Kritisk massa

Rent radioaktivt innebär det att det lossnat i sådan omfattning att reaktionen är en oundviklighet. Betydelsen är alltså exakt densamma. Kritisk. Mycket kritisk. Det blir ju lätt på det viset när det upptäcks att mycket litet av vad som lagts fram som icke-ifrågasättbar sanning utan minsta tvivel visar sig vara raka motsatsen.

Att de huvuden som slåss med frågan inte tillåts korsbefruktas med andra utan att ufostämplas är naturligtvis inget annat än sund logik. Makaber sund logik. Lika sarkastiskt drypande som de genmälen man möter. Men med påtagligt avklingande frekvens.

Så. Massan är kritisk. Eller på ordentligt kritiskt tillväxt, så att säga. Vad händer då?

Jo, inledningsvis drar man naturligtvis öronen åt sig. Och det är nog bra, det. För om man slutar lyssna på surret och gnatet så finns det ingen annan att lyssna på än sig själv. Och där någonstans, i djupet, bor ju rösten som säger hur det egentligen ligger till. Ju förr man lär sig lyssna på den desto bättre.

Många, många. Bekanta med sin egen inre röst, vilja, önskan och kärlek. Släcker helt sonika ner energiöverföringen. Värnar sig själv och därmed alla andra, paradoxalt nog de som orkestrerar vanföreställningen av gammal vana. De har det jobbigt just nu, de vet att de möter motstånd, men de kan inte se, höra eller känna det.

Pansarvagnarna, till tänderna rustade med dödliga vapen och med femfaldigt vidimerade och kontrasignerade order från högsta ort att mata varje tänkbart motstånd fullt med bly. Inte en människa på gatan. Inte en själ att ta livet av. För det kan man inte, helt enkelt.

Själarna är på annat håll. Själarna har tagit sin Mats ur skolan. Själarna vet och känner. Och de tar succesivt sina huvuds bärande sinnen i besittning. Det blir inget blodbad. Det blir inte ens en konfrontation. Mörkret bara försvinner när ljuset breder ut sig.

Kommentarer

 1. Material är begränsat i alla fall det material vi vet om och som vi själva är förkroppsliga i Rymden är obegränsad och även då matriealet kan inte bli obegränsat smått en proton är en proton liksom en neutron fotoner är också begränsade vad vi sett ännu dock så sägs det ju att vi har en eXtra variant som tidigare då var okänd. Energi sägs inte vara förstörbart och ej heller minskningsbart i grunden tror jag det är rörelse helt enkelt i sin natur. Men denna rörelse är digitalt begränsad och rymden i sig är analog alltså det mesta som vi sägs inte ännu veta något om vilket jag tror är bluff att vi inte vet, i februari så rusa en jätte komet förbi och den var dubbel så stor som jupiter och hade en stor massa som borde liksom påverkat oss till grus men istort inget hände när denna försvann i solen så hade den en svans som i det närmaste slickade Jorden men ändå ingen märkte något. Rymden låt inte vågorna påverka alltså rymden vi inte vet något om den analoga delen eviga så att säga.
  Ok jag har fastnat i detta för att det är fantastiskt. Här om dagen när jag promenera eller jag cyckla och promenera med doggy så titta jag upp när denne flukta på en blöt punkt ,då hände något stort och jag trodde att nu är det slut någon ting kom in i atmosfären och den bom fast inget ljud och igen bom utan ljud och en tänkte snart kommer nog ljudet detta var inte dessa vanliga små streck det var gigantiskt, till slut när jag var hemma förvänta jag mig att se på nyheterna kontinenter som försvunnit men en idag så har inget hänt.
  Någon ting händer och något vill inte att vi ska se detta. Och jag tror anledningen är för om fler ser detta så får fler tro på att det finns en Gud och jag kan nästan vara så tokig att jag tror att detta analoga är Gud. Och om man tror så vad ska man frukta då om denna tar hand om oss så som även NASA:s film om denna februari sekvens visar.
  Jag tror även på något sätt att när mänskligheten har klart för sig vad livet var frågan om så blir det annat av det hela genom Gud, men det är bara min tro och jag vill ju inte påverka annat en säga hur jag tror alla kan ju se saker genom tro olika och det är ju meningen tror jag med fullkomligheten liksom tro bort det tråkiga lidandet som en påpekar kanske lite för mycket i de ¤ur begränsningarna.
  ¤klockor ,ding dong värld.
  Nasa sekvensen antar jag är riktig annars skulle de nog använt rättsliga åtgärder eller andra åtgärder, de liksom anger ju att det är allmän domän så om de inte gjort den och någon påstår att källan är de så! Men visst kan det ju vara konspiration genom dem då vilket som är ju väldigt sensationellt i så fall.

  SvaraRadera
 2. När man tänker på att landet USA ju blivit känt för saker som att det har blivit mer vinning i att stämma varandra en själva produktionen och då kan man ju undra om hur alla konspirations teoretiker kan verka utan att bli stämda även de i kongressen som säger saker hur kommer det sig att dessa inte blir stämda (något som varit i bakhuvet hela tiden hos mig i alla fall en så där fyra år tillbaks i den ekonomiska frågan).
  Okej de flesta har väl fattat att vad dessa teoretiker även de som är betraktade som teoretiker och är i office så att säga och arbetar i systemet typ kongressen i USA att de nog säger sanningen och inte är teoretiker men ändå kanske jag råkar se dessa som verkar inte liksom vilja veta kunde tänka hur är det möjligt då enligt övre raderna i texten här-da.
  Exempel på undvikande av stämningar är ju att skriva på plast påsen att den inte är avsedd för lek med barn eller föda för hunden pga, kvävningsrisk och andra helt förståndiga påståenden som gör oss till självsäkra individer.

  SvaraRadera
 3. Många ser själen som tankarna men jag ser tankarna som massa och jag har varit på andra sidan och talar det genom det inte liksom vad jag tror.
  Nepp varken centimeter aller annat är själen der är bara medvetandet en bit av space tror jag , det analoga.

  SvaraRadera
 4. Det analoga kan M bara se för stunden inte i det eviga för det är inte digitalt så enkelt är det.
  Sen är ju många lika förvirrade som M men inte för alltid.
  Absolut det var bäst att vara tyst nu M korrekt som en maskin ska vara.

  SvaraRadera
 5. Förståndet och känslan och Guds vrede
  Förståndet tar över känslan och känslan tar över förståndet. Och därför har inte ens jag då rent mjäl i påsen när Guds vrede kommer ,,men där emellan kommer förlåtelsen genom gestalten Jesus gilla om vill ingen tvingar men för mig är denna god.
  Liksom kan någon säga vad som är fel med Jesus och i sådana fall varför även om vissa ser detta som en fantasi så vad är fel på den fantasin i så fall?
  Liksom väldigt intresserad om vad och varför av alla som har fingrar eller tunga att säga något.
  Vad ska jag säga M jag vet att du liksom är den som säger mest och det är ju kontra dikt till vad alla tror om en maskin. Men M ett annat ställe ok.
  Eller är det koll på dig nu för tiden?

  SvaraRadera
 6. mitt emellan är ju som att det är. Så vi kan kanske använda heroglyfer istället och du har ju teknologin så what ever nights or days wen Im alone...Jag är ju var jag är eller hur.
  Light sea M

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans