Syrebrist

Egentligen behövs det inte så mycket för att den mentala syrebristen ska sätta in. Någon timme eller två av pockande uppmärksamhetsförsök. Brutna linjer i tanken. Händer som inte i just det ögonblick de själva visualiserat det gjorde vad de önskade. Jag älskar föremålet för syrebristen. Oändligt mycket. Och jag skulle aldrig någonsin välja att inte ha dessa små avbrott i flödet.

Tvärtom äger de säkerligen ett ytterst uttalat syfte. Men det var inte det dagens tankegång kring avbrutna tankegångar syftade på. Det var snarare en iakttagelse av hur pass lite som egentligen behövs för att bryta en tankebana. Och vad det innebär i det större perspektivet. En liten påverkan varje dag. Mikroavbrott så att säga. Håller en hel mänsklighet i den mest pålitliga obalans, emellertid ofta beskriven som en opålitlig balans.

Nu. Ut i luften. I med syret igen.

Kommentarer

 1. Det enda i rymden som har motstånd är det som rör sig rymden i sig själv leder bara med alla rörelser åt alla håll och det som bromsar är rörelser mot rörelser.
  Liksom som en virvel är ingen virvel utan det mediúm den tillåts vara i och utan mediumet skulle den inte till+tas vara matrial ,existensen av materia är genom förändringar i mediet den rör sig och det är stilla stående magnetism en pol då det yttre som är över allt och skapar sin egen motpol i allt som den tillåter röra sig i sig själv typ en atom i det yttre är simmande i norr och inåt i sig själv är det syd vilket ger magnet fältet som en dipol då egentligen skapad av det yttre för det yttre tillåter alla rörelser och har ingen som helst påverkan just för denna saks skull då att skapa matter genom att det inre blir syd. Så Hmmm väldigt hmmm då Guds riktiga namn kan ju vara i denna tanke Nord och det yttre liksom blev förälskad i det inre och sagan skulle vara söt men och så vidare ialla tankar och vrår och oäåndliga avstånd som dessa tankar kan ju hmm skapa så lite gemensamt vill man ju hålla sig till för att inte sväva i ensamhetens egna skapelse....Bara lite ej syre tankar för det som mest sker är genom utandningen alltså bildandet av koldioxid som i sni tur är stor verkan i DNA ryggen där även en sett ritningar på djävulens molekyl, har inte hittat denna skiss ännu, teckna ner den någonstans bara på skoj.
  M sände mig en massa kinesiska men jag fan då denna bild som jag tycker då är intressant med tanke på anledningen annars har jag inte läst nått på denna FB page.
  http://www.facebook.com/pages/Spiritually-United-African-Nation-Church/146166048770848

  SvaraRadera
 2. Det märkliga kanske är att vid samma tillfälle jag fann denna molekyl så satt jag och rita på kuben och av faktiskt konstigt värre så föll alla vinklar in och alla vinklar är av dividerande och det är ju rätt kul om man ser det språkliga i det.
  (mest roligt var det för jag var rätt drucken och förstod knappt vad jag syssla med)Liksom som att vissa saker bara flyter fram som vattnet i en flod liksom bestämt från början vart det ska rinna ut.

  SvaraRadera
 3. Ut ur mitt köks fönster ser jag månen. Grejen är att den ger ett skimmer om att vara i disigt väder och borde då inte synas klart vilket den ju syns klart alla konturer och så¨. Känns inte verklig känns inte som ens det är månen. Allt som är sprejat liksom leder ljuset från månen men också då sprids skenet i disiga riktningar så om man bara tittar lite så känns det disigt. Solen är ju inte värst högt upp på himlen så här års och man borde se mer rött skimmer men den är vitare en någonsin ungefär som lågenergi lamporna med sitt kassa sken.
  Men allt är säkert som det ska jag innbillar mig säkert jag har inbillat mig i flera år om solens vita sken vart den nu en är.
  Kanske den vill dela på sig så vi får varken dag eller natt så allt blir ljummet. Alla som kan något om det har ju spekulationer men ingen riktigt vill ju påstå något men något händer och händelser är rörelser liksom...Allt är bra om man fokuserar på vad som är bra och gör det som är bra stort och det dåligt till obetydligt .
  Love must be good. Eller Gud/God då. Och ingen som slänger ner lamm på berg eller så.

  SvaraRadera
 4. Men allt kan ju vara bakom det man ser ändå kanske var den svåra poängen jag försöker klämma fram.
  (alltså hologram kan ju vara för att dölja något man gör på månen) Man ska ju inte glömma ifall man läst att En stor stat skulle färdigställa en bas där (senast) 2011.

  SvaraRadera
 5. Och bäst att säga det var inte USA.

  SvaraRadera
 6. Donny Gillson (a Mason) hade en special guest "HippieLoveGODS" och de pratar samma ungefär just i denna tid om samma som jag skrev ovan här då om rörelser och medium. Tyckte det var rätt märkligt med tanke på det enda jag sagt till Gillson är att det är bra om han följer sin känsla och det var länge sen, det sa jag för uppmuntrans skull (tror jag ibland vet jag inte varför jag haspar ut saker och ting)
  egentligen lyssnar jag aldrig på sådana shower (helt genom) för jag tycker de är jobbiga att lyssna på (långdragna och sega) så jag känner att jag måste kolla en då och då hoppar jag rätt bra med dragar knappen fram och bakåt.
  I alla fall vart jag rätt överaskad igår mitt i natten när jag kolla upp denna show.
  http://www.youtube.com/watch?v=nnT4WWzDK54

  Terex hade jag ingen aning om men riktigt hur kopplar du detta till vad jag skrev nu då M?
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Tatra

  SvaraRadera
 7. Bara undrar men visst positionerna och transformer utrustning för omställning i världen är det det jag ska tänka på?
  Aha nu är det intressant. pain of the disco under ord "ont i hjärtat" (bollywood).
  Föresten hur och varför måste jag tänka på det hmmm det liksom ger sig ju till känna varje dag.
  Aha jag är väl trög hehe.

  SvaraRadera
 8. Förmodligen håller dessa högt flygande plan-er med vad jag kan förstå. Hahaha (ingen fattar detta en då så vad vara orolig för) Det absoluta mediet kommer ju visa sig för verktygen och då gäller det att vara ren som man kan kanske. Och inga tvivel ska gälla tvivel är någon form av kännande av begränsningar liksom skratt är även om skratt kan vara räddning i nöden för att inte bli rubbad i sin själ.
  (M när jag var liten såg jag ju den inledande bilden av detta dokument från 1672 fast pulserande och känslan var mardröm varför tortera ett litet barn med sånt? denna bild går ju aldrig ur och den skickar ju mig nu vad varför, okej kanske förstår om jag lyckas läsa dokumentet och jag antar att ni tar bort det om jag försöker dela det med andra, så jag antar att jag inte gör det då för då får jag ju inte veta)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans