Att bli vuxen...

Det blir extra tydligt dagar som denna då skolan ska till att börja igen, precis i slutet av ett långt lov. Det blir tydligt vad som händer med barn som inte väcks ur sin nattsömn utan i veckor fått följa sin naturliga rytm. Som inte tvingas räcka upp händerna innan man tar till orda utan kan släppa fram spontaniteten utan förbehåll.

Det går så fort för sinnet att återfå balansen. Ett helt läsår av malande av intuitionens kraft genom skolan för auktoriteternas bevarande går ut kroppen på några veckor. Det är lovande mätetal tvivelsutan. För när vi allihop väl väljer att kliva av cirkusen så återhämtar vi oss nästan omedelbart.

Återhämta, förresten – det kanske är fel uttryckt. I och med att generation efter generation dövats ner på det här sättet så handlar det om att återerövra för oss nu levande helt okänd mänsklig potential. Vi som fått lära oss att folk bara är osams, att främlingar är farliga och att livet syftar till att tjäna penningen. Fan vad kul det ska bli.

Jullovskillen bär också vittnesbörd om en liten men väsentlig skillnad. I lovets lugn är det inte lika viktigt att distansiera sig mot sådant som mindre barn håller på med. Det är inte lika viktigt att visa sig alltmer vuxen utan jaget tillåter sig att vara barn hela vägen hela tiden istället för att slåss med att förakta vad man var i går.

Där bor något viktigt, tror jag. I att kunna se tillbaka på sig själv och inse att allt jag ser faktiskt är jag, inte bara det jag just nu är utan också vad jag varit samt, för all del, vad jag kommer att bli. Om vi tvingar oss själva att lämna barnet bakom oss när vi blir vuxna tappar vi hela nyckeln till livets glädje.

I stället fastnar vi i vuxenfällan. Vi får var sin ask med livspussel. Omslaget föreställer ett ouppnåeligt ideal att sträva mot. Vi får emellertid själva upptäcka att endast ett fåtal av de tvåtusen bitarna faktiskt passar ihop och när man väl bytt bitar med andra i årtionden för att försöka lägga något så är motivet något helt annat.

Det är nämligen bara de spegelblanka bitarna som passar, de andra är istoppade bara för att jävlas och hålla våra sinnen sysselsatta. Så när vi väl ser oss själva i spegelpusslet kan det ha gått en god stund. Men det gör inget, för vi återhämtar oss som sagt väldigt fort.

Kommentarer

 1. Jag bor ju där jag bor . Och alla dessa gangster kontakter är väl i stort ett minne blott men jag är ju inte det ändå tror jag, folk minns mig.
  Ett minne jag har är når jag var hos en polare och blev presenterad för en mycket vacker kvinna som presenterades som bankrånare faktiskt jag tappa hakan lite och det lever en kvar för hon tog livet av sig efter en vecka vi blev representerade , på den tiden höll jag på med mina monkey business och var så där en 41 år stärk som en apa helt enkelt, jag släppte hundarna för att jaga mig och jag svinga mig i träd rätt coolt var det och what the fuck i bee their soon again sooo I am like time stand still why , maby I am just.. Men hur som min reaktion till henne döda henne tror jag och det är hårt för sådana som mig, jag är mest blyg och det tror jag tog livet av henne..Still in my thought..Just life hmmm. One of onother storry of my life...
  Shit.

  SvaraRadera
 2. Inte nu att jag döda henne men min närvaro känner jag gjorde det. För jag var så ren bland dessa och det skapa denna riktning att upphöra.
  Hade jag i det tillfället inte varit så blyg så tror jag det inte hänt vad nu en hände vet jag inte det kan ju ha varit annat....Men hur som sånt fastnar och det var bara ett ögonblick som kanske var dödligt. Minns ock minns dessa ögon..
  Okej jag är en person som kan skriva vissa romaner och det fins en början på många.
  En är ju ute där Shadow of love. Hehe och den bilden på omslaget fick mitt x att göra slut men för Gods sake it was my doughter. Hehehe..
  Absolut maskin idiot tätskickt ja så är bilder.
  Grejen varför jag retar mig på X är ju att hon är ju bankster och gift sig med något som faen är till utseende en kpia av mig själv. Ocjh fanskap till det intellektuella kallar mig för en produkt av nazi gen experiment är ju föga roligt när man ser på verkligheten med charlston hora till mamma..what ever så är det ju. det är. Vad
  r jag annars my little M. Jag lite ju hatar mig själv så är det. Fast det finns stunder jag fann mig annat och det håller mig där.
  Jösses sist jag ramla iväg så tyckte jag ju det var så skönt å slippa alla idioter, hur faen kan man säga så(tänker jag ju faktiskt och skäms(det gör jag) Om jag vill så kan jag bryta ner vad jag vill, jag vet min kraft. Myndigheter dont tryit för jag är rätt laddad för det, för mig kan det bara bli kul så tänk innan handling.
  Senaste öh sen jul afton så har jag kippat efter luft och int föränn idag så andas jag som jag kanske sagt har jag även testat att röka och its fine.

  SvaraRadera
 3. Det kommer gå ner för de svagsinta.
  Det var vad jag ville säga innan jag supit mig allt för full. FÖr mitt firande av att kunna andas. Lidande är ett perspektiv och smärta ett helt annat jag har dött i lidantet och blivit tillbaks men smärta har jag aldrig dött i... och just detta hur ni alla en ser det så är det nog väldigt viktigt, i alla fall har jag fattat det,helt klart vad ni en vill babla vidare om, självklart är jag med er men ville bara försöka få er att förstå, mer en så kan jag inte.
  Man vet inte för än man varit där...Ärligt detta med lidande och smärta är efter konstruktion av det som hänt men senaste dagarna förutom s'då de muskulära smärtorna i bröstmuskulaturen främst skiten mellan benen så är det bara lidande typ kvävas är bara lidande och inte smärta till döden en jävla skillnad asså. För de flesta kommer detta kännas som vansinne men för mig är detta fucking verklighet och jag delar med mig detta far just saken skull ....punkt
  Ja M intressant men vilar eller aktiverar frugan i dessa regioner sätter upp länken.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Scythia

  SvaraRadera
 4. Hur jävla många gånger ska jag behöva uppleva denna djävla döpunkt det börjar ju faen bli rutin ...Fatta man kan bli förbannad de flesta upplever det bara en gång i detta fuckade liv.
  Jag är ju här och inte overklig..Va!
  Liksom varför undrar jag ju och vet ju lite av svaret för det ligger i min ärlighet.
  Taste it
  M you wanna suffer i evighet? So listen who is God.

  SvaraRadera
 5. BTW I think I will maby embarrassing in bi
  little to say I am here. Just for fun.
  Be aware wen I come by. Just for the establishment then I never wanna interrupt some persons. Published I love to do.. Duck ducks ..hehe
  Just a peas of master peas M...Im verry good at it.

  SvaraRadera
 6. Erik det är fler som läser detta en vad du tror.
  Jag gör ju mina mätningar.
  Och lite utnyttjar jag dig för det.
  Säg bara till om du inte vill att jag ska skriva så är det ju så och inget annat.
  Jag har mycket mer att säga fast tiden är inte där än. Ibland allt för ofta skriver jag för att reta myndigheter (jag har en poäng med det för de är de som läser din sida).
  Carl me. (and fuck you stuipid machine really idiot get better)

  SvaraRadera
 7. Well I think about it Its like I living on edge.
  Ja och så är det ju helt klart vad är nästa an halt
  `? Allvarligt jag lever på edge ,jag hosta ut vad jag inte ens hade sen gick jag och fan verktyg för att förinta men jag kämpa där med demoner och spela normalt med familjen i samma sekvens..Förstå vilket ingen gör i det närmaste förutom min dotter som är faen kallare en jag, jag är ditt kött å blod gubbe puh från det ena och andra kämpandet could as a vind.
  Har ni inte denna kännslig het så försök inte förstå utan bara lämna bi bi....Same shit.
  Jag har sagt till överhuven vad göra när detta faller in och det är av hjärta READ THAT clear, ok Put is..God hart is good and you know.
  Iknow you will read..Always did Ok.
  Thats just tell me its so M. So can tell you you förstörde min skärm när hundarna trampa sönder min skärm i min ryggsäck i bussen ,rätt dålig militärövning och era soldater har jag ju hft bekantskap med liksom så lägg av.. Jag är bara jag och jag är stefan the only one NR 1

  ?

  SvaraRadera
 8. Mest jag tänker på är det lidandet innan döden och sen sitter jag här och pimplar öl.
  Rätt lustigt nu ska jag mer lusta och tända en pipa på malda cigaretter för jag räöker aldrig filter plast skit som förändrar hmm plast dnat.

  SvaraRadera
 9. Dnat då eller substansen för livet och mister darkwing som skämtsmt kallat rikard på svenska.
  Han vet ju att jag skämtat me han och det har lätt till eftertankar för honom, mina mätningar säger ju så för jag har ju mätningar för vetenskapens skull.
  Haha. Men så är det ju, populära olikheter är min specialitet i den versen.
  Så när denne med andra har fått det etabliserade att få det till fakta så är ju det en fördel för mig själv. Att lidande skapar mentala sjukdomar, och samhället grundar sig ju på dessa fakta och eftersom diagnos jag får ändras lagar i takt , står ni verkligen upp för vad ni påstår myndigheter? i fall ni gör det så är det ju att stå upp i en enastående mobbing och visst fortsätt att gå i min fålla för där är var jag har er...Fair play från mig då eller! Lurar jag er svagsinthet era jävlar va
  -----------------------1! sädana som jag kan ni plåga till döds men jag är faen starkare en döden ni försöker ge mig...Tänk på det era jävlar.

  SvaraRadera
 10. Will säga ge inte mR darkving bad for this Jag gillar han ju faktiskt..Det är Myndigheternas nyttiga idioter jag liksom bara ser som maskin dynga. Fast jag gillar nyttiga verktyg. Lite svårt att förtstå vad jag menar men dessa myndighets robotar kommer kollapsa i sinnes sjukdom var efter jag nu betar av dem ..Vill ni Ha det så? Får nu har jag inget val ,jag kommer skörda idioter. Pay me off.
  What the fuck M be eaten or eat öh ...Thats life with out God like its in this with out God I so wanna god take me away. ANd he fucking did and some week save me.

  SvaraRadera
 11. Det är ju på något sätt att ägaren av innehållet av dear websida vill ha en viss ordning och struktur på sin sida och varför i hela friden då.
  Jag tänker ofta att jag skitar ner eriks sida med andra men själv skulle jag var glad om folk skita ner min sida,,,säkert hudratals sidor som ingen bryr sig om och genom det har man ju lärt sig något eller hur...Så det är av dilemma varje gång jag skriver på annans teritoriuom hur faen det nu stavas .. Men ni hajar ...Eller så gör ni det inte.
  Som sagt tidigare sagt så är jag ju rätt seg i avslutet men rätt ärlig hoppas jag.
  Ja menar jag har rätt mycket att stå i innan allt ramlar isär,,,,,Förberedelser. Dock så grejar jag nog det mesta med va faen en en har på fickan...
  Hmm när jag ignorerar M så blir det dubbel Koll ;jo M I hawe trust in God so ,,,,,

  SvaraRadera
 12. Alltså för idioter som inte kan förstå så har det varit mer enkelt att ta död på min hustru en att tala till henne så är lidandet när man kvävs långsamt i veckor ,det kära puckon till vänner är lidande och det är inte smärta.
  Do you fucking under stand wht the fuck Im in?
  Do ya
  Absolutly M an d why M why =? Machine idiot
  Fuck M Take me then Im serius im in so pain but I never cry so what help me or what Iask one yer to get doctor but no help and Im fucking sick not nead explain folk som läser här vet ju historian...Men hUr jaävla blinda är folk?
  Fattar ingen ting hjälper ingen ting....
  Kämpar liksom i liodandet lidandet som övergår stundtals i smärtor okej... EN flicka här har canser och jag är mer bekymrad över henne en mig ,så är det. Men jag själv era jävla myndigheter i mina smärtor om ni är i mina nypors närhet så faen klämmer jag er till döds..
  Fatta. Så är det gått folk.. Snäll pojke men men its scary and it will come to you fucking week people........UNDERSTND=?

  SvaraRadera
 13. Alltså puckon jag har inte dödat frun men jag har känt det är nära. när man är i denna andänädnöd och får höra den ena efter andra galna hjälpen ,liksom det är dödens kamp och jag vet vad jag liksom varit inför..Jag är stärk och grejar det...Jag tror inte ni är det.

  SvaraRadera
 14. Alvarligt jag har tagit tempen på er

  SvaraRadera
 15. Så kort efter allt skrivande, så tror jag inte en mille att ni som jag riktar detta mot är starkare en jag och ni vet vad som då väntar er.
  SÅ försök bli starka. Va kanske det jag försökte säga vet int om jag är stark nog men det vill se. Allt detta utmönnar dock i denna dröm när jag lämnar alla missfoster till sitt öde och jag mig själv i mörkrets vatten..Vad säga det är ju vad jag sett
  .

  SvaraRadera
 16. Stefan, dina kommentarer ger spridda skurar av en kryptisk men också mycket intressant bild. Jag vet att du säkerligen kommer att göra det senare men ett digitalt självproträtt av dig, på egna ben så att säga, skulle nog kunna vara ett intressant sådant ;-)

  SvaraRadera
 17. Ja tvivlar på att någon kommer behöva anstränga sig för att göra ett" eget "självporträtt.
  Menar vi upplever ju alla dessa själv porträtt genom oss själva och genom de andras vilja.
  (and-ras,vilket ord!)
  Egna ben där sitter köttet i skal är hjärnan så vi är både skal djur och hmmm ryggradsdjur med extrimiter, måste vara viktigt i evolution teorier.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans