Baklängesgenomgång

En liten baklängesgenomgång i all enkelhet och i synnerligen selektivt anda.


TidpunktAlternativ ettAlternativ två
NuSkandinavien är en trolig terrormåltavla, därom råder ingen tvekan. Kampen mot det blinda våldet kräver att var och en med rent mjöl i påsen offrar lite frihet.En tilltagande grad av uppvaknande i skandinavien i kombination med ett tveksamt parlamentariskt läge i Sverige hotar sedan länge fastslagna agendor och överenskommelser.

MellandagarnaDanska PET och svenska SÄPO berättar att de avstyrt en islamistisk terrorattack mot Jyllandspostens Köpenhamnskontor.

Representanter från dansk och svensk säkerhetstjänst matar allmänheten med vad som beslutats nödvändigt för att stärka lögnens trovärdighet.

Lördagen den 11/12En självmordsbombare med kopplingar till muslimska extremister misslyckas med att skapa förödelse i ett julhandlande Stockholm.Ett lämpligt offer av utländskt ursprung drogas, förses med fjärrstyrd bomb och ställs av i centrala Stockholm vid shoppingdagens slut.

Oktober Bombhot har framförts mot centrala Göteborg i samband med julhandelns uppstart. Polisen genomför bevakning och gripanden baserat på en verklig hotbild.

Svensken är inte tillräckligt rädd för terror. En plan för psykologisk instabilisering av svenskarna mjukstartas genom fejkade insatser i Göteborg.
Mars 2005Jyllandsposten hyllar yttrandefriheten genom att publicera ett antal karikatyrer av profeten under rubriken ”Muhammeds många ansikten”.Jyllandsposten tar på sig rollen som provokatör för att bereda vägen för terrorskräckbaserad integritetskränkande lagstiftning i Skandinavien de kommande åren.

Sent 1980-talJärnridån faller och västvärldens alla regeringar jublar över att deras fiende nu verkar förlorat kraft och att man därigenom kan dra ner på försvar och maktmaskinerier.Det kalla krigets teater gick inte att upprätthålla längre eftersom Sovjet fick ett styre som inte var insatt i den större planen. Nu var det bråttom att få till en ny fiende och lotten föll på den Muslimska världen.

Vår tidsålderVärlden är en farlig plats. Därför väljer befolkningar via sina parlament representanter att vaka över folket, bevara deras suveränitet och skydda dess intressen.Världens befolkningar hålls rädda och hunsade av mörka makter i ett ytterst långvarigt bedrägeri (vi talar sannolikt tusentals år) som inför sitt ofrånkomliga avslöjande skyddas med alla makters medel.Hur ser det ut, egentligen?

Kommentarer

 1. Ypperlig pedagogisk analys av läget, det verkliga & det officiella! Lite meningslöst att skriva att nån gör nått bra, bara för att man själv har samma åsikt, men folk gör ju så :-)
  Men du har dessutom rätt, det går att bevisa. Frågan är hur man får fler att förstå? Det tycks ju inte hjälpa att det är sant. Fast å andra sidan, fler o fler fattar, så det är bara att bida tiden.

  Sverker

  SvaraRadera
 2. Tack, Sverker! Att tro att beröm skulle vara meningslöst är en rejäl missuppfattning. En missuppfattning av enorma proportioner, faktiskt. Inkluderandes uppfattningen om att saker som inte är negativa helt saknar nyhetsvärde. Men mer om det en annan dag.

  Jag tror att det är ganska många som begriper. Långt fler än man vid första anblicken kan lockas att tro. Detta, dels eftersom man trots kännedomen kring medias icke-förmedlande roll fortfarande tolkar vad som sägs i media såsom varandes "samhällets konsensus" och dels i och med att man - som du mycket riktigt påpekar - inte ger uttryck för annat än mothugg och påhopp.

  I vårt sätt att kommunicera finns få mönster för stöd, uppmuntran och byggandet av samförstånd men desto mer utpräglade mekanismer för polariserad diskussion och egentligen ganska meningslösa argumentationsmässiga ställningskrig.

  Jag tror att det är därför uppvaknandet inte hörs, syns eller märks i så stor omfattning. Det pågår inne i var och ens huvud. I synen på den egna och den omgivande verkligheten. Det är en växande förståelse, en växande insikt av att saker och ting som på själslig nivå känts fel nu faktiskt även på det rationella planet visar sig vara fel. Att det ointresse man kanske upplevt inför vad som sägs hända och ske faktiskt hänger samman med oviljan att indoktrineras i lögner. Att de man på intellektuell basis uppmuntrats att se som obildade snarast värnat sin själsliga suveränitet.

  Att käbbla och skräna är inte goda uttryck för en växande insikt. Alltså får de ingen plats i de etablerade kanalerna.

  Det får bli på ett annat sätt.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans