Förolämpad

Jo, jag känner mig lite mentalt förolämpad, faktiskt. Tomtefar i cirkus terror är inte bara stygg och hemsk och stygg och har fult skägg och stygg och har arabiskt namn och är stygg och tränar terrornisster till sin terrortomteskara fastän han kanske var död, nej vänta han levde, nej död förrresten, nej levande och så jo - nu faktiskt. Död. Befrielse! Nej, vänta - uppföljaren kommer att bli ännu värre (Naughty Laden - by the producers of the Bin Laden Show)

Hurosmhelst. Det är rent chockande att erfara att denna demon, denna den fria världens yttersta fiende faktiskt ägnat sig åt något långt värre. Något som nästan ingen i den hotade västvärlden gör och som inte på något sätt är en del av den "way of life" lillponken Bush uttryckte sig såsom försvarandes när kriget mot terrorismen inleddes för knappa tio år sedan.


DN.se

Seriöst - av alla dåliga små gruskorn i floden av desinformation. Detta var bara patetiskt. Jag tar det personligt. Jag uppskattar en god lögn mellan varven och i det här fallet är ju själva omfattningen av lögnen det som ursäktar det ohyggliga slarvet i detaljerna. Men detta var långt utanför ramarna. Kanske är det någon som försöker visa på absurditeten. Kanske är det någon inom lögnen som jobbar för uppvaknandet. Det förefaller ju långt mer rimligt än att detta lilla skämt är ett seriöst försök till lögn, eller jo jag menar nyhetsrapportering.

Kommentarer

 1. Jag ser det som en test för hur moget folk är för att öka galna agendor enligt planen. Man tränar in tokigheter för att göra dem till något normalt för att sedan kunna göra mer vansinne. Mänskligheten är otroligt anpassnings bar till de mest odrägliga förhållanden. Jag får nu mer jävligt ont och kramp attacker när jag går in på detaljer om vad som händer oss oavsätt om det är på nätet eller bara prata med någon som inte redan vet allt detta, direkt straff genom vågor antar jag. Så jag kan inte prata om vad jag vill nu för tiden ens. Ju mer jag är utanför min tankesfär ju bättre är min hälsa. Men det behöver inte betyda att de plågo-andar som är på mig tjänar något som helst på det om jag i stället är i tanken ingenting som hmm jag pratat om förut om det det stora i tidslösa. Helt otroligt som vanligt men vad ska man säga när man befinner sig i plötsliga kramper utan orsak bara för man pratar och dessutom väldigt lugn och ödmjuk när man pratar, alltså jag hör inga röster och sånt detta är bara en kroppslig åkomma, skulle jag vara upprörd så skulle jag förmodligen inte ha så låg puls som jag har, inget stämmer in på min hälsa och tester på mitt blod och blodtryck och vad som helst. Dock så ser jag fler och fler drabbas av liknande händelser som jag och förut har jag väl sagt att detta kommer mer eller mindre drabba alla man kan bokstavligen säga att det hänger på håret en del hår är även antenner och många är liksom ympade kallas morgellons ännu en sjukdom som inte finns men de som har den kan man finna massa olika nano robotar i och hexagon metaller och hela utredningar om hur tekniken fungerar genom de patent beskrivningar som finns av de mest välkända organisationerna typ NASA med många flera NASA är inte unikt på något sätt de är mest armen ut till att göra populär vetenskap om det hela och till och med försöker inbilla massan att chemtrails är från fartygs proppelrar och nu senast har de en satelit för att undersöka vågornas stora effecter på vårt klimat genom det uppfluffade saltet när det skummar och jo men tjena seriös forskning.
  Sen om man kollar skillnaderna på styrystemet i deras sateliter och skräpet vi handhar i våra datorer så tror jag mest att deras rädsla för solstormar som slår ut sateliter är helt enkelt båg. Deras styrsystem drar obefintligt med energi och är av annan art helt enkelt filmigt och är inte ens aktivt i ångströms våglängder för inget solljus är mindre en någon atom och en elektron är ju rätt liten i det förhållandet och fotoner som particklar är obefintligt stora och påverkan på deras styrsystem borde vara rätt så obefintlig kontsigt tycker jag när vi ska snåla så med energi att vi fortfarande inte kan köpa dessa saker i stället för dessa rätt så energikrävande och övervarma och miljöfarligt innehållande skräpmaskiner igentligen om man synar eländet. Ångström alltså fantastiska prylar deras rymdbolag fixar bara till out of space..För mänsklighetens främjande så klart, deras övervaknings robot rund är rätt kulig och inspererande till fantastiska filmer om vårt övervakar samhälle.

  SvaraRadera
 2. Sen tränas organismen till högre strålande verksamhet och magnesiumatomen i klorofyll byts till annan förmodligen från någon insekt som har fotosyntes finns redan i oss som ett nytt signalsystem förmodligen kommer hemmaglobinets järnatom bytas ut mot annat för att passa det nya kontrollerade biosystemet som kommer vara ett med centraldatorn. Ja låter helt befängt men ju mer man dyker i detta ju mer ser man att det är dit det lutar och det lutar väldigt fort snart tror jag. Är man psykiskt emot denna övergång i biologin så kommer man lida och hmmm enligt tro så ska man inte döma och vara liten i världen och det kan ju betyda liten i tanken eller anden och stor i känslan och liksom mot den materiella världen inte falla för den och lyssna bara till ens känsla och genom det inte falla för att bli stor i anden och tillhöra det materiella. Personligen så funkar detta rätt bra för mitt lidande enligt vad jag påstått tidigare och för de då som inte vill höra mitt troende om detta vilket det samanfaller vara typ vara fattig i anden och andra ting som är lika med vad jag försöker påstå så räcker det med att i mig själv och mitt tillstånd är en tillräcklig förklaring över min tro då så att säga.
  Fast det där med fattig i anden kan ju vara svårt att förstå även för mig själv det är bara på senaste tiden jag har börjat ha en förståelse om det och förståelsen är ju genom mina tankar fast utan känslan skulle de inte ha någon alls betydelse det är liksom den stora grejen menar jag.
  Har rensat min dator och upptäckt konstiga saker i den världen hur det funkar och inte funkar med program gamla synes vara vassare en nya microsoft program och jag antar dessa inte vill att de gamla ska finnas för de kan ju användas för att styra det nya, bar tillfälligheter som händer när man typ glömmer dra ut sladdar och måste få liv i apparaturen igen och då funkar inte det nya, inte för jag begriper riktigt men ändå jag observerar det.
  Det där med nya och gamla liknar samma skeenden som i dna plasteriet med avstånd (få se om jag finner mer klarhet i det)
  Önskar allt gott till alla mjukisar :-) och genom det alla andra me, de brukar bli bättre när de vaknar i förståndet och förstår och inte pressas till att skämmas allt för mycket (kan vara obehagligt så att dessa flyr till lögnernas värld).
  "Förlåtelsens kraft"

  SvaraRadera
 3. Detsamma, Stefan. "Förståelsens kraft". Är det inte när anden och tanken möter varandra, det?

  SvaraRadera
 4. Jaget simmar i känslan "kraften" jaget är som en punkt fast utan storlek som det minsta i det största. Om jaget inte simmar i känslan så har den ingen uppfattning av rummet den kan betrakta om den har kraft till det men när kraften är slut så är i alla fall jaget i känslan alltid där helt utan förstånd ,jaget kan vara i känslans kraft utan kropp och då är man i avsittet när man skall kunna förlåta. Jag har minne om detta och sett framtiden genom dessa förlåtelse avsnitt av minnen av framtid fast de redan varit, alltså helt enkelt det liv jag lever är på grund av min bakåt dåliga egenskap av förlåtelse akten. Alltså när man dör så händer först att man inte känner smärta längre och man "ovisst om det är så för alla, tror kraften kan föra jaget lite här och där även vara med kroppen en tid för vissa (jag vet ju inte det (om vissa)" kraften är relativ till vad man är i kroppen och alla andra ting och kroppar. En gång upplevde jag att jag drunkna men jag tappa förståndet och förstod inte att jag skulle dö och då fick jag kraft och simma upp, kraft var då absolut samma som känsla och förstånd. Sist med hjärtat så ville jag faktiskt tillsut dö och det kändes som att det var helt okej fast jag kom aldrig längre en till att allt blir vitt ljus och tappat all kraft (känslan) (livet) och inte till det där att man blir fylld med känsla av det som hänt för att ransakas av sig själv som göra att man binder sig med det matriella och kommer att uppleva samma liv igen och igen ända tills man kan förlåta och se ljust på andra som varit en del av ens liv (känsla-kraft) osv och osv. Vet inte om det går förstå detta läser jag igenom det igen så kommer jag ändra igen så därför gär jag det inte, jag tror i alla fall att jag beskrev det ganska fullkomligt, fast jag kunde beskrivit den gången emellan de två som beskrevs här nu för att ytterligar förstärka att jaget inte är annat en jaget, har läst vad kristna skrifter säger och så men ingen passar så som jag upplevt och benhårt känner att det är precis som att jag känner att jag är här nu och skriver.
  :-) tog lång tid att komma till och skriva detta. Och man är ju så observant på hur världen uppfattar saker och ting, liksom hur andra en jag själv uppfattar nyheterna som slängs på oss, med porr bin laden och dyligt, sånt blir jag nu förtiden sjösjuk av så som jag uppfattar vad sjösjuk är (jag gillar ju sjögung så vad vet jag, jag tror nog att jag kan känna hur det är att vara sjösjuk)eller så kan jag inte det jag kan bara relatera till hur andra beskriver hur de känner och känner gör man genom känslan och den formar sig överallt och man kan förnimma den och eller gå upp i den..Att säga vad känslan kraften är det kan jag inte, förstår jag.

  SvaraRadera
 5. Förnimma är ett ord som att lite komma ihåg och det var inte vad jag tänkte när jag skrev det, jag tänkte mer på förnekelse. Fast förnimma kan ju vara där också, så förnekelse vart ett ord pluss till det hela.

  SvaraRadera
 6. Upplever lite av samma sorts sjösjuka. Känns inte meningslöst att gasta rakt in i motvinden. Men att kontemplera en annan fortsättning går bra.

  De förändringar som påläggs oss mer eller mindre bioigiskt. Jag tror de beskriver en fortsättning märkt "A". Men där finns ett helt alfabet av andra varianter som kandiderar, inte sant?

  SvaraRadera
 7. Alla punkter kan vara utgångspunkter för allt. Symbios med allt hur skulle allt se ut då?
  Där blir mina perspektiv i varat väldigt begränsade och jag känner mig väldigt liten nästan utan förstånd alls. "Relativt förstånd"
  Ur detta finns alla önskningar kanske.

  SvaraRadera
 8. Önskningarna kanske är mest utifrån vad man själv är. Kan man komma bort ifrån tanken så händer olika saker håller man i en sked så kan den böjas av sin egen tyngd eller rotation, bara som exemopel, jag har ju svårt själv att beskriva saker jag inte har upplevt och metaller som böjer sig har jag upplevt, har lyft upp bilen själv en gång ur diket och då var jag nog inte medveten om att det inte skulle funka, tankens kraft är stark det vi mest känner att den är stark är genom våra tänkta begränsningar.
  Har så lätt att ramla ur ämnena vi pratar om, men för mig sitter allt ihop och liksom glömmer bort att andra kanske inte ser som jag.
  Jag har i alla fall känt en sådan konstig trötthet och konstiga vet inte ens hur och beskriva, liksom hela familjen är drabbad av något ,,,atmosfäriskt tror ju jag att det är, ändringarnas tid..(fast det där med tid och rum och vortexar och vatten och tjaa vi åter menar jag åter kommer till det senare om vad jag ser lite anorlunda på fotosyntesernas effekter jämte det etablerade officiella..

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans