Historia


Who´s story? Mine? His?

"Each of us is ultimately the Hero - moving through His Story."
David Wilcox.

Det sitter i orden...

Kommentarer

 1. När jag gör farliga arbeten nu för-tiden (+-framåt?) så tar jag det lite lugnt för att vara säker på att jag är på rätt plats annars kan olyckor hända. Lite som dessa australiska ur-invånare tror jag.

  SvaraRadera
 2. Wtf. Men nästan 160 punkters font. Borde räknas.

  SvaraRadera
 3. Rätt ordentligt obildat, dvs rätt korkat. ;-)

  SvaraRadera
 4. PS. Stefan - hoppas att du verkligen har koll!

  SvaraRadera
 5. Obildat brukar bära sig väldigt bra. Flyter likt korken bättre än kognitivt tungt packade ryggsäckar har jag märkt.

  SvaraRadera
 6. Beror nog på ryggsäck.
  Själv är jag både bildad och obildad.
  Kognitivt är nog alltid en del, vare sig man.. vill det eller ej. ;-)

  SvaraRadera
 7. PS. Själv är du ju bildad, så vitt jag ser.
  Du kommer säkert förbi det så småningom, och når då de obildades höjder!
  Dvs, blir bildad på riktigt.

  SvaraRadera
 8. Ja, det helt klart en målsättning :)

  SvaraRadera
 9. Jo man kan ju ha sin uppfattning av det man betraktat och göra det till sin kognitiva värld vare sig det är i tanke sfären eller känslo sfären.
  Hur som det som är utanför är det som är okänt och därför inte kan vara en del av det inlärda (kända/kognitiva) utan bara en bit emellan alltså tros sfären ungefär det borde vara så.
  Tex. energi eller om man beskriver det som materia eller tankar för mig är tankar materia och kända vilket icke materia inte är alltså "känt" och vi försöker bara få det att passa in utan några som helst bevis och säga ändå att det är vetenskap vilket det inte är.
  Mängd tja i det vi ser så kan de olika enheterna ändra till att vara varandra men mängden varierar och det ger puls vare sig det är kroppen eller det okända utåt det inre påstår jag själv är känt och tillhör det kognitiva så som jag ser vad som menas med kognitivt (hård drar jag det så är det bara hjärntvätt)
  När man beskriver något med siffror eller bokstäver även symboler så gör man det i en verklighet som inte har rätt form omsätter man det i form istället så ser man tricket som inte går att se annars och då ser man att universum i grund är faktiskt analogt och inte som vetenskapen beskriver det digitalt även ifall de nu beskrev det att det var analogt innan bigbang om man nu tror på den kognitiva storyn jag gör det inte jag ser pulsen bara och den är i grund analog om man ser bakom det kognitiva draperiet. Jag vet för jag byggde modeller som bevisa det och grejen i det hela som är kul är att den digitala bilden är större en den analoga per tid och därför existerar den alltså ett beter sig som två i form och det är den digitala delen som uppstår av den analoga och det är det minsta som utgör denna skillnad manipulerar man denna rörelse (analoga) så uppstår annat (det är experimentet jag inte vågar göra).
  Ja jag har gjort psykiska handlingar genom kognitiva kända objekt för att finna plats som är okänd det okända kan ´hitta det kända heöt enkelt och tvärsom funkar inte för vi är det okända vi kan liksom bara finna att vi är det okända "Jaget" .Jag kommer inte längre en så kanske bara för jag tror så? Jo självklart så är ju även det inre som är okänt okänt och samma natur som det yttre som är då okänt om okänt är en liknelse i att två ting bara för de är okända har samma klang vilket jag ju inte innerst inne tror men kognitivt alltså hjärntvättat tror och liksom då bortser från de tankarna för att finna rätt mål i tid.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som vanligt så skulle detta vara ett svar på att säga, att något är dumt är en kognitiv handling. Hehe

   Radera
  2. Jag maler på lite. Att vara svag i sin självkänsla är att vara svag i sin tro på sig själv dvs. tron på det okända men allt som är okänt är inte 1 en del tror så och det är väldigt vanskligt att tro så. Självkänsla i det kognitiva kan bara hänföras till de handlingar det jaget har utfört eller ser till andras handlingar som gott eller ont eller vagt vs starkt ignorant avisande hänförande osv blandningar av egentligen bara gilla mer eller gilla mindre och utför beslut för fortsättningens val av gilla eller inte gilla.
   Vissa saker kan ju självklart ses som dumma om de prövas inom vissa ramar alltså begränsningar allt materiellt är av begränsningar även tanken då tills den skapar nya ramar infattande ny information vilken består av mötet av gamla ting i ny ordning vilken till slut är bara rundgång och ända skillnaden är minnets begränsning eller form att mota rummet som existerar, hjärnan formar sig för att mota tankar inte tvärsom. Jag har foton på min hjärna i rätt tid och när jag trillar av så kan man se och jämföra skillnaderna med vad jag per tid utfört det kan man göra med alla som har låtit fotat sin hjärna och ju fler som finns att jämföra dess då mer kan man ju faktiskt få ut av det och liksom även till slut så kan jag faktsikt kanske bevisa att jag har rätt när jag säger att tankar är inte personliga alls vi bara tror så alltså bortsett från mig själv då (fast jag vet ju att andra har liknande tankar som jag i det fallet eftersom jag läst en del medicinsk litteratur och där skrivande personer liksom ger lite hint om att den tror något annat en vad som är "rätt" för den kognitiva världen att se som rätt)så för mig är det 100% bevisat att jag har rätt i hur det funkar med tankar. Men skit i det mitt minne är så svagt när jag inte sätter in mig själv i vad jag tänker alltså jag är lite överinformerad och minnet vaknar bara när jag fokuserar vilket jag sällan gör nu för tiden jag orkar helt enkelt inte eller vill inte och det är nog för att det är tråkigt och leder mest till ett liv i ensamhet där ingen har de hm kunskaperna jag själv har eller rättare formar mig till för att ta del av, man liksom väljer på så sätt sitt liv och jag har ägnat mig i stort hela tiden med egna ideer även som liten och nu liksom slänger jag bort det hela. Jag kan ta exempel tex allvarliga sjukdomar vilket ger friskhet efter mina direktiv än så länge går det vägen gör det det inte förlorar jag en själ, så vad välja? Ja så ni ser jag pratar inte bara smörja jag gör ändringar men de är beroende av det jaget som är i det tillståndet. Alltså nu pratar jag inte om mig pratar om akuta ting som inte får sin vård i kognitiva sjukdomsbildande skit Sverige.
   Ja så ser jag det klart som korvspad. De är lite som skitstövlar som skiter i allt är generellt friskare en andra och det måste ha sina orsaker och jag prövar dem för att bota andra helt enkelt. Och de som faktiskt bara säger sig veta allt och inte har några lösningar på någon ting ändå kan dra åt helvete.

   Radera
  3. Klart som korvspad!
   Är du Eriks pappa kanske?

   Radera
  4. Nej. Är du hans mamma?

   Radera
 10. Fin sida:
  http://www.dictionaryofobscuresorrows.com/

  SvaraRadera
 11. Cecilia om man inte håller en dialog som man vet att motsvarande redan känner till så blir det oftast gräl stämning (generellt sett)
  Det där om pappa fattar jag ingen ting av vad du menar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fattar mig kort - ?
   Stefan, du börja med särskrivningar. Ta't lugnt nu.

   Radera
 12. PS till Stefan/Rotve.
  Du pratar på fel ställe. Om det är mig du vill prata med.

  Sorry Erik, tusen ursäkter!

  SvaraRadera
 13. CW tja kanske är det så men så som jag är funtad så tycker jag att det är okej liksom vara allmän och personlig på samma gång.
  Jag är sällan rätt i ordning så att säga :) Och jag är rätt lugn av mig texten kanske luras lite.

  SvaraRadera
 14. Stefan/Rotve/Max m fl äldre nicks
  Även jag tycker att det är OK och rätt naturligt, att vara både allmän och personlig samtidigt i offentliga sammanhang.
  Och svar ja - du är nog inte "rätt i ordning"; bakvänd dito, skulle man väl kunna säga lite snällt?

  SvaraRadera
 15. Stefan/Rotve/Max m fl äldre nicks? Undrar om jag är ensam å fattar noll.

  SvaraRadera
 16. Hej Stefan - välkommen i världen. Om du vill.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans