Faschinating History

History Channel kör en serie om att, hur och varför jorden besökts av andra civilisationer under åren. History Channel ägs huvudsakligen av General Electric. Det enda som är orimligare än orimligheten i att utomjordiskt liv skulle vara orimligt är detta tabu kring ämnet. Men utomjordiskt liv är ett av många tabu under upplösning.

Att just History Channel gör detta är oerhört intressant mot bakgrund av det ökande antal flikar som blottats av det glapp som finns i kännedomen kring dessa saker. Mellan de som har kännedom, vet vad som är under uppsegling och nu alldeles snart säkrat sin förmodade överlevnad såväl holistiskt som genom en gediget byggd pseudoverklighet och väl inprogrammerade antisjälvbevarelsebeteenden hos de som inte är menade att överleva.

Jag var galen i Erik Von Dänikens böcker när jag gick på högstadiet. I ettan på gymnasiet skrev jag en samhällsvetenskapsuppsats om kopplingen mellan hypnos och EMU. Nu har det gått upp att alltihop är mycket väl länkat till varandra.

History Channel-inslag.

Jag hade tänkt vara tyst en stund, men det kändes inte riktigt sjysst. Känn efter – är det en solstorm som NASA framhärdar? Klimathotet – är det egentligen speciellt sannolikt? Vad händer med gravitationen, polerna och kompassriktningen? Och varför tog den långsiktiga planen för samhällsbyggande slut precis just här? Vad är Nibiru för något och varför är den här? Är det därför det kännts lite onaturligt med snö och vinter de senaste åren? Varför är inte månen där den brukar? Varför kan man inte täta oljeläckorna i Atlanten? Varför är "etablissimanget" så blankt och tyst? Ta en funderare på det så kan vi diskutera sakerna på sydkusten av en ö strax söder om ekvatorn lite senare.

Såja, nu känns det lite bättre.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Bubbelbalans

Trend

Vortex. Råbjörk.