Uppvärmning

Det finns en grupp människor som förstått. Som med utgångspunkt i det som känns bra lever gott och tillsammans. Det kan verka anspråkslöst eller rentav provocerande.

Personer som inte fokuserar fullt på pengar, jobb, karriär och status. Som inte lever i klädsam skräck för att förlora pengar, jobb och heder. Som inte badar i försäkringar, vältrar sig inte i dolda sjukdomar och deras symptom, inte stressar för att hinna shoppa järnet på lördag medvallandes några kryssa-av-på-listan-ungar som inten orkar lyssna på. De spelar ju inte spelet. De fuskar!

Personer som bryter mot varje framfostrad mekanism i samhället och som lever utifrån vad som känns rätt här och nu. I värsta fall tänker och uttrycker de sig positivt - till förtret för det väloljade hamsterhjulets väldresserade besättning.

Dessa brottsligar. Dessa samhälleliga svartfötter. Dessa fördärvliga personer. Som inte finner tjusningen i social darwinism, som festar utan den sociala tumstocken och som säger vad de tycker och låter andra tycka vad de vill. Vad ska det bli av dem? Vilka konsekvenser ska deras eländiga (p)åverkan tillåtas få innan någon sätter stopp för dem?

Positivt tänkande. Sätter kedjor av positiva vibrationer i rörelse. Gruppen av positivt sociala brottslingar är på tillväxt. Obevekligen.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Bubbelbalans

Vortex. Råbjörk.