Terrordax

Enligt Säpo har Sverige en specifik men inte omedelbar hotbild vilket föranlett höjning av den så kallade hotnivån [SvD]. Bakgrunden sägs vara "underrättelseinformation om förändrad aktivitet inom vissa miljöer i Sverige, aktiviteter som bedöms vara riktade mot Sverige."

Får intrycket av att fortsättningen av denna histora kommer att bli ganska intressant och att åsikterna faktiskt kan komma att variera vilket också kan vara själva kärnproblematiken.

Kommentarer

 1. det ar sådana "ex-perter" och sapo som lyder o ar underhuggare åt CIA som propagerar det vad ngn behover på bestallning. I pakistan dåd organiserades av CIA o mossad- finns på internet massa info med fakta

  SvaraRadera
 2. @Anonym ...för det kan ju absolut inte vara så att militanta islamister planerar att slakta otrogna hundar i väst igen. Det passar ju inte in i islamist-älskande avgrundsvänsterns världsbild. Eller förresten, ni tycker väl att det är helt ok. Vänstern har ju aldrig varit främmande för våld, krig och revolution. Ser ni er chans att sätta världen i brand nu eller?

  SvaraRadera
 3. Jag har läst igenom din blogg nu och här finns ju mycket intressant. Testade t ex det där med molnsuddning och det gick ju otippat bra. Men det är lite mycket "halvkvädna visor" från dig. Du har tydligen fått ihop en massa saker, men du talar inte om vad det är. Kan du inte tala liite mer klarspråk åtminstone? I alla fall om vad "prata lite senare på södra delen på en ö söder om ekvatorn betyder (tror du formulerade dig så)? Om man bör, eh, relokalisera sig så tar jag gärna uppslag.

  SvaraRadera
 4. Anonym 1: Tack för infon.
  Anonym 2: Tack för din nyansierade replik.
  Anonym 3: Tack för ditt tålamod och gratulerar till din högst personloga klimatpåverkande insats ;-) Jo, det är en och annan som påpekar att jag kanske är en smula luddig. Skriver vad jag funderar på och "the element of doubt" som det heter på klingande svenska är en sak man inte bara kan brotta ner och bita halsen av. Jag tror att man ska passa sig för att tala om för folk hur saker och ting ligger till utan istället uppmuntra sökandet efter den egna förståelsen. Det synsättet har lagt mig till med efter min grävande väg då man mellan varven rasar ner i en grop av förmodad insikt som sedan visar sig vara felaktig. Relokaliseringstanken sannolikt inkluderad.

  Världen är full av kanaler, instanser och personer som talar om hur saker och ting ligger till. Jag tror inte att man kan överlåta åt någon annan att forma sin verklighetsbild. Typ så.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans