På museum

”Vi går nu vidare ut i hangaren”. Sorlet stiger i gruppen bestående av ungefär femton personer. Alltifrån rena turister till folk som angjort museet för att konkretisera den uppgörelse de har i sig själva. ”Detta plan var ett av de bägge tvillingplanen. Det fördes hit till det som då var en armébas och tömdes på passagerare under förevändning att planet hade allvarliga tekniska svårigheter. Resenärerna leddes att vänta i ett väntrum. De serverades mat och dryck och dörrarna låstes. Några timmar senare när förgiftningen tagit livet av de flesta närvarande gick soldater in och avlivade de få som ännu visade livstecken.”

After att vi gjort oss kvitt lögnens påverkan kommer vi att ges möjligheter att studera den i detalj. Lögnen är på något sätt hänförande och vacker i sin komplexitet. Och vad beskriver sanningens kvaliteter bättre än dess motsats? Välkommen till framtidens alla muséer - alldeles strax i vad som då varit en myndlighetslokal, försvarsanläggning, sjukhus, fångvårdsanstalt eller integritetsdatainsamlande datorhall.

Kommentarer

  1. Eftersom det är svårt att förstå vad som hänt före det hänt så är det försent att förstå efter men detta är inte samma sak om samma sak händer gång på gång då är förståelsen i något helt annat. Karusell tror jag man åker för att bli yr i huvudet eller något besläcktat vet inte riktigt men ekonomi när jag läste det beskrevs som en karusell och förmodligen är anledningen den samma. Alltså för att bli yra i huvudet och kanske lite pirr i tårna för dem som inte vet riktigt vad yr i huvudet är då.
    Utifrån det borde steget inte vara så långt i tänkandet och ta jätteklivet för mänskligheten och då undra varför ska jag vara yr i huvudet av ekonomi....Men men jag tror för mycket i bland. Hehehe. Tappar man humorn så är det ju allvarligt värre men mitt ego garvar nog som denne Joker ..Tyckte faktiskt denne batman film var bra och inte säker på detta tog inte skådisen som spela denne joker livet av sig.
    Varför då om det nu är rätt uppgift? ALltsp inte den Jack N spela den senare tror jag, faen en är lite bakom tittar ju inte på allt man kanske borde sett i filmernas värld.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans