Glasgo(w) for it

Många klurerier kring historien om det farliga askmolnet från Island. Ryanair skickade upp ett testplan med destination Glasgow och har enligt sin skrivelse "inte sett röken av något askmoln".


Där rök den förevändningen?

Vad man fruktar är att askpartiklarna i flygmotorernas hetta ska bilda glas (kisel under tryck och värme). För Ryanair att välja testdestination måste det därför ha varit den enklaste sak i världen. Glas-go(w). Bildas det inte glas på den rutten borde alla andra vara säkra...

Ryanairär ju påfallande "oetablerade" i en bransch som annars består av nästan uteslutande verkligt etablissemangskompatibla aktörer. Är det så att den lilla uppstickaren (observera dubbelmeningen) försöker sticka hål på en och annan förevändning som de stora aktörerna lämnat sitt alibi till?

Kommentarer

 1. Skrev en fråga om deras loggo och då avbröt han hela chatten. Tittar man på den så har den en ängel som bär på ett chemtrail moln på ryggen ,jag tror inte det är en tillfällighet.

  SvaraRadera
 2. H.A.A.R.P moln kanske var bättre vbeskrivning på molnet

  SvaraRadera
 3. Det kanske är något speciellt med de där nya flygbolagen. De som inte startas av de gamla för att hålla de nya i schack, utan de som startas av starka personligheter med omistlig aptit på reguljärflygets marknadsandelar. Mycket möjligt att de på djupare grunder har helt andra motiv. Sannolikt ytterst lovvärt i så fall.

  Kom att tänka på en incident i juni i fjol då ett Norwegian-plan fick JAS-eskort.

  Bjørn Kjos och Michael O'leary. Sicken duo ;-)

  SvaraRadera
 4. Utan kreditkort/bank-kort kan man inte flyga med ryanair ,det var det första jag tänkte på när jag upptäckte detta bolag innan flög jag med sas och deras inhyrda airbaltic med tejpade propelrar. Detta med dessa plast kort har jag haft stora problem för att jag äger inte ett sådant i alla fall inte med kredit (för någon anledning :-) så för mig var hela öst ägt av dessa bankers halva priset på hotel om man har kreditkort liksom, rätt hårda ord ibland från mig till dessa hotel (vem faen äger hotellet, tur att de gilla mig ändå, annars kunde det gott rätt illa i mina dagar stor i truten liksom och lite väl stå på sig i det hela, heheh)så här efter åt så skakar jag bara på huvet åt mig själv. De är samma karusell över alla bolag de sitter med ett osynligt lim, föreningar kallas de, finns två stora som hmm konkurerar.

  SvaraRadera
 5. Det kan kanske vara lite riskabelt att flyga in i moln av uranoxid och därför kommer plan snabbt för att korrigera kursen, vore lite för tydligt om folk dör av radiostrålning efter en flygning.
  Om nu dessa Nato sprutningar som den populär vetenskapliga pressen försök´t skriva om på nätet och vilken genast tydligen plockats bort i alla fall har jag inte hunnit läsa dessa intressanta inlägg.

  SvaraRadera
 6. Ops lincolns sida krånglar ,bäst man kanske håller sig mer till de positiva tankarna så man kan skriva någonstans känns det som. Tillbaka till träden där är det lummigt och lugnt ;-)

  SvaraRadera
 7. Träd är aldrig fel...

  Uranoxid - det var bekant från något annat område. Glasering av keramik, inte sant? Glas verkar vara genomgående tema ;-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans