Jamenvisstförihelvete!

Så klart. Nästan vartenda krokigt streck raknade. Ett sådant fullkomligt ondskefullt bedrägeri ovanpå det mest bestialiska förräderi att inte ens jag - den borne cynikern - trodde att det kunde vara rimligt. Förklarar fascinationen, sökandet, de trägna upprepandena och varför lögnens omfattning är så gigantisk. Samt varför sann innovation tvärstannade där och redan då. Strax innan.

Jag är fullkomligt häpen. Både djupt imponerad och något chockad. Något säger mig att jag i allt väsentligt kommer att tystna från den här punkten. Ty koordinaterna å denna punkt går ej att förmedla. Ej utan att själv slaktas i förrädarnas dödsgrepp. Vilket i sig endast är en relativitet med syfte att mana uppvaknandets slumrande process.

Var och en måste söka sig dit på egen hand till att börja med. Sådan är utmaningens konstruktion.

Vi ses där. Lycka till!

Kommentarer

 1. Jaha, du har läst Synagogue of Satan,

  ja var och en måste söka på egen hand, Synagogue of Satan är bra att börja med.

  R

  SvaraRadera
 2. Lite dumt det här med flera anonyma, men iaf. Anonym 1 skrev om boken Synagoue of Satan.
  Intressant bok med fakta som får en att se sammanhang. Just det där med ränta t.ex.
  Räntan var ju bannlyst ifrån början även i den kristna läran. Men 1823 så fixades så att Vatikanens ekonomiska affärer skulle skötas av en sorts bankir istället för av Vatikanen själv. Av en ren slump givetvis, så upphörde ränta att vara en synd i den katolska kyrkans lära ca 2 år senare.
  Den s.k bankiren var en ur familjen Rotschildt.
  Den enda religionen kvar som bannlyser ränta är Islam, och dom har det ju hett om öronen.

  SvaraRadera
 3. Anonym: Har inte läst nämnda bok. Huvudsakligen plockat med sådant som finns ute i det i mycket välbelysta offentliga rummet. Hela spelet. Varför, och vad det innehåller. Allt finns där. Om man envist nystar i motivens röda trådar. Precis allt.

  Sverker: Ränta är ett kraftfullt spöke. Men hade inte varit så blodigt kraftfullt om man inte haft banker som själva kunde trycka hur mycket valuta som helst.

  Omöjligt att veta hur pass kända dessa samband är. Det är ju på goda grunder knappast något man springer runt och chitchattar om. Lögnen är inbyggd i snart sagt varje fiber av vad vi lär oss när vi formas till framgångsrika samhällsmedborgare. Å andra sidan kan det just därför vara så att numerären med insikt är långt större än någon kan ana.

  Där måste rimligen finnas flera bottnar i de avgrunder som visar sig. Sannolikt parallella händelser på andra plan med samma innebörd.

  Bedrägeriet är sannerligen imponerande. Den värdegrund det vilar på måste emellertid fräta på dess försvarare och den skara som likt var och en av oss i viss omfattning riskerar att vakna upp och se sig iklädd sin egen fiendes dräkt på vad som då framstår som grumliga grunder.

  Gränslöst spännande!

  SvaraRadera
 4. "Där måste finnas flera bottnar i de avgrunder som visar sig. Sannolikt parallella händelser på andra plan med samma innebörd"

  Jag tror det ligger oerhört mycket i detta. I grunden är nog detta ett slags kontrollsystem ämnat för att låsa in vad man skulle kunna kalla anden/själen/medvetandet inom den materialistiska föreställningsramen. Den yttersta mekanismen för detta, som den tar sig uttryck på detta materiella plan, uttrycks nog via skuldpengasystemet och hur det styr och "disciplinerar". Jag lutar åt att detta är den nu bärande delen av det militärt teknokratiska projekt som omsveper detta jordiska plan.

  Givetvis kvider och vrider sig själar inlåsta under detta projekt (detta jordiska tidevarv), men vi är välan här för att lära inombords, för att se igenom slöjan efterhand.

  Har tittat in på din blogg under en tid, och uppskattar dina ord och tankar väldigt mycket. Sunda, eftertänksamma och modiga röster är det relativt få utav, så jag är glad att du träder fram som en sådan företrädare.

  SvaraRadera
 5. Tack, Ubbe. Stort tack.

  Det ena kapslar in det andra vilket i sin tur kapslar in det ena. Måste vara växelverkan med det utanför observationshorisonten för att kunna åstadkomma denna grad av synkronicitet utan att det blir uppenbart.

  Faschinerande ;-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans