Syftesriktig galenskap

Den yttre världens galenskap måste ha ett syfte, dels – såsom så vist påpekats – som vår egen förvridna spegel; att skåda oss själva i ett upplyftande kontrastljus och få oss att inse vad som är viktigt. Men kanske också i det mer det mer fysiskt handgripliga existentiella ramverket. Ty den stora världens huvuden, villkor och anspråk leder ju enbart till den omsorgsfullt konstruerade kollapsen. De stora viljornas omgångar mot varandra maler ner varandra och – kan tyckas – allt i världen till världskrigens lovsjungande pulvermos.

Men är det inte precis tvärtom egentligen? Är det inte så att de muller från bedrägeriet som säkerligen kokat ihop såväl en som två sprängningar av planeten ändå tjänar ett ädlare syfte – sannolikt helt omedvetet från den mest förledda lilla skarans synvinkel? Det är en stor spegel de vill krossa. En enorm spegel. Men när den väl är krossad – är det inte så att vi alltid befunnit oss i reflektionen; i backuplandskapet; i den femte. På den krossade spegelns andra sida, rentav.

Är det inte så att det hänsynslösa militära, ekonomiska, säkerhetsmässiga, informationsmässiga och farmaceutiska kriget mot hela mänskligheten egentingen tjänar just det syftet. Progressionens samtidiga katalysator och anledning, som gör att det blir dags att gå vidare utan att någon tillåts tveka om att det vi lämnar bakom oss – må det vara i ett moln av radioaktivt stoft eller en rad övergivna köplador – var lärorikt, meningsfullt och utvecklande.

Kanske är det så att de medel som används; såväl de fysiskt genomgripande som de i parallella instanser verksamma också frammanar yttre ingripanden. Vi är ju själva upphovet till de entiteter som blir till spelare i finalen och format av våra tankar finns allsköns externa väsen, himlakroppar och magnetiska förändringar vid sidan av den kanske starkaste av alla krafter, men så ofta förbisedda, mänskliga insikten och en vilja fri från tvekan. Vilket skulle och ska bevisas, således.

Kommentarer

 1. Ryska lingvister fann att den genetiska koden, särskilt i de till synes värdelösa 90% följer samma regler som alla våra mänskliga språk. För detta ändamål jämfördes reglers syntax (hur ord sätts samman till fraser och meningar), semantik (studiet av mening i språket former) och de grundläggande reglerna för grammatik.
  Att all teknologi utgår idag av att trasa sönder atomer för att få info är för mig som att slänga ett glas i backen för att veta hur man bygger ett glas (lite tokigt) för man kan ju se strukturer på så sätt och kalla det för info men man missar ju vad som är grundkraften för själva fotonerna.
  De som styr vet självklart detta, dessa pratar ju på sig med flit och bara vissa uppfattar det hela och det är mening med det från dessas sida.
  All teknologi bygger på info ifrån krockade atomer och enligt populära proffessorn vithåriga saken så är framtidens teknologi även ändring av människan denna teknologi, inte bara jag som svamlar jag har fått bevis på mitt svammel så att säga (allt meducin ipfoner allt ingår i HET projektet och det är under the destroyer projektet, det säger de själva)i grunden är det att skapa strålar av antimateria för att få materia att forma sig efter dessa mönster, men det funkar bara så länge GUD vill att det ska få funka och människan kommer inte i slutet att vara reproducerbara och kommer då manipulera tiden (där är vi nu alltså manipulerade genom det multuniversum vi består av, av slutet på tiden av askrädet) Så därför finns det bara en GUD som är rätt GUD. Och kärleken är det rätta mönstret och det är en kraft och verktyg från GUD ,man ska inte avguda verktyg.

  SvaraRadera
 2. Det rätta mönstret. Mycket väl uttryckt, Stefan!

  SvaraRadera
 3. Btw. Min fru såg väldigt många döda fåglar på vägen strax västerut idag. Alldeles strax västerut.

  SvaraRadera
 4. Jag brukar prata med dem på siståne för de verkar så oroliga och det funkar, men det är nog bara fåglar som sett en under tider och andra tider så de finner ro om man talar lugnt till dem. Här om dan satt det större svarta fåglar liksom tryckta mot väggen ,jag uppfatta de som nästan skrämda till döds, jättekonstigt betende. Jag tror fåglar speciellt är väldigt känsliga för stress. Fast vad är de stressade av,http://www.youtube.com/alenkaw89
  jag tror inte att det är detta. Här har jag inte sett döda fåglar (ännu). Just nu är det alldeles för tyst ute här, de brukar ju vara här å kvittra ,speciellt efter jag rensat buskarna från löv.

  SvaraRadera
 5. Stor integrering - av den gamla och den nya Världen - stöts och blöts - lämnar oanvändbart till soporna - Nåden medverkar - mer och mer NY Värld föds ...

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans