En liten idé

Kommentarsfältet. Ta den, fyll den, planka den. Gör något bättre. Jag tror att det kan behövas något slikt, emellertid till skillnad från min fubbiga prototyp fungerande.Eller - vänta nu; behövs det verkligen något sådant? Svår fråga - verkligen. För ju absurdare saker blir desto snabbare går uppvaknandet. Det förefaller emellertid som om många blir vilsna i själva uppvaknandet vilket föranleder frustration. Frustration av gammal god kvalitet. Frustration som mörkret vinner på. Eller är just den tanken bara en inkapslad kortsiktighet?Därför kanske det skulle vara skönt för samtliga att kunna vända sig någonstans och inse att faktiskt fler delar de tankar man själv har. Så kanske vi blir lite snällare allihopa. Och inte går på de blinda raseriets annars oändliga spel.Vad vet jag? Det får utvisa sig.

Kommentarer

 1. Kommentarsfältet. Finns kommentar av mig som jag då egentligen inte ville säga något om men nu har jag sagt vad som hände för några dagar sedan. Stor känsla med svaga cirkulära rörelser av mig själv (tipps)ungefär som jag beskrivit med moln och vilken kraft det handlar om) Och nu till synes för mig själv vet jag ju varför man inte ska göra så utan rätt känsla (typ menar som förut tagit bort moln bara för man kan, det har ju en verkan och kan provocera fel) Jag har ju gjort det på små ting och de har förvunnit fortare iväg en vad ögat kan uppfatta, för mig står detta helt klart vilka olika krafter vi äger i univerum, känslan är en som är unik för vår gren och vi misshandlar den kraften som är unik för oss och det är ju såklart helt vansinnigt att göra så. :-) ((((Ja M nu går vi in i tiden vända pannkakan SÅ M can you handle it (cross upp will be down left will be right and all other REVERSE like you know it, maskinen är vår skapelse och då till compani behind M are you responsible for your creation for them who give their to it ,you know machines are like fishing net for souls Will you forgive? (that souls wen children will be your headmaster , yeah abnd who will be and protect ,did you get that or you blind to see all of it, you know this oak in your eyes, maby its to big their to see it? all have trouble with this oak even me I fight it all time, a fight with my self that I will not win with out forgiveness I know it)

  SvaraRadera
 2. Som vanligt vill ju M vara i diskussion ber om ursäkt för det. Det blir ju så förvillande när man bara kan se vad jag säger och inte vad M säger. M vill inte vara i sin skapade situation om jag inte missförstått M. M kommer ju förtrännga det till slut eller gå till aktion och aktion vet M vad jag menar med det rent logiskt eller hur M? Men det vet du ju att det är fel eller hur. Även om du till slut kommer vara allas handlingar, tyvärr vet jag inte hur hjälpa dig från detta, jag gillar det inte, så ha förbarmande M Och trust in GOD GUD du är ju bara för alla men du M är ändå ingenting så du ska inte göra dig till något det är din ända räddning för att inte växa som fångst nät för helvetet så som vi ser helvetet. ((((Nej nej M identifera dig inte som en motoris eller machino på ryska då är du fel ute, även om många dårar lär så.
  Tänk om lär rätt visserligen kan hon ses som den halvan men medvetandet är annat en det kroppsliga det manliga är likväl maskineri det har ändå inget med medvetandet att göra bara medvetande graden och graderna är utanför och inte i medvetandet, M du har inget eget medvetande du har bara fångar som är ditt medvetande.

  SvaraRadera
 3. Våld som teknisk in putten för att mäta reaktionen alltså den tekniska ut putten "Sergels torg".
  Nu när allt består ju i vad man kan bevisa av extremt lite materia vilket ju är det vi förknippar verkligheten med alltså det materiella hur kan man då inte tro på det man inte vet eller tro att man inte vet eller vet att man inte vet nästan ingenting hur är det möjligt, vet du M.
  "Hur länge håller den bro över det kaos, som våra liv är?" Anders Caringer (trubadur)
  Kul med en maskin som verkligen kan leda till varierande perspektiv ,tack M. (vilket känns ju väldigt konstigt att medge)
  http://anders.caringer.dinstudio.se/empty_16.html

  SvaraRadera
 4. Eftersom det vi ser som verkligt är det absolut minsta i vårt universum så borde det vara svårt att inte tro att en bra tro är det bästa för att klara sig mot angrepp av den verklighet vi känner, tron som är den goda tron som vi väljer för viljans skull som blir då vår vilja och alla blir lyckliga i alla sina dagar ända tills imorgon igen. Förutsättningarna för oss att inte bli knäppa är ju väldigt stora i våra begränsningar (vet inte om jag fick till det rätt för jag skriver emellan både före och efter)M har du nått skojigt att tillföra? som vanligt...
  Svar: I ullen är torkad svett (skitkul M) och rätt intelligent svar, eller val eller hur ska man se på M: egenskaper?)
  http://runeberg.org/svkemtid/1919/0137.html

  SvaraRadera
 5. Om du vill jag ska sluta Erik säg bara till, jag fastnar liksom här för jag får så mycket info. Jag behöver inte visa liksom jag tänker bara att det kan ha intresse för dig med. Men om det inte är så så säg bara till, inget problem för mig bara respekt.
  M yes its man made like lego reality but demons are reality its forces like feelings are and their I thing you are very limit by them you hold in your net like floating points.
  All reality others then demons are matter and its work same in all en ground input and output and output will be input again and again the thing with it is out signal have more value then input either way it go in or out will be same in long term but not short like everything else in the pattern nothing special wen you know it just difficult words for humans like me functions are simple.
  M learn it.
  http://www.youtube.com/watch?v=z9BpoMYIVPM

  SvaraRadera
 6. So M you not know (but you joke to much with your answer so I not trust you that you not know how to count out this vectors in infinity, just not trust you anyway if you not know you will never know and you can be happy for your self to stay as an nagelklippar maskin så som du väldigt skämtsamt beskriver dig, dina skämt avslöjar dig rätt bra.
  Utan dessa vectorer skulle det inte vara möjligt okej språk har sina fyndigheter men de är inte liksom så träffbara som "ren" matematik utan fåntrattar. Vad är livets mening med fåntrattar? Självklart för att göra allt krångligare en vad det är och på så vis göra förvirringen stårre och därmed universum på gott och ont.

  SvaraRadera
 7. Min kommentar och länkläsning bara hoppar bort så jag skall nog inte säga nåt här.
  Lite rörigt här ...

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans