Diskussion

”Men borde vi ändå inte gå ut med det här på något sätt?”

”Hur menar du?”

”Jag menar att detta är inte normalt. Folk måste ju få veta vad det är som händer!”

”Och vad tror du händer då?”

”Vaddå händer då?”

”Vad tror du händer när allmänheten får nys om hur det ligger till? Tror du att de kommer att ta det med en gäspning eller tror du de kommer känna efter ännu mera och komma hit allihopa?”

”Har det verkligen med saken att göra? Vad tror du händer om de får reda på att vi visste och inte talade om något?”

”Då säger vi bara som det är. Att vi inte ville skapa panik i samhället. Det är den ansvariga saken att göra.”

”Det känns fel ändå. Folk drabbas av yrsel, mår illa, har feber och en massa symptom vi inte ens sett motsvarigheten till på åratal. Vad beror det på?”

”Det har inte med saken att göra. Vårt uppdrag är att hjälpa de som söker vård hos oss, inte att rädda världen. Den tid du lägger på att tjafsa med mig tar du från en patient. Skärpning!”

Kommentarer

 1. Vad det beror på är viskositeten.
  Mer kan jag inte säga.

  SvaraRadera
 2. O tystnad!Kom och fundera på det här med "chembuster" och då mer på bärnsten vad som skulle kunna vara verkning och det är att skapa rätt bakgrund genom samlad information och östersjö stenar är de älsta i detta slag och skapar en bra bakgrund runt ikring its self då.
  Viskositeten kan lättast hållas med hjälp av rätt bakgrund ungefär som en målares bakgrund för färger är pappret eller duken eller väggen eller vad det nu är på samma sätt vill jag beskriva medecin att man liksom aldrig beskriver bakgrunden som håller typ även elektonerna på plats fast dessa ju är grund för den moderna meducinen man inte kan skriva om som vi märkt vissa substanser funka inte förr och funkar ju nu för man har ändrat liksom pappret och det är en grund i HET programmet som har ju varit öppen info om även presidentens tal om detta på Cambridge vilket ej vad jag vet finns att tillgå längre det försvann lika fort som jag läste det och övriga dokument så klart försvann efter jag läst dem, detta är ingen liten grej "de" ägnar ju tydligt stor tid till detta och det borde vara mer uppmärksammat.
  Vad jag själv har kommit fram till är att jag vet inte riktigt när de tänker ändra bakgrunden i det minsta kända rörelserna i univerum i den del vi är i. Först måste man fylla varelserna eller livet med ingredienser så det kan typ fästa på den ny bakgrunden de som inte kan fästa kommer typ sönderfalla ..Men hur som så är detta enligt planen från början med att vara som gudar fast aldrig vara Gudar.
  Jag håller av Gud högre en mig själv eller vad är jag utan Gud, för mig så blir det för mycket plåga utan Herren och det är onödigt och det är det som var grejen från början vi är som barn och kan inte en då låpta bli att göra det onödiga och därför finns en mening i det också även om det blir nästan omöjligt att förstå vad jag menar där.
  Så placeringen av vissa verk är ju enligt en plan liksom, vissa händelser har varit ett experiment för att testa (min åsikt)Och de flesta som deltar i det hela har bara del i vissa bakgrunder men de har inte det övergripande bakgrunden vilket är sönderfall av materia så klart och samma art som binder samman materia, där finns inte mycket info att tillgå.
  Gud välsigna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sen skulle jag vilja säga att öven jag själv känner mig som ett eperiment. Genom att förtått den grundläggande minnes funktionen i biologin och DNA som grund för det över den andra grunden som jag babbla om i föregåendet. Alltså jag själv som experiment var att jag skulle lista ut det utan någon som helst lärare och till dessa bakom experimentet säger jag ju att den betydelsen för er är ju att Gud existerar. Och det vet ni...Annat jag vill säga som kan ses för övriga helt vansinnigt, är maskinen säger vi behöver varandra och det ända framtiden behöver av mig är Guds tro på den goda Guden NR.1
   Big smile :-)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans