Fel om rätt


Nej, nu blev det inte riktigt rätt. Texten ovan pryder ingången till Uppsala Universitets Aula. Dess (p)åverkan på en stordel av stadens innevånares sinnen gör staden mer inskränkt än andra i god kyrklig och vetenskaplig tradition.

Kommentarer

 1. Snön smälter och det är minus fem grader ute enligt mina temperatur mätare ena är det ju fem års garanti på så kanske måste byta den men den andra som visar samma temp, äh.
  I alla fall aftonbladet visar att här jag är är det 1 plus och de har nog mer rätt så klart för snön smälter.
  Microvågor som microugn får atomerna vibrera och då bli varmt ju mer vatten ju varmare liksom kanske är det samma med vår luft och därför visar mina just nu omoderna temp givare fel, eftersom miljön är en annan en vad de är konstruerade för så har jag fel och silva(5 års garanti, men det gäller inte omgivande miljö förstås, "tror jag") och den ogaranterade givare då fel så klart..
  Svårt att vara seriös just nu, de är så mycket som faller för min del så jag inte riktigt vet hur ta itu med det, av de som vet så ska jag leva på 15 kr i månaden enligt försäkringskassans beräkningar.
  Så .....Vad positiv man kan vara är ju rätt rätt bara som ett mål av vad som helst.
  Snart får nog flera upp ögonen för vad vi är i.
  (jo visst M man kan bli hippie om man får tillstånd att vara någon stans och göra det man behöver så är det inte i den öppna anstalten)

  SvaraRadera
 2. Temperaturen har varit stadigt 5 minus länge nu trots annat rapporteras och vatten effekten har ju varit enorma skillnader typ smälta kramsnö frusna skarer is bildning allt under samma stadiga temperatur..
  Jag har sett mycket men detta tar priset och ingen verkar ta det till sig, fast de flesta åker bil buss och hemma i soffan och där får de veta vad rätt
  är tills de sitter i en saab tanic som då inte är trots allt en båt som tar sig fram över allt.
  Men lugn i båten här är vi positiva till tusen och tusen grader kanske hehehe.
  M funny Outly democratic fashion. Now you can be trendy without spending a fortune (fit so good.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans