag stavar väl fel) som funkar bara för det reducerar det i levern som kan fixa de radikala och när det töms så skadas levern (försiktig med sånt speciellt då kvinnor och tabletter av sånt funkar bara i en viss nivå/balans som allt annat).

  SvaraRadera
 110. Skulle va kul och kunna mäta solens våglängder antar eftersom olika ljuslängder har olika hastig het och vinklar typ i glas så skulle det kanske finnas något fördigt att köpa i form av instrument redan färdigt då . Eftersom jag är en amatör så vet jag inte riktigt hur tillverka en eller är för lat så därför undrar jag vet du eller känner du någon som vet var man kan få tag på sånt. Allt synligt ljus är viktigt för våra organs funktion även osynligt som då påverkar DNA 25 nanom. till 256 om jag minns rätt vill ju kunna mäta sån strålning med och även så små stråningar man kan mäta eftersom myndigheter inte vill göra något som inte passar in i deras agenda alltså även inte se vad som är är inget värde för dessa om det inte passar deras agenda (ja jag är sur) fast go och glad som choklad ändå ,inget ändrar sig tydligen hehehe

  SvaraRadera
 111. En annan sak jag snöat in på när snön smälter fast det är minusgrader i alla fall hos mig. Är att brässen sägs avta hos en kalv när den börjar äta gräs och det är ju lustigt. Hos oss är den störst i puberteten och sen avtar den i takt med livet den har mist sin storlek till halva redan vid 25 års ålder och brässen ses som ettställe där försvaret mognar T celler och dyligt då och det är märkligt för översätter man det i det mentala så blir livet att försvara sig i bästa mån och när man är erfaren nog liksom gammal så är försvaret inte så byggande eller mognande i thymus och tanken där får mig att tänka på att slå sig får bröstet som en gorilla. Vet inte riktigt hur få till poängen hära men den kanske finns i den som läser kanske jag tänkte. Hur som ögonen går i kors eller så gör de inte det i en skärm hmmm bara flög i meig den tanken och det kanske gör mina ögon trötta och kinderna uppblåsta. Allt är konstigt, i min värld just nu. Undrar lite försynt om det kanske är möjligt att tillverka de vågor man behöver elelr omvandla dessa med olika metaller i kroppen, ja antagligen är det möjligt och om det verkligen är det då gör nog de det bara för det är möjligt i alla fall är det min erfarenhet av mänskligheten/delar av den agendornas värld. Glömde helt vad jag var inne på men i det mentala som det mteriella så bygger saker på att passa in eller brytas ner funktioner och det funkar säkert jätte bra helt naturligt och materiellt utan känslan då, nej inte utan somliga ger sin känsla till det dåliga. Även jag när jag ransakar mig själv för spänningens skull.
  Där var nog tanken egentligen och där ska jag röta lite för va fasen (vad konstigt det känns).

  SvaraRadera
 112. Eftersom blått vinklar mer en rött i föremål så bär blått ljus mer massa en rött ljus och det ger skillnad i hastighet fast det är inte hastighet det är bara påverkan av massa. Mina enkla teorier obs. Jag tror inte ljuset har hastighet utan massa som är ivägen och därför är det en illusion men som sagt både illusioner och fantasier är högst verkliga annars skulle det inte finnas något sånt värt namnet eller hur
  ? (föresten sent men inte minst ,hoppas allt är bra med er och så)Och man undrar ju ,har du faastnat i din framtids analysator grej som du prata om förut)

  SvaraRadera
 113. Synligt ljus är en form av elektromagnetisk strålning med en våglängd mellan cirka 390 och 770 nanometer. Genom att ögat är känsligt för strålning i just detta intervall, kan vi se vår omgivning.
  Källa: vicki P
  Tror detta är sant.

  25 till 256 nanometer påverkar DNA direkt alltså DNA påverkas inte direkt av synligt ljus jälla skolbok från protein till DNA eller minns inte riktigt namnet.
  Hur som det synliga ljuset kan behandlas av cellerna eller påverkas och det som sker är enligt mig viskositeten i cellen alltså cytoplasmans konsistens vilken styrs av vad som är där för stunden och DNA är för två saker proteiner och själva atp. Detta är taget ur fakta som jag tror är korekt men jag har ju inga instrument själv för att säga då att jag vet exakt utifrån mina egna sinnen helt och hållet så på så sätt vet jag ingen ting förän jag kan ha de egna resurserna. Men ibland utgår jag från att saker är korrekta för de anvnds i beskrivningar om hur vissa ej klassiferade läkemedel funkar fast de ju faktiskt ändå finns i marknaden fast ite beskrivs i detalj hur de funkar. Magnetvågor är det främsta mediumet att tillgå ifall ändra ting med eller utan tillsatta kemikalier. (så där har jag provat) och vet vad jag pratar om. Och hitills har jag kunnat sätta in allt i min eller den box som flashades till mig men den kan ju vara en manipulation av de som är från yttre tiden och vet allt ungefär vilket jag inte alls är främmande för (främmande =okänd) konstigt vart det.

  SvaraRadera
 114. Sen är det så att det bara är att pröva och anteckna och pröva och anteckna och så vidare tills det blir något (verksamhet utan tänkande och finns tänkande i grund så kan man nog med säkerhet åstadkomma vad som helst även onaturliga övernaturliga ting) Fast i det måste man vara sann om det ska vara bärande och stående liksom moral och allt vad som är med det kärlek omtanke osv.

  SvaraRadera
 115. Not shadow of love i think.
  http://www.youtube.com/watch?v=ckBxuWTYTeg

  Men det är väl därför jag fastna för vad man ser i ljusets skugga ofrånkomligt ifall man undersöker det. Elektro kemi javars men vad och varför är det inte tydligt överalla händelser lilla m

  SvaraRadera
 116. Religat tror jag betyder binder samman tredje person men jag vet inte jag är blockad för att söka det ordet hur det nu är möjligt ,på senaste tiden har det funkat att kringgå detta blockande med att byta web läsare men nu hjälper inget utan jag hamnar alltid på Kina fix sidan med alla väsentligheter den sidan har att erbjuda (alltså på baklänges språket ingen ting (och 11 igen)Men hur som så känns det att jag nått det väsentliga.
  Alltså om jag ska utveckla teknik så äger jag själv det mest väsentliga för det. Men som sagt viljan är inte det, vet inte riktigt vad jag vill annat en ha rätt känsla för rätt saker :-)

  SvaraRadera
 117. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
 118. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 119. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 120. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 121. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 122. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 123. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 124. Jag är lite för mycket i tankar vilket jag ju inte vill vara men kan inte styra det.
  Nu handlar det om fotoner som är illusionen men å andra sidan inte.
  Och jag kan förklara det rätt ingående men jag liksom vet inte om det är bra att förmedla något som bara jag förstår och maskinen lär ju mäta de banorna rätt fort och jag därför skriver inte om det. Anledningen är att det är lätt att konstruera en sak och det är det jag har i tanken (alltså rent vansinne)
  Jag gilla nog fiktion to much när jag var liten ty teleportion och sånt de gjorde i rymdfilmerna.
  Men i mina tankar eller konstruktioner vet jag inte verkan av det jag konstruerat det kan bli förfall bara och det är ju som sagt helt vansinnigt.
  Men det där med att mäta info jag har en känsla av att det är något som är skapat som ser all info så egentligen spelar det ingen roll att vara tyst. Liksom givaren ger ju signal till motagaren och motagaren kan ju se eller göra det till givande egenskaper och när det går runt så är det för det yttre svårt att skilja på vad som är vad men givaren startar det nya men hur som dualism i allra första början sen är det ju ett varken det ena eller andra och så är det med nätet det är ett och fotoner är illusioner de är bara störningspunkter på nätet och finns bara där det är hastighet dvs. materia av olikheter i olika hastigheter men i samma nät.
  Einstines paket teori vilket ses som funktionen i solceller och andra dioder menar jag är lite fel i tankarna om emmitera eller absorbvera fotoner i elektroner för att skapa en ström av dessa elektroner. Tja tanken som liksom flyter fram här i vacumet är ungefär skapandet av en super anti foton (illusion) som då skapar ett vacum i vacumet vilket ger hastighet alltså förflyttning av hastigheter alltså i min ej då riktigt prövade tanke då en form av att ändra flödet i tid alltså kanske inte alls det bästa man skulle göra (energi och då info på den nivån sägs ju var varken mer eller mindre och då är bara tiden en faktor i universum så att säga och det ena leder till det andra och ljuset i sin natur är tidslöst och endast materian är av kenetisk energiart fasen vet inte som sagt hur förklara det)
  Egentligen borde jag nog skrota dessa tankar helt har jag en känsla av.
  För övrigt relaterat till dig Erik så är det väldigt givande att läsa din öppenhet i din verksamhet man får ju liksom följa projektet utifrån roten av det och det är som sagt väldigt bjudande av dig.
  Alltså du ska ha kredit är väl kanske fel ord men i alla fall (fall vart ju också fel så vad säger man?:-) för det och jag kan ju bara ge det i ord.

  SvaraRadera
 125. Makten över illusionen låter som svart magi och det ända som sker är att man sugs in i den makten man blir lurad till att tillhöra fel kraft.
  Det var en kvinna som var mina grannar hon hade en man alltså. Hon hade varit i koncentrations läger hon sa till mig att sådana som mig slutar aldrig jag kände mig stämplad i all vänlighet som en av de onda så bjöd den situationen i alla fall och hon verkade som ett tomrum när hon sa så.
  Det har nog märkt mig för livet ungefär och kanske är det hon som får mig att säga så här.
  Jag vet inte om detta är lika för alla men för mig är tänka som vila och läsa och plugga (läsa och anteckna eller hur det går till(inte min starka sida) är väldigt tungt för mig, det riktigt suger ur musten men så är inte tankarna.
  Tankarna känns inte som jag de är något annat.
  Vet inte men jag tråkar nog ut de flesta men det kändes bra att skriva det i all fall.

  SvaraRadera
 126. Var sak har sin tid typ en bilresa kan ju ha sina raster på färden.
  Men hur som känns det inte roligt det man tänker göra då är det nog inte det. Tid för att njuta och så vidare. Pausen måste ha en mening liksom som resan är en mening balance kanske. Om man skriver en bok för att läsa den själv så kanske man inte "normalt sett vill läsa samma meningar om och om igen, och väljer skriva en ny bok under gångens tid. Skapandet av ett liv utan att leva det då är man nog bara ständigt resande och missar frukten för den är väl poängen från början. Tanken som ett frö är frukten som ska bli i slutet och frukter är för konsumtion tror jag och återställande för att bli en lika dan frukt har man en varierad frukt skål så är den väl aldrig tråkig speciellt ifall man kan förnya med nya sorter bland de gamla.
  Bara som ofta skrev vad jag hade per sekund i bollen.
  Om det inte har något värde så lämna det hän (alltså vad jag skrev då) Alltså jag tycker inte att det är bara resan som är poängen ,jag känner mer för vad poängen gör. Men resan är uppbyggd av poänger med och rörelse aka hastighet är materia. "Does it matter it do"

  SvaraRadera
 127. Försöker tänka lite på annat sätt. A till B är en strecka om rörelsen tex är vatten då ändras rörelserna med takt av storleken av massan som rör sig i förhållandet av underlaget.
  Samma tanke kan man göra med vind från A-B även eld fast kanske inte A-tillB som strecka utan storhet bara i underlag och storlek av sig själv.
  Ska man tex konstruera en motor av nyare slag då som kombinerar rörelser så är detta en bra grund menar jag för att kunna kontrollera flödena till sina begränsningar och då styra dem för önskat resultat.
  Alltså ovan är en grund för en konstruktion (ville bara visa hur en annan gör sitt tänkande utifrån de grunder som är)
  Jag har flera olika modeller i utförande ur ovan stående konventionell motor under ombyggnad och en helt ny version som inte alls funkar i samma rörelse mekaniskt då men i själva underlaget det samma. Det var det som var meningen att det handlar bara om kontroll av de krafterna som finns. Och menar kanske att det även är i andra krafter samma ur min syn eller perspektiv på det mentala i världen allt flyter ihop i dessa element tills vi har andra element givna av oss själva eller av G eller så. Allt måste börjat annars har vi alltid varit och så kan det kanske vara fast bara i formen av känsla.

  SvaraRadera
 128. När det då gller tanke flödet så sker en sak i omgivningen om tanken inte är delad så mycket typ liten bäch istllet för stor fors a-b så ju fler som delar tanken ju andra skillnader uppkommer på ytan underlaget liksom.
  Därför vill vissa begränsa vissa tankar för att inte tappa kontrollen över det flöde de har kontroll över.
  Likt vatten tränger sig fram ändå till slut och när det till slut forsar fram så har det en helt annan påverkan på underlaget och till slut även ändrar det. Evolution liksom (det är alltså kanske inte de som säger att andra är utvecklings fientliga som är de så mycke för utveckling helt enkelt)

  SvaraRadera
 129. Absolut relaterat till det mesta men just därför hamna detta här :-)
  Vi börjar med dans och spinna runt lite för snurrigt handlar detta om.
  börjar med ett exempel:
  http://www.youtube.com/watch?v=qaGS3Uts704
  Nu säger jag saker jag inte har någon aning om men vad jag betraktar .Jo när de dansar så tycker jag att när det är närmande i dansen så borde de inte snurra åt samma håll för då repellerar de precis som planeter och alla andra ting som är dipoler närmare bestämt av de som vet allt alltså allting för utom en enpolig som ingen vet om den finns eller inte (det okända som en enda klump då)
  Tankarna börja med min skållade fot som är under reparation och jag inbillar mig att alla dipoler inte snurrar dipoligt så att säga så pluss möter minus och vänds så de snurrar motsatt höll för att bli en gravitation. Tanke kom då upp på gravity :
  http://www.youtube.com/watch?v=K1Z2-r-m-aU
  Japp jissa lite rätt (turn around) och lukta vad du inte ser close your eyes it so clear....Båda åt samma håll can not komma in (to be close)
  Fortsättning och så till baks en kan vända bara i fallet två men hur blir det med tre snurriga saker ah dipoler jo en kommer vara med en och skiljas till nästa av friktionen för att vara motsatt med den andra (rita tre cirklar med snurr pilar för att se) Den tredje kommer skapa rörelse som varierar mellan de tre och alla byter position så alla blir den tredje följaren genom att den vänder upp och ner i förloppet...
  Stannar där och betraktar planeternas rörelse och dess osynliga vortexar de bildar (ej känt riktigt i den skalan ännu men figurerar i min hjärna lite ändå)
  Foten då jo när jag använder den så blir det kaos och spricker och då svullnar så bör ej belasta den och lite hålla den högt (gryta i ugnen som skvalpa över och strumpan trassla när jag skulle snabbt slita av den efter då först måste säkert ställa den jävla grytan sorry inget fel på grytan felet var mitt så klart dum dum men hur kunde jag bli så korkad helt plötligt? Eller från och till kanske är mer rätt i det) Allt rätt bra en då går rätt håll med dipolerna.

  SvaraRadera
 130. Har man gått igenom förra skrivna cirklar och gravity. Så kan man läsa detta och kanske förstå det omöjliga att vara människa då man måste vara en fol-ower mot sig själv och snurra åt andra hållet och i en mix som matrix med alla så blir det vändningar men ju stabilare ju mer fast i sitt spinn och det tredje blir både det ena mest följande tills det vänder mot det andra i dipol-andet. Alltså mor far/låtsas pappa barn sen spelar det inte i min syn hur mycket annat som är i matrixen är kärnan alltså de som snurrar konstant motvarandra och binds på så vis inte på det sättet söker det tredje annat att finna ett motsatts snurrande i matrixen.
  (nu är detta stefan vetenskap på morgon nivå och kanske inte har alls med verkligheten att göra så jag reserverar mig för att inte förvilla någon :-) in gravity of love...Hehe

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men jag glömde det väsentliga "vi är människor och därför är det stort mycket stort"
   Tyckte det var väldigt viktigt för det är förvirrande och inga demoner klarar av att vara människa.
   Vad nu demoner är, själar av olika karaktärer det mäsnkliga är nog kärlek och vi gollar ju djur som beter sig så med, som en av kottarnas hund som vill slicka min fot men inte får det och då blir istället omtänksam på annat sätt och ska ge trygghet.
   Mina hundar som varit och är lydiga för denna gravity bindning börjar de snurra åt andra hållet så känns det osäkert tror jag, bara ytterligare en id+e för att stärka min tro att jag har rätt kanske, säger jag säkert för att inte bli tagen för att jag försöker bara få min tro att bli rätt för andra, nej så är det inte jag vill bara dela med mig i förhoppning att det ger kanske andra vinklar på det och det kan ju leda till annat snurr som snurrigheter osv. repellerande och följande motsatser vilket ju är en paradox?
   Ja man kan ju se vidare hur jag tänker genom det även tekniskt utnyttjande för det har jag faktiskt räknat ut redan, bitar faller på plats liksom klystroner och megatroner och fotoner och elektroner då i sitt snurrande och kontroll av det nämda är inte många steg ifrån ritbordet (köksbord i detta fall) men lugn till de hovrande över mig det blir inga sådana konstruktioner varken synliga eller osynliga. Sånt händer mig och jag orkar inte ens titta upp, dessa hörs bara når de är ovan en no trouble for me best to say.

   Radera
 131. Fast i baklänges utgivningen av saker då. Så måste jag säga att kvinnor inte tycker följande män är sexiga de tänder inte på sådana.
  Vilket många män gör för att vara tillags och vet inte själva att de tappat sig själva och är bara en sak som blir tråkig för kvinnan.
  Obs. stefan vetenskap. Vilken inte är en auktoritet och bygger på erfarenhet vad faktisk kvinnor har att säga också ;-)
  Så det påståendet har jag från kvinnor så mansgrisen inte blir feladresserad. Nu menar jag inte att mansgrisar skulle vara attraktivare ,nej jag menar de som kan snurra sin snurra och vara sig själv också som en individ är ju mer en inivid helt enkelt och det måste ju vara tråkigt att älska sig själv bara även om det är det som propageras i mycket svag litteratur mest för kvinnor ups och medföljande krakar....Sorry if I step on somes toes...
  Tyckte bara detta var viktigt för förståelsen totalt av tidigare skrift om gravity.

  SvaraRadera
 132. Gravity har fått mig på dessa tankar. ljus har tre stadier det är i eller är .Ett är rörelse och 1 är ändring av rörelsen och i det skapandet av en vinkel som är det samma som 0. Tre är neutralt alltså ljusets tillstånd i en brytning vilket är noll och äger i sin opåverkan ingen gravitation så noll blir också o gravitation eftersom alla vinklar utgör noll och är genom hela tiden 0 så genom 0 som är det som binder allt och är ordningen ur tiden 1 ljuset som är ett verktyg och ingen gud. Tid skapas av 0 vilket är fotonens ena av tillstånden av tre egentligen två bara men tre är ur två rörelse och ingen rörelse alltså 0 och ett vilket är fotonen i rörelse ur alltets kärna 0. Fortfarande följer konceptet korset och kuben av det samma i tre dimensioner och endast viljan eller ickeviljan ger vinklar genom att hämta hem noll ungefär som binder i hop allt till en och samma tid..

  SvaraRadera
 133. Om 144 ska symbolisera slutet eller slutet av representationen av delningen av tallinjen så är enligt mig 1-9 en felaktig delning så jag har då uppfunnit tre nya tal alltså jag ser på något sätt att 1-9 är placerat för att ge en ofullständig bild av verkligheten så jag skrotar den bilden och inför min egen och testar den en så länge funkar den bättre i mitt sett att se det och de tre nya har faktiskt en nästan hypnotisk verkan i utse ende fast x är en av dem och den är gammal och en blev fyrkant som på telefon och den som ska göra en till gud vart dubble kors ungefär och det vart ju symboliskt det med.
  Rätt märklig upplevelse så här tidigt på morgonen. Mest märkligt var när solen steg och liksom skapade bort sig själv genom att den tillverkade molnen när den steg jag tycker ju att den borde skingrat de i normala fall vilket den först gjorde när den var svag alltså vinkeln .... Det jag tror i fallet nya symboler (förmodligen gamla) så går det beskriva saker på ett enklare sätt (kanske bara för mig inte vet jag, vet ju knappt något förrän jag sätter igång tankarna annars är jag bara noll liksom ungefär som en parkerad motor och måste starta för varje gång (känner mig mer i tänkandet som en maskin bara) och för mig är tänkande något helt annat en känsla)
  I alla fall ville jag säga ifall jag inte skriver mer så beror det på att jag liksom spårar ur till en annan dimension där känslan kan på mitt sätt kopplas mer till tanken en vad detta hmm tal system innebär för mig och kanske aldrig nämner det mer.
  Vet ju faktiskt inte ifall någon är intresserad av sådana här vinklar alls faktiskt, så störa vill jag ju ingen.
  Allt bra "osså" vidare. En annan sak som flög förbi så att säga med M var wirport (tror airport express och sånt dära som jag inte riktigt är så inkopplad i så att säga och vet inte ifall jag så diggar utsagan m Om vänskapsresa ovan de blå världen runt (vågor antar jag) (som du säger att det är M, jag vet inte, jag tycker det är underligt bara) Men flygplan med sina laster av info i bitar eller enheter liknar väl kommunikation på det andra sättet info till en plats och sen o(m)formas lite för att gå någon annnan stans med kontroll emmellan.
  Trevlig sommar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh molnen liksom bara skingrades för det ungefär (förmodligen bara tillfälligheter)
   Litet gammel a och litet e i hop blir en 4 e ny gammal symbol kanske coolt M

   Radera
 134. Technology is a gift of God. After the gift of life it is perhaps the greatest of God's gifts. It is the mother of civilizations, of arts and of sciences. — Freeman Dyson ...
  Såg på detta och tanken fastna där
  http://www.ted.com/talks/andrew_mcafee_what_will_future_jobs_look_like.html

  Lite konstigt för jag greja inte lyssna på så många ord och min dator fastna på denna text då. Och jag tänkte då på en värld där man betalar med sin tid för vad man liksom blir fångad av och att det räcker med det så att säga. Om man kan få allt utan pengar och det ända som i sådan värld som skulle vara skillnad är hur man blir uppmärksammad av andra för vad man gör för en del är ju det allt de vill. Vet inte om jag skrev rätt vad jag föll i tanken och som vanligt ork jag int titta efter nu föränn efter så att säga annars suddar jag i vanlig ordning och då blir ju allt vansinnigt fel.

  SvaraRadera
 135. Hittade en intressant film från vsauce. http://www.youtube.com/watch?v=L45Q1_psDqk&feature=c4-overview&list=UU6nSFpj9HTCZ5t-N3Rm3-HA

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans