Bekvämligheter

Under ett besök bland hyrfilmerna såg jag en liten tokighet med några år på nacken:


Obekvämt? Mja...


Såja. Rätt ska ju vara rätt.

Kommentarer

 1. Vortexen är den en föreställning om att vi har vintergatan i skorstenen. Har inte sett filmen.
  m man kan ju se det så ett tvingande system tvingism.

  SvaraRadera
 2. Vintergatan i skorstenen - stort tack för skrattet.

  Eller Anden ur flaskan/illusionen/energiomvandlingen/den nedsmutsade självbilden ... ja egentligen en bild på hela den här processnedmalningsförbränningsapparaten... en vortex som släpps lös både i jord o hav o luft o människa o kosmos ...
  Det är nog bäst att försöka vara inne i vortexen och följa med den - annars kan man ju bli kvar som aska...
  Men eftersom jag är en Ande så är jag omöjlig att stänga in någon längre tid - förr eller senare krossar jag flaskan inifrån eller utifrån. Och det är Jag som bestämmer hela forskningsexpeditionen.

  SvaraRadera
 3. Den förbränningen ger bara elektromagnetiska kraften.
  Kärnan består av som jag sagt tidigare av 3 en upp två ner eller tvärt om om det är en proton ,protoner kan ändras till neutron och det blir en elektorn över och en antineutrin (vet inte om jag minns rätt) men ungefär. Ville visa denna länk för den är rätt intressant även om den handlar om annat. Det som fastnar för mitt intresse är detta att drar man isär så ökar massan är det ihop så minskar massan och det tyder på att helt plötsligt väger ju elektomagnetismen mer för den är mer fylld av det vi uppfattar som ingenting men är då någon ting. Pojken som gjort denna video har lagt väldigt onödiga explosions ljud och jag ville bara varna för det för det stör mig rätt mycket.
  Nu är det inte att jag vill påvisa något som är emot vad andra säger men det ligger något här som behövs betänkas lite i vortexen och detta så kallade ingen ting som ökar massan och det är ju ljus då som enligt mig ser vi bara som ljus genom det vi kallar materia. Nåväl ska se genom detta lite mer men jag behöver text svårt att hänga med youtube clipp på engelska, men det får blickfång.
  Som sagt det intressanta var gummisnodd tänket och att typ drar man ut gummisnodden så ökar vikten (rätt intressant om man ser till de huxfluxiga ekonomierna och vad som händer när snodden släpps)
  Sen glämde jag att neutroner har högre vikt en protoner och egentligen består neutroner av mindre och är ju konstigt i den normala uppfattningen alltså en proton blir en elektron och en neutron och en antigrej så det är ju mer liksom en vad som blir kvar i en neutron som består av bara olikheter som två upp och en ner och alla anti versioner och olika färger av upp eller ner (kvarkar) förmodligen överprata jag detta och det blev rörigt.
  Så vi kan hålla oss till gummisnodd grejen.

  SvaraRadera
 4. Hmmm Glömde ju länken :-)
  http://www.youtube.com/watch?v=Z70DUnfInKw
  M kul att du har roligt åt mig

  SvaraRadera
 5. Delarna av kärnan består i tre delar och varje 1/3 består i tre olika sk. färg (bara för att beskriva olikheter de har inget direkt med färg att göra) sen består ju hela paketet då av anti version av allt pluss då speglingen av proton i neutron som ger ett överskott och ett underskott som vikt.
  Det som jag ser i detta är att det är ett att täcka upp olikheternas variation som sedan är grund för fotonernas dans kanske man kan säga vilken alltid slutar i vortex ring igen och allt detta upprepande mönster. Det är en sak till och det är att en samling som en helhet av fotoner (elektron) har mindre verkan på en atom en enstaka utvalda fotoner i påverkan på atomkärnans första skal som exiteras av dessa för att rymma ut och flyttar till sist i det avgörande sista skalet där konfigurationen sker mellan jonisering för att bilda molekyler ge och ta elektoner till varandra eller få som jag önskar vore. Ja ni förstår vad jag menar vilja att få eller ta. Det fins ett namn för detta med skruvade elktroner vilket jag glömt men jag hittar nog påt igen och där på internet finns en fin illustration med detta. Sen vilka som var vilka och i olyckan förde fram detta till vart det användes för är ju en annan femma och jag tror inte det var dess mening så klart, allt används ju i första hand till destruktivt ändamål och det är ju bara sad! liksom och oacceptabelt men förlåtelse för det nakna egot behövs och svårast är att se till sig själv först i den frågan. Påstår ju jag. :-)

  SvaraRadera
 6. Vet inte M om jag fattar dig rätt, men om du mena hästar som nakna egon som en liknelse så får du kredit för det. M man kan klä både får och hästar och land och vatten kan man ju leda men om en inte gör något så är det ju rent naket. Att klä ska ha en god mening helt enkelt.

  SvaraRadera
 7. Till något hörande till ovan film absolut med alla particklar för scattering som bevisligen gett oss mer vitt ljus den gula solen har känts avlägsen rätt länge nu. I alla fall om det är hmm klar blå himmel och man tittar på solen så är den vit alldeles vit och inte gul som den borde vara.
  Pusselbit i den sk. misslyckade planen A Om scattering av sol och kosmisk strålning.
  http://www.sott.net/articles/show/234876-White-Light-Suppresses-the-Body-s-Production-of-Melatonin

  M menar du portal berfea, hmmm aha det finns nog så klart myrbo av saker i alla stora affärer tror du inte allt hänger ihop liksom.http://en.wikipedia.org/wiki/CITIC_Group

  M tanke på att det högra ska bli det vänstra vilket vad jag har förstått har redan skett enligt .....
  Som liksom pratar samma som jag sagt för år sedan om typ varför han lever fortfarande (enligt him self), anledningen är för att göra sanningen mindre för att göra auktoriteter av de som talar osanning och de som talar sanning till små ej auktoritära varelser som man kan garva åt. Medaljens baksida är osanningar.
  Translational Polygon Containment and Minimal Enclosure using ...
  hull in time O((m2 +n)2k?2(m+ logn)) for kNminCH and. O((m + n)2k?2(m + logn)) for kCminCH. It is not clear how to generalize the O(mk?1(n2k?1 + logm)) ...
  citeseerx.ist.psu.edu/viewdoc/download?doi=10.1.1.50.228&rep...
  1
  tillhandahålls av GOOGLE (medalj med baksida?)

  Anpassad sökning
  Denna förstod jag inget om alls herr Google

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans