Tecken i skyn

Jag har de senaste åren iakttagit flygtrafiken ovanför mitt huvud med tilltagande fascination. Tidigare, när jag bodde i Uppsala och nästan aldrig var hemma, var det inte så märkligt. Uppsala ligger granne med Arlanda och är således en del av korridorsystemet. Men så flyttade jag till Viken. Och ut på landet. Jag kunde följa utvecklingen på himlen under dagen och det var inget snack om vad det var jag såg.

Inget uppseendeväckande. Det är just det som är uppseendeväckande.

Flygplan. Uppemot fyra fem i timmen. Vita. Helt omärkta (dock ej obemärkta). Flyger förbi och efterlämnar kondensstrimmor. En halvtimme till timme senare har kondensstrimmorna fällt ut till moln. Ytterligare en timme senare är himlen helt molnig. Det blev omöjligt att inte försöka nysta reda på vad det var som försiggick. Via de offentliga databaser som finns framgick att hundratalet reguljärflygsrörelser över området var uteslutet.

Klara dagar med stillastående luft ser jag att det är många som vänt blicken uppåt. Som ser de symmetriska linjerna forma mönster av blivande molnighet. Som i väntan på bussen spanar in formationerna och funderar över vad det är som försiggår. Det mest fascinerande med denna företeelse är emellertid inte själva sprejandet. Det är faktiskt på hur många nivåer fullgoda förklaringar till dess existens faktiskt återfinns.

Ett fenomen – många förklaringar.

Fenomenet kallas chemtrails eftersom en av de gängse förklaringarna är att de sprejade spåren innehåller kemikalier med olika verkan och syfte. Allt det där finns att läsa sig fördärvad kring så jag tänker inte gå in på det. Jag är inte heller helt säker på att jag kan rekommendera någon annan att gå in på det. Lätt att fastna och därmed lätt att förlora riktning och överblick.

Tecknen i skyn kan tolkas som normalt bildande av iskristaller efter reguljärflyg. Men när man ser att planen är omärkta och på andra ställen än där reguljärflyg huserar (reguljärflyg får bara flyga i förutbestämda så kallade flygkorridorer) kan man ju drista sig att det är militära flygningar det handlar om. Sedan ser man att de håller sig till symmetriska mönster och faktiskt skapar mönster på himlen, då finner man snart indikationer på att det är klimatåtgärder som försiggår.


Ingen ovanlig syn. Endast i undantagsfall spårlösa.

Just där lämpar det sig tämligen bra att exemplifiera denna företeelse, för kring klimatfrågan råder många vitt skilda meningar. Man kan ju tänka sig att det sprutas substanser ut i atmosfären för att bromsa den förfärliga globala uppvärmningen. Partiklar som reflekterar ut solljus och dämpar temperaturökningen. Men man kan precis lika gärna tänka sig att partiklarna reflekterar den värme och strålning som har sitt ursprung på planeten och på så sätt förvandlar atmosfären till något av en mikrovågsugn.

Vidare längst de möjliga förklaringarna finner man rapporter om att människor och djur blivit sjuka av besprutningen. Korskopplar man så den iakttagelsen med de officiellt uttalade men inte så där vansinnigt ofta återgivna ambitionerna hos en stor del av världens elit att minska jordens befolkning snurrar det kanske ett varv eller två i magen. Men det är helt OK. Det är ju bättre att faktiskt tillåta sig leka med tanken på vad det är som händer än att fortsätta blunda.

Hur kul är livet om man inte tillåter sig själv att leka med tanken på hur saker förhåller sig? Vad lär man sig genom att fortsätta blunda och bita hårt i bitringen samtidigt som man med drypande sarkasmer försvarar en världsbild som kanske är utformad för att ta kål på sig själv och en närmaste? Exemplet med Chemtrails är signifikant för det visar på hur många nivåer en del i den omänskliga planen kan ha. Samtidigt.

Och det är sällan på ett enda sätt. Istället brukar det förhålla sig på alla sätten samtidigt. Detta med att söka en förklaring på de oförklarligheter vi ser är inte möjligt förrän vi funnit något som på individuell basis konstituerar en sanning. Jag börjar närma mig min. Det är en hisnande känsla och det ger en sådan frid åt sinnet att världen börjar förändras precis som man önskar.

Jag tror (på fullaste allvar, så bit hårt i ringen ni som kämpar under parollen "jävla foliehattar") att fenomenet chemtrails syftar till samtliga saker beskrivna i pyramiden. I fråga om global uppvärmning tror jag att chemtrails-fenomenet är en viktig beståndstel i att åstadkomma just densamma och att global uppvärmning inte är något fenomen vi med vårt koldioxidutsläpp orsakar utan att det är ett vapen för att minska befolkningen på planeten.

Hur smidigt som helst! Man skrämmer skiten ur människor och makthavare och pekar med hela handen och får dem att frivilligt producera till exempel detaljerade rapporter kring vad som händer om polarisarna smälter och havsnivåerna stiger. Sedan startar man den globala mikrovågsugnen i läge defrost för att åstadkomma den befolkningsminskning man ju fått verifierat att det kommer att ge. Samtidigt som allt detta sker håller man mänskligheten i schack genom att begränsa deras livsföring under förevändning att de själva orsakar den globala uppvärmningen genom att andas, åka bil, äta nötkött och andra syndfullheter. Det är vad jag tror.

Vad ska vi göra åt det, då? Jo, på den punkten så är jag ännu mer säker. Om du sitter mittemot en människa som blåljuger dig rätt upp i ansiktet. Om du bara fast och orubbligt stirrar denne i ögonen utan att säga ett ord, utan att röra en min. Vad händer? Personen i fråga kommer förr eller senare att anförtro sig åt dig eller någon annan. Trollet spricker. Du kan bli den som ger denna människa en ny start bortom lögnen. Vi ska över tröskeln en och en. Såsmåningom finns ingen kvar att vidmakthålla dessa mycket avancerade planer för mänskligeten. Istället sitter vi och drar dåliga ordvitsar och grillar korv en bit bort...

Kommentarer

  1. Prepaid och precrime är melodin som bär alla dårarnas framgångar framöver. Speciellt PrePaid då som styrmedel för allt och visst går det ju att få folk att acceptera fast det bryr man sig inte om ens man genomför det och 99,9 % procent kommer bara gapa och svälja och gilla läget som T Ledin sjunger....

    SvaraRadera
  2. Och liten tuva hjälper att stjälpa deras "last"
    Alltså penga bedrägeriet, förståelse festen blir som en fälla för att genomföra prepaid i alla led. Eftersom bara 0,999% har eget förstånd så finns det bara motstånd som hjälper att fördela energi till vad dessa vill få genomfört och det verkar ju gå alldeles lysande.
    Och den som som vanligt försöker säga mot hela motståndet blir ju inte direkt idol i GRUPPEN.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Improviserat

Symboliskt

Visitkortstitel...