Veckoutvärdering, CB

I dag fyllde min Chembuster en vecka. Jag byggde den dels eftersom jag tröttnat på det artificiella väder vi upplevt sedan slutet av juli och dels på skoj för att få se om en så märklig pryl verkligen kan fungera. Jag gjöt även en organitsten för inomhusbruk.

Efter en vecka med CB:n kan jag enkelt konstatera att himlen inte längre har linjära moln med tilltagande symmetri framåt kvällsvisten. Chemtrail-planen forstätter med uppehåll i början av veckan att frekventera området men sprayningarna ser ut att vara verkningslösa inom en varierande radie runtomkring.

Efter att det kommit rost och avlagringar ur rören några dagar har nu vattnet blivit betydligt klarare, med såväl mindre doft som smak av järn - en fullkomligt oväntad men välkommen bieffekt.

De spaningsplan och helikoptrar som frekventerade oss i början av veckan har nu dragit vidare till andra uppdrag. Jag har absolut inget fog för det och det kan mycket väl vara slumpens verkningar men jag upplever det som om vi fått en blåare himmel och ett mer omanipulerat väder. Till ett pris av ungefär 5 kSEK och cirka fem timmars arbete.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Bubbelbalans

Vortex. Råbjörk.