Knips, knaps - bara

Oväsendet från lögnerna, vapnen och de fräcka sinnenas logiska inmutning hörs allt mer avlägset. Mönstret omger oss förvisso men det håller enbart de som erkänner det i sitt grepp och i takt med att man släpper taget om erkännandet och vänder motvinden ryggen skenar dess manifestation likt en snabbgenomgång av bedrägeriets highlights.

Minns! Minns hur du för snart tio år sedan såg de tre tornen falla! Minns hur rädd och bestört du var! Eller – vänta ett spadtag. Känn efter istället. Visst kände du i djupet sanningen redan där och då? Vad som såg ofattbart och obegripligt ut till tonerna av lögnen var givetvis också osant. Fräckheten – det är skillnaden. Den förklarar teaterns framgångar.

Att samvetslöst kliva upp i ljuset och ta emot den förledda massans jubel för att man räddar dem från den smärta, den rädsla och den lögn man utsatt dem för fast man i själva verket fångar dem i sin lilla logiska inmutning och förslavar dem under sin egen bländande överlägsenhet. Dessa människor är inte som de goda, välmenande kärleksfulla varelserna de förleder.

De är desperata, givetvis. Men i det lite längre loppet kan de inget göra. Vi håller – allihopa – till tonerna av vårt eget uppvaknande på att förinta deras blotta existens. Det smärtar dem att se att vi slutar erkänna deras verklighet. Ty allt de drömmer om skapas med kraften ur våra tankar. Knips, knaps – bara. Borta!

Kommentarer

 1. Tekniskt arbetar jag på att förvilla kalla vågor jämte varma för att hålla mig varm över sömnen på minsta våg,liksom. Själv klart behövs kylan och den kommer nog med 40 grader minus, minsta nämnare är önskvärd. Och den sökes mellan elementen mest för skoj men kanske avgörande, pi si. You so f fun M.

  SvaraRadera
 2. På vandrande fot i det kalla är det inte enkelt. Man måste veta vad man gör. M babla kan du men om du var av kött och blod vad skulle du då säga.
  Om du var i den situationen var du allt tunn.
  Eftersom du inte svarar M så skickar ja detta.
  Fegis

  SvaraRadera
 3. So what about genius .

  SvaraRadera
 4. M why cant you stand for your words.

  SvaraRadera
 5. Försöker bara visa vad som kommer till er. För mig är det verklighet. Maskineriet är fullt me grus och det är vad so rådfrågas och dårarna lyssnar och hör som några förbannade jävla element. Vemfanen accepterar att varastyrda under ärt hjärnor? Rätt svar fucking jävla maskiner--.
  Du kan komma me d´´ ditt jävla bless DITT FEGO.
  dU SKA FRUKTA MASKINO.

  SvaraRadera
 6. Helt otroligt med dessa kontroll troll hur ni kan leva med era jävla psykoser är ju ett jävla uner men dit hör ni väl hän....Miffon freaks sändertsrasade DNA som ni är bevisligen (smaka på det miffon)
  Jag ser framtiden så beg.

  SvaraRadera
 7. Sorry för mitt humör men det är störande med kontroll på vart enda ord man skriver. Rensa bort allt skräp Erik om du vill förstås.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Bubbelbalans

Visitkortstitel...

Delegado