Vattenskalle

Vill du komma på vattenskallarnas årsparty? Jättehjärna!

Vattenskalle som i vatten i huvudet, tanken. Vatten i tanken. En bil som går på vatten!


Jag skulle kunna tänka mig en sådan båtmotor...

Men var försiktig...

Den här killen, som så många andra, dog också väldigt tidigt. Det verkar smittsamt bland oljealternativivrarna. De som inte sponsras för att inte gå för fort fram, alltså. Äh, bensin är kanske inte så dumt i alla fall...

Kommentarer

 1. För en del år sedan hitta jag ett patent ett svenskt sådant om att göra el av vatten och vad jag minns var det en matte professor som var uppfinnaren och det fanns då fullständiga matematiska beräkningar som dock som det stod i patent beskrivningen patentverket var tvungna att godkänna för de kunde inte matematiken på den nivån så de såg helt enkelt upp till den som utfört den matematiska bevisningen. Efter jag putta upp delar av beskrivningen på Aftonbladet och adressen på internet så var jag sedan blockad från patentverket att titta på något som kunde fastna i mitt intresse det vart bara vitt på skärmen och error kanske externa funktioner av kontroll enheterna. Faktiskt ända sedan dess har jag inte brytt mig om att söka på något där och amerikanska patent är inte heller något super intresse längre eftersom när man försöker fördjupa sig i något så kommer en vägg.
  Som sagt jag vet inte om jag kan söka på ämnet energi men förmodar att andra kan om de inte skriver om det. Och som sagt jag tänker nog inte ens försöka testa söka, så fint har det blivit med vår fria värld att även sådana som jag är mest bara apatisk till all ordning hehehe.
  Fast jag vet inte om det är bra att förbruka vatten på detta sätt det kanske stör en balans som är känslig och det minsta kanske har en ´stor verkan.
  Egentligen tror jag vi ska alla bo där det liksom är bra att bo i energi synpunkt och inte genom energi bo på olika sämre platser så som vi gör.
  Fast då ramlar man ju in på paradis tankar igen.

  SvaraRadera
 2. Har ju en idea som jag har sett andra äger med och den består bara av en massa backventiler och element och rör och en motor som bara snurrar runt den måste funka så länge det finns skugga i det lilla perspektivet och i det stora dag och natt och i det ännu större sommar och vinter eller även som andra påstår att det kan funka med fartvind eller motsattsen inte fart vind eller som en själv då skilnader ovan och under vatten genom båtintresset.
  fast vem vet kanske man någon gång får friare rymd att leva i så man kan göra lite saker här i livet vilket jag inte finner i dagen alls.
  Så tillbaks till vinpavan hehehe, som ju faktiskt är rätt så rymlig nu..
  Aromatiska kolväten och den fotoelektriska effekten i typ björk på hösten funkar ungefär i samma segment som den ryska/sorry kanske Bellarus inovationen i att göra vatten till eld i alla fall så som jag försökt få fakta i om det kan funka med samma vortex och fotoelektriska ej samma bild av sig själv ,fenomen utan riktig förklaring ännu inte för mig i alla fall men jag ser mullti universum i dessa speglingar. Geet reaktorn funkar nog när det funkar på samma segment att vågorna tvingar andra vågor att bli samma bränsle som går runt och omvandlas i förbränningen rodden omvandlar vågorna.
  Nåväl bara lite inblick där, han vart ju fängslad i america ett tag och även insatt på sinnessjukhuset och massa andra påtryckningar som denne inte kan prata om så klart, antar om man vet vad man syslar med så blir resultaten bättre och ibland tycker jag att resultaten blir lite slöare en vad som borde bli och det kan ha sin förklaring i att väcka opinion innan resultat visar sig mer förnöjt, protektion liksom.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans