Strängt taget

Man måste slå på strängen. Känslan av skapandet, när sinnets retning stiger till den grad att det måste ut. Vinner obeveklighet i kraften och strömmar i heta pulser. Skapande vågor. Skapandes precis vad som helst - eller liv i sin köttsliga analogi. Om vibrationen är oändlig måste vi ju skapa dess resonansfrekvens i tiden för att kunna uppfatta den ur den så kallade verkligheten.

Kommentarer

  1. Temperatur mätaren ute på varmaste stället ungefär hemma hos mig har konstant visat - nära noll och ute har det ju varit denna konstanta dimma av små små vatten saker och inte stora nog för att heta droppar jag får inte ihop det och i jämn takt med detta stadigt konstiga väder så är jag skämligt sjuk och ligger i konstiga ställningar för att kunna andas och somnar då inte i sängen föränn vid fyra får då verkar biologin inte vara så påverkad av det yttre eller så är det solen som är helt enkelt närmare och man kan lättare sova på dagen oj oj hur ska det gå ihop när en är ju inte en bra människa om man är uppe i mörkret fast man har ju lampor som bot mot mörkret i och för sig.
    Undrar kan detta vara för jag varit elak på sistone, ibland så kan man ju få det till att vara vad som helst bakom för att få en förklaring, jag yrar nog bara ;-)
    Javisst är det nog the flu av alla saker M stadigt under arbete med temperaturer men allt kan vara av organismen och att filtrera hej vilt kan ju bli i sig konstigheter har man märkt när man försökt filtrera vin så att det smakar som tegelstenar i alla fall tror jag de smakar som de luktar och ja ibland har jag ju kockat käk i tegelpanna och blir det fel så smakar tegel som det luktar om sinnena är på rätt plats och det vet man ju förstås inte helt själv har jag lärt mig av det kunniga spektaklet. Nu börjar jag nog yra igen i mina ideer.

    SvaraRadera
  2. Termometern har gått sönder fast en har ju en med kompass också så man hittar rätt temp ändå.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans