Intressant vecka

Den här veckan kan bli den första då individens protester mot det rådande bankstyret av världen inte längre går att ignorera. Till och med media har sett sig föranledda att rapportera om detta samt i förhand vrida perceptionen av budskapen i lämpliga riktningar.

Maktens övriga falanger har likt en svenssonfamilj med godis inför fredagsmyset laddat upp med hot om terror, virus och lite blandad fruktan och osäkerhet. Vem vet, kanske ett nytt utspel om Nordkorea eller Iran kommer skuttandes också.

Även om konsekvenserna av dessa hot om de skulle omsättas i praktiken skulle bli förödande är de del i den obegripligt stora skenmanöver som är menad att slå undan fokus för den samling små men talrika människor som börjar begripa vilket gigiantiskt bedrägeri de blivit utsatta för.

För den som, likt jag, är intresserad av strategisk desinformation, raffinerade lögner och massiv manipulation av det mänskliga psyket är detta en mycket intressant period.

Oroligheterna just nu handlar från individens sida huvudsakligen om pengar. Det är det första steget då insikten om pengarnas bedrägligheter kommer i dagen. Men när insikten om pengarnas relativa värdelöshet sedan lagt sig blottläggs motiven bakom den ekonomiska villfarelsen. Då faller salongsretoriken och god sanning om ond lögn äter sig in i var tänkande människas medvetande och därifrån via självbevarelsedriften vidare att fullkomligt förändra synen på livet och den dagliga värdegrunden.

Kommentarer

  1. Japp, det är ju lite inspirerande att tänka att denna (förhoppningsvis), kommande kollaps för de patologiskt giriga asen och deras parasitsystem kommer i ens livstid, så man kan berätta det för barnbarnen sen. Åt he..vete med banksters!

    SvaraRadera
  2. Mja, anonym det blir sannolikt en stor förändring men å andra sidan får jag för mig att den inte kommer att kännas sådär direkt enorm. I första skedet kanske ilskan mot Eliten blir enorm men därefter tror jag att även många ur denna nu styrande klick kommer att begripa vad som sker och - med tanke på sina egna barnbarn - faktiskt bli riktigt viktiga agenter för en genomgripande förändringar. Visst, det finns kanske några genuint onda personer som hellre slåss livet ut men det skulle frövåna mig om de visar sig vara speciellt många. Och ju mer absurt läget hinner bli innan det börjar vrida på sig desto snabbare går "omtänkandet".

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Bubbelbalans

Vortex. Råbjörk.