Läcker. Täcker

Carl Norberg påpekar en ganska logisk parallell.
"Men jag vidhåller det nog vore bra att mäta av Epicentra på jordbävningarna före det att dessa kontamineras av ytterligare radioaktivitet som kommer från utsläppen, för det är ju inte heller så bra om jordbävningarna skulle visa sig bära på strålning från ryska kärnvapen som har försvunnit från ett kapat lastfartyg i Östersjön men att detta inte går att bevisa utifrån den lokala bakgrundsstrålningen."
Förklarar om inte annat det ymniga spridandet av allehanda inriktningars näring. Precis som i till exempel Palmemordet, Estonia och elfte september. Dimridåer - knappt ens omsorgsfullt utplacerade. Valfri ”alternativ teori” äger dessvärre synnerligen högre trovärdighet en den mediala.

Men en lite reflektion kanske man kan kosta på sig. Utan att gräva ner sig i. Kom ihåg: inte gräva ner sig. Inte, inte. Med det i sinnet - se lite andra riktningar från StAn.

Och så kan man kanske fundera lite på huruvida det är värt mödan att oroa sig för saker som inte kan förutsägas men som rent statistiskt sägs måste inträffa. Kanske är det just den oron som får sakerna att hända - oavsett vems hand som syns bakom draperiet. Oron blir till en önskan.

I de konspiratoriska subkulturerna finns mycket utrymme för icke-tänkande. För grupper som söker samhörighet i att ha funnit svar på dissonansen i budskapen. Och som beslutar sig för att bygga in sina iakttagelser i plattformen för sin gemensamma självbild.

Sådana kulturer uppmuntras ivrigt men anonymt. Ty genom att skapa grupperingar med i sociala mönster fastlåsta idékonstruktioner kan den officiella versionen spegla sig i en relativt högre trovärdighet. För att inte tala om hur dessa sociala grupperingars förväntan kan kontrolleras och vilka effekter detta kan få.

Jag skulle inte bli förvånad om till exempel gamla hederliga ZetaTalk är en variant på detta. En av alla dessa källor som när man väl trängt förbi det uppenbart men inlärt orimliga kan avslöja många av villfarelsernas tydligaste ambitioner i fråga om att kidnappa mänsklig vilja för att genomdriva olika förlopp.

Kommentarer

 1. Ett "nytto"perspektiv till att det skiter sig i allt fler länder kan vara att piska in länder i dollarhegemonin igen. När ett land går åt helvete brukar dess valuta i stor utsträckning ersättas med dollar (El Salvador, t.ex har helt gett upp sin egen valuta och blivit helt dollariserat - läs koloniserat). Då dollarn står på randen till att kollapsa och Japan tagit steg mot att frigöra sig mot dollarn så kanske länder ska skrämmas till dollarunderkastelse. Som ekonomiprofessor Michael Hudson (en av få som faktisk förutsåg finanskrisen)sa:
  "- Om andra länder inte accepterar amerikanska dollar så kommer USA att se det som en krigsförklaring. Det förklarade en amerikansk finansminister personligen för mig på 70-talet. Kinesiska tjänstemän jag talat med har sagt att de sitter på dollarobligationer för att USA inte ska attackera dem med kärnvapen. Det handlar om ren militär utpressning."
  http://www.kristianstadsbladet.se/kultur/article1010801.ece

  Att denna finansparasitelit har sina rötter utanför USA är implicit givet.

  SvaraRadera
 2. Runt och platta kvadrater. Platta är levererat i form av gama och det ska bli runt liv och i min hjärna så är det omöjlighet i kordinat från platt till rund som ger rörelsen (spin som spin) just nu ny riktning från tidiga morse då och denna teori är ju då färsk och jag tror inte jag är ensam om detta jag tror de vet allt detta ,alltså det som har de finaste puffrorna och andra mänsklighets förhöjande saker (ironisk så klart)
  Enligt vad jag har förstått genom andra så har det i alla fall visat sig att man kan se rätt klart genom kalla segment på solen var och ungefär när saker händer här är det mest för dimmigt för mig att se och det är bra att det ju finns möjlighet att se genom andra då. Man har tydligen en dag på sig efter varnings fläckarna och man bör nog följa dessa mer och förbereda, tycker det är synd om man inte gör det som är bäst och gör som vanligt handlar när det är liksom försent. Solfläcks teorierna började redan innan king kong boken om det stor befinnande systemet börja på allvar i alla fall om man får tro vad man läser men hur som helst så finns det i alla fall dokumentation sen 16 hundra talet och tekniken används för att ställa in radio sändningar och det bevisar för mig att det är något tilförlitlig fakta....Jag är nog allt för mycke i mina egna teorier så är det, nu har jag fastnat för foto och det är ju speglande verksamhet med ock tusen ideer springer galoperande i hjärnan utifrån det nu me då.... En del behöver nog semester från sin egna hjärna och jag är väl en av dessa, så jag ska inte fota dessa fejkade plan, de har jag redan fotat och kan bevisa hur det är men det är ingen mening med det såg en på youtube med liknande foton och filmer och han har försvunnit vad jag sett.
  Jag ska fota natur, säger jag för dessa som absolut måste veta allt.
  Bra skrivet Erik som vanligt .Hälsningar stefan från dimmiga dalarna :-)

  SvaraRadera
 3. Alltså det omöjliga i kvadratiska till runda är anledningen till spinn (trött)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Bubbelbalans

Vortex. Råbjörk.