Nollpunktsenergi

Ingen kommer att säga dig sanningen. Aldrig, aldrig någonsin. Du måste finna den själv. Den bor mitt i din egen tystnad. Du måste sluta slåss för att fina tystnaden. Den som enbart kan uppstå när du får stopp på dina tankar, stopp på din kamp och har slutit fred med dig själv. Noll. Inget. Renaste antimateria. Fullständigt närvarande existens helt beroende och vägande på punkten där densamma definieras. Varför pekar just precis ingenting på det allra mest meningsfulla? Orden tar slut där det obeskrivliga börjar. Genom nålsögat. Nollpunkten.

Kommentarer

 1. Det finns en förståelse för det obegripliga men får tydligen inte skrivas och det kan ju vara en mening med det också fast jag inte delar den meningen med de som censurerar.
  Jag delar inte alls tankar om monism. http://sv.wikipedia.org/wiki/Monism
  Varför jo o villkorslös kärlek kan inte vara på ett villkor.
  Så M gav upp snabbt.

  SvaraRadera
 2. Vilka villkor ställer man upp för sin viljas existens? Är inte vilja ett villkor i sig själv?
  Är inte vilja i grund av olika grunder alltså villkor som ges eller ges av ens egna vilja och så vidare och vidare.
  (M man får hoppas resultatet blir som avsikterna om dessa är goda eller vad mer kan jag säga om det, inget.)

  SvaraRadera
 3. När vi tänker efter om vilja och villkor så är det inte då endast Gud som inte ställer några krav alls och det för att vara o villkorslös, tro eller inte tro på Gud. Gud är något som står över Universum som självskapare. Så bevisligen tror ju vetenskapens ej Guds troende på 0 som skapare av ingenting och det är ju mer spektaktulärt en att vara troende på en Gud som ingen vet eller sett eller ens dennes riktiga namn och vad denne egentligen är enligt skrifterna då.
  What ever var och en har sin tro.

  SvaraRadera
 4. Fint. - Som sagt, man måste ge upp allt för att finna Allt. Ingenting - blir ju då till precis Allt - exakt precis tvärtemot vägen vi vandrat förut. Det blir ju lite som att svart faktiskt blir vitt och vitt blir svart. Vi går in i mörkret och det blir ljust osv. Eller att sitta stilla blir detsamma som att gå framåt och en massa annat... Ja - och tänk vilken enorm energisamling i denna nollpunkt.

  SvaraRadera
 5. 0 är och det är något, allt som är, är något.
  Det vi uppfattar vara ingen ting är ju det största i vår mat-reala verklighet. Det vi ser och analyserar är digitalt enligt vetenskapen sen universums början.
  Men så är det inte det är ett stort fel av vetenskapen det är i detta digitala när nummer följderna inte går runt längre som svarta hål uppstår.
  Enligt modeller jag bränt upp som stämmer med dessa siffer kombinationer utifrån spin i particklarna och de stämmer vad mer å säga om det M.

  SvaraRadera
 6. M jag skrev ju detta en gång i tex och då var det inte många retard utgåvor från retards den gången för det var ju ren fakta eller hur.

  SvaraRadera
 7. TAck Erik och Stefan - inspiration till att utveckla på bloggen.
  Stefan - Som sagt - att tro på att 0 skapade Alltet eller ingenting är ju sinnessjukt.
  Och att villkorslös kärlek kan ju inte vara ett villkor. Denna sorts kärlek kan ju inte ha något begrepp överhuvudtaget. Så många som ännu kräver av andra och sig själva - denna villkorslösa kärlek - vilket skämt.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans