Achtung Pansar!

Den grekiska envåldstroikan börjar visa hur agendan ser ut. Att kombinera ett fortsatt ekonomiskt åderlåtande med bank/militärkomplexet som betalningsmottagare och samtidigt skaffa de tekniskt/taktiskt nödvändiga maktfördelarna visavi den egna befolkningen är ett steg som trojkans uppdragsgivare sannolikt uppskattar. Bra jobbat, grabbar!


"Såja, såja. Greker, nu tar ni och lyssnar. Ni har slarvat bort pengarna. Så. Och den som säger något annat..."

I USA gör man ju precis samma sak. Ingen ska väl försöka lura i någon att de robothundar designade för ”krig” inte är avsedd för den allt vaknare egna befolkningen.


Förarlösa bilar, drönare och robothundar. Kravallpoliser ombedes besöka SYO-konsulenten på plan tre för en titt på alternativa karriärer.

Det är klart att man söker mekaniserat lojala enheter som inte har ett hjärta, en själ och därför kan desertera till mänskligheten från dess motpol. Man vill ha programmerbara krigare som okritiskt genomför vad man blir ålagd att göra oavsett om de består av kött och blod eller om de är fabrikstillverkade.

Men de kan aldrig vinna. Aldrig, aldrig någonsin. Deras ansträngningar må verka ondskefulla men vad de egentligen gör är att väcka oss – allihop. Man vill skapa kaos i samhället så att man får använda sina leksaker och vidare förslava mänskligheten. Om vi inte går på aggressionen utan istället lever våra liv som vi önskar och utan att acceptera ondskefullheten försvinner de helt enkelt. Den energi som driver skådespelet - som gör den nödvändig – upphävs om vi, mänskligheten, överger de tankemönster som är dess upphov. Och det är ju precis just det vi håller på med...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans