Helgprojekt med flyguppvisning

Helgprojektet klart. Byggde mig en CB. Mycket riktigt, efter cirka två timmar fick jag en egen privat flyguppvisning.


Helgprojektet. En alldeles egen CB.


Två timmar efter att sista röret sattes på plats kom det första planet och flyguppvisningen kunde börja. Då visste jag att den fungerade ;-)

Varför? Man lär väl.

Kommentarer

 1. Hej Erik :)

  Mkt intressant o givande blogg!!! Jag undrar om du skulle vilja berätta vilken slags kristaller du använt till din CB?? Min engelska är lite torftig så jag förstår inte riktigt vad de menar i beskrivningen om vilken kristall man ska använda när man bygger en :( Min vän Tomas o jag ska bygga en, vi bor i Nacka..Saltsjö-boo. Här har *molnen* ökat som fasiken den sista tiden...och om det en dag är soligt, och det kommer ett litet normalt moln seglande framför solen så blir det en konstig kyla på en gång...Oroande?? Javisst..som sjutton...men vi blev glada när Tomas hittade en beskrivning på CB :) Hoppas på svar så fort du nånsin kan :)
  Vänligen
  Mirja

  SvaraRadera
 2. Tackar!

  Vanlig bergskristall. Ni stockholmare kan knata in på Geocity på drottninggatan och köpa ett halvkilo för några hundringar ;-)

  Lycka till!
  /E.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans