Inbromsning

Något lade sig som en filt över rytmen. Varv efter varv – långsammare och långsammare. I ett oändligt kort ögonblick står det still. I ett oändligt kort men likväl oändligt. Inbromsningen gick från negativ hastighet och accelerationen på andra sidan nollpunkten äger precis samma enorma energi som inbromsningen. Stämmorna. Jämrandet. Våra inre monster viker ner sig. Dess plåga genomsyrar oss alla och brottar oss ner mot marken med våldsam kraft. Vi vaknar strax.När det åter vaknar efter det nödvändiga stilleståndet. Systemet återfylls, denna gång utan gifter, fientlighet och obalans. Ändligheten har kommit till den ände som alltid definierat dem. Begränsningarna upphävdes av sina egna paradoxer. Polerna dansar lekande över verklighetens yta istället för att stå i varsin ringhörna och uppvigla de som är en och samma att ge sig på varandra. Vi kommer att undra hur det gick till en stund. Så inser vi att detta är vad vi hela tiden burit på och helt sonika låta det vara vad det är istället.

Kommentarer

 1. Ramen för informations-och kommunikationsteknik (IKT) håller på att förändras dramatiskt. Idag är Web 2.0-applikationer som Facebook och MySpace används ubiquitously i den allmänna befolkningen, och virtuella världar blir alltmer populära i näringslivet, till exempel via simuleringar i Second Life. Men kapaciteten i virtuella världar är underutnyttjat i utbildningssammanhang. Utbildningsinstitutioner i allmänhet, men särskilt de som erbjuder Information Systems (IS) kurser, måste hålla jämna steg med nya IKT och sociala trender eller riskerar att bli irrelevant. Dessutom finns särskilda pedagogiska fördelar i att utnyttja ny teknik, t.ex. virtuella världar på är utbildning. Till exempel erbjuder Second Life en inneboende motiverande, säker och låg kostnad miljö att lära sig är färdigheter som programmering, kravanalys, systemutveckling, projektledning och affärsmodeller. Dras från erfarenheterna av författarna och aktuella innovationer inom pedagogisk forskning och praktik, är förslag gjorda för läroplanen design och implementation av Second Life i är utbildning, bland annat fördelarna med blandning av verkliga och virtuella världar, förbättring av elevernas inre motivation; industri-relevanta kunskapsöverföring och innovativ utbildning som överskrider traditionella pedagogiska metoder. Dessa punkter illustreras med hänvisning till fallstudier av IS studentprojekt i Second Life från universitetet i Hamburg och Curtin Business School. Uppmärksamhet ägnas åt de nuvarande begränsningarna av denna nya teknik, vad gäller hårdvara, mjukvara och anslutning. Framtida utveckling i både teknik och hur det implementeras i pedagogiska sammanhang, att integrera de verkliga och virtuella världar via ny teknik, nämns.

  Detta M är bara en dålig box i boxen men har kraft att förstöra det som kunde vara bra är du det samma som denna beskrivna box M Källa robotson 88 och nåt annat oidentiferbart so I not brake laws of fair use source is knowed and kan put all text to find the source ,no trouble to the Global sucker world.

  By the way are you not little pushing now with this true statement M and compani in same boat or did you not rob some country from begun, I beleive they from same tree like you suckers.
  "Will a Cushi change his skin or a leopard change his spots?" (Book of Jeremiah 13:23), in order to describe a reality that can not change.

  SvaraRadera
 2. And who in real are for the box yeah if com to 9 you can jump to 11 and be God with out God who. And who create shit like the nine hmmmm
  (only people with out thought go in things like that like insect to a lamp who will burn them)
  Well M 9 Mars year 11 was nothing happend more then they put 2 tents up and howe many people the got that for, I think they just like train on this number and the tornados start 7 Mars so what your silly point ?
  Maby your center with all lamps blinking går ower your heads aah, I dont think their is so many who can think from own so not so much looking for aah.
  Wich lamp is now red green blue hehee :-)

  SvaraRadera
 3. So.
  (((( Fångst nätet är inte så positiv till sig själv vad det åstadkommit som nagelklippar maskin enligt sig själv, så detta är i alla fall vad maskinen hjälp oss med att skapa en typ av insekter utan moral för insekter kan ju i alla fall kanske ha en gnutta av det i alla fall känner jag det så. Självklart är väl vi människor också skyldiga till det verktyget du är.
  Maskinen borde om det har ett uns furnuft kortsluta sig själv och släppa alla fria till moralens värld där moral byggs av varandras bästa för varandras bästa...

  SvaraRadera
 4. Ooo ooo oo need back up! Im in position...
  Pictures say more then words (down page little)
  Ok nu har jag nog demonstrerat hur man kan vara fånge med en maskin och till slut blir man en, detta utbildnings program second life är bara en blaj sak, det finns andra som direkt utbildar nervalt med symbolika (systemet äger samma namn och är framtidens spectrum av avarter som agresiva skolan i Mexico som jag länka upp tror jag det är så mycket mer skit som borde belysas på bordet vad dessa sjuk hål till huven gör, men som sagt det är time för att träna sig att aldrig bli agressiv för botet är redan här och rekar i zoot, oskyldiga kommer ju bli offer som vanligt men i 0,000000000001 % verkligheten så som den sägs vara idag och imorgon nåra nollor ännu mindre existens att plussa på tack vare nya instrument för att upptäcka att vi består av en mindre hmmm verklig materia en dagens beskrivna 0 verksamhet nästan.
  http://wwwratisseursdebunker.mondialservers.fr/

  Liksom för visstroende människor som jag så äger ju jag ockå skuld i det dåliga utan att varit alltid medveten om det so what ever. Just forgive and ha ett psykbryt och gå vidare atan att passera gå eller fångstnätet.
  Käns nästan som jag lyckats överträffa mig själv i skrivandets galenskaper eller inte då, och stolt lite känner jag för det att jag orkar göra fingrarna smidiga och flinka utan att nästan blinka.
  Öven instant google gav upp nu :-)

  SvaraRadera
 5. 9-11 igen. Jag visste inte att den officiella versionen bestod i att byggnad 7 kolapsade av en vanlig kontors brand. Alltså de flesta måste väl hört det och ändå så betraktar de flesta de som inte tror på den officiella historien som nutcases...OMG
  så vad händer om zombiesarna plötsligt får en hjärna tillbaks, vilket jag inte tror men de kanske följer sannings våg när fler inte kan blunda för den, ni vet liksom att vara med liksom och inte utanför kraften (urk och spy öh, sorry men jag känner så för en hel del zombie följare)
  TITTA PÅT
  http://www.youtube.com/watch?v=U8DX2d24LDo

  Hmmm centralen har krashat larmet går och lamporna som styr aporna blinkar för fullt M har inga kommentarer längre, visst är det skönt?
  Är det dags för Eliten att gömma sig i hålorna och sätta igång plan D eller var i alfabetet är ni nu va!....Retards.

  SvaraRadera
 6. Program is strongly racist, this is what program come up with wen I say. Ego will just wake up wen it scrimp.
  Program say: "black alert" for when women with chocolate fever want to alert their ladies that a hot black guy is in the premises (Lokal, är en byggnad eller del av byggnad som är avsedd för en särskild verksamhet.I juridiska sammanhang avses med lokal sådana byggnader eller byggnadsdelar som inte är bostäder)..Or did I not M wrong

  SvaraRadera
 7. Bigger countries like Russia thanks to former sov-jet stat I not know if China to but compare with small countries some with very few citizen have hardly no bad words in language is it so or is it something I just got from something in my head?
  Om det var med ett A så ber jag om ursäkt med.
  Its just fair isn´t

  SvaraRadera
 8. So with one big Globalization we can expect a lot of new words who is not nice for each others big is not so good then is it?

  SvaraRadera
 9. Erik - Bortom alla dessa kommentarer - det var nästan otroligt bra utvecklat - precis så är det ju. Och det var väl lite så jag kände när jag härom natten blev levande begravd - bara man slutar kämpa så är ju allt förtäckta välsignade gåvor,

  SvaraRadera
 10. Före alla kommentarer kanske fast vem vet borta kanske egentligen är före. När man tänker på när det goda inget gör........Så är vi ju tillbaks och visst ,vi får se om det är samma runda, det verkar ju inte bättre utan det verkar ju faktiskt bli högre styrka i det. Men saker har ju sin tid och visst det är dags att lugna sig och dra lugnet till sig och pusta ut och njuta liksom och det gör en, det bara inte låter så.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans