Den som gräver en grav åt andra faller ofta själv däri

Amerikansk och Brittisk press rapporterar att Iran just nu gräver massgravar att stoppa amerikanska soldater i vid ett eventuellt anfall [Guardian]. Hm.

I april beordrade Ahmadinejad (Irans president) att fem miljoner innevånare skulle lämna Teheran på grund av den höga jordbävningsrisken [SvD].

Enligt många inrikningar av Islam ska kroppen ligga i marken några timmar efter dödsfallet innan "vidare processning" är tillåten. Efter en rejäl jordbävning kommer säkerligen de så kallade massgravarna att vara djupt eftertraktade.

De inofficiella källorna har bubblat och kokat om de s.k. FEMA-lägren och de förmodade massagravar som uppförts (eller skulle man ha sagt nerförts) i USA det senaste året [Arkansas Observer], [InfoWars]. Är det för att stoppa de förmodade Iranska invasionssoldaterna i, eller har det samma förklaring som de Iranska jordkulorna?

Och om det är så - när kommer i så fall Obamas varning? Jag tror inte den kommer. Däremot kommer ytterligare distraktionsmedel. Varför? Sug på den.

Det känns ruskigt bra att bo på seismologiskt lågaktiv mark.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans