Att tänka på

Jag skulle tro att allt fler vaknar upp inför innebörden av elitens önskan om maximalt 500 miljoner människor på jorden. Det innebär att 6 miljarder av de nuvarande ungefär 6.5 miljarder jordborna måste dö eller åtminstone hindras från att fortplanta sig.

Visst, folk är sjuka, infertila, deprimerade, våldsbenägna och allmänt missanpassade till ett samhälle konstruerat för att åstadkomma just detta. Och vi står sannolikt inför att inte kunna dricka vårt vatten eller odla vår mat, helt enligt planen precis.

När hände detta? Medan vi sov, fördummade och hypnotiserade av arbete, konsumtion, media och olika konstruerade rädslor. Jag trodde att jag vaknade tidigt men inser att jag befinner mig i uppvaknandets mittfält någonstans och att media naturligtvis inte rapporterar om den tilltagande insiktsfullheten i samhället.

Tvärtemot allt annat jag skrivit kommer här en liten punktlista i klartext. Attackerna på människan blir allt tätare och i en enlighet med så gott som varje förutsägelse står vi inför slutstadiet av bedrägeriet och därmed sannolikt inför en planerat snabb minskning av befolkningsmängden.

Några klartextade iakttagelser/teorier:

  • Tro och religion var lika självklart som att äta en gång i tiden. Själslig harmoni och relation till andra och naturen likaså. Detta togs från oss av en anledning – förpackades i förmenta religionsutövanden med makt som främsta mål och har fått oss att förlora denna harmoni.

  • Magnetism påverkar det mänskliga psyket. Vi hålls magnetiskt antipatiska och våldsamma för att förhindras från att finna styrka i varandra. Magnetisk påverkan ”at large” åstadkoms med lätthet via olika nivåer av sladdlös elektronik.

  • Avsikter bor i tankar och materia. Är man rädd kommer det man är rädd för till den rädde. Tänker man positiva tankar får man ett positivt liv.

  • Den farmakologiska industrin är i själva verket en långt gående förgiftning av mänskligheten. Sjukdomar som cancer, alzheimer och liknande är befolkningskontroll rakt upp och ner.

  • GMO och chemtrails är program för att vrida möjligheten att producera sin igen mat ur händerna på mänskligheten.

  • Terrorism är en myt för att skapa rädsla samt ett effektivt redskap för godtyckligt frihetsberövande.

  • Brister och kriser är som regel skapade företeelser för att samla makt och erövra egendom. Pengar skapas ur ingenting av banker varje dag och Nicolai Tesla skapade fri el redan på trettiotalet för att nämna några exempel.

  • Klimathotet är just vad det låter som. Användandet av klimatet som hot för att snedvrida människors beteende, styra deras existens utifrån ett påhittat hot om hemska saker. Inget annat.

  • Bankerna och dess ägare äger världen och alla på planeten tills vi gör oss kvitt det godtyckliga skapandet av skuld och slutar acceptera dess implikationer.

  • Vad som presenteras i det ”offentliga rummet” stämmer ofta mycket bra om man sätter ett inte framför. Planer och överlevnadsstrategier kan erhållas genom att vända vad man är avsedd att anse/göra 180 grader.

Det får räcka så. Jag gillar inte klartext, men å andra sidan måste fler få chansen. Det gäller att inse vad som händer men att inte fastna för det fasansfulla eller paralyseras. Det handlar om att kraften och all makt i världen bor i varje enskild människa och att det är dags att börja använda denna igen.

Lite ovant i början och framförallt svårt att rationellt begripa då man matats med vanmäktighetsvälling sedan födseln. Men det fungerar. Och det är absolut nödvändigt. Ingen panik. Bara positiva tankar. Se för vad det egentligen är. Ett fantastiskt äventyr med livet som insats. Och vad annat skulle det kunna vara?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans