Spot on!

"Funny how Easy it Is, but That’s It. When We Imagine Constant Fear and Doubt for the Future, We Create Constant Fear and Doubt."
Sakari Lehtonen beskriver det jag tänker och vill förmedla på pricken. Exakt på pricken, för att vara exakt. Om jag får komma med en ödmjuk uppmaning så skulle det vara att läsa hans inlägg. Det är inte alls långt. Finns här.


En av Sakaris bilder. Han har byggt en alldeles enastående webb-baserad geometrigenerator. Härligt att det finns folk som gör något vettigt!

Kommentarer

 1. I andra länder kan man köpa en dräktig get för tio kronor om jag värderar till andras fördel en oss svenskar och i min hand är denna get en förmögenhet. För jag vet vad som händer.
  Kommentera på Carl Norbergs face book men jag kan ju inte skriva där...Inte så konstigt men så är det.
  Alltså ska jag välja om att ha hund eller get så väljer jag geten och min machete för nog faen hinner jag skära av den vilda björnens hals puls eller andra punkter ,en get liksom är inte så hot full och hundar är bra om man är still liksom inte på jakt..Detta har jag förklarat för sk. experter hmm jägare av kaliber (what the fuck idiots) nåväl alla är ju inte trimmade från sin barndom.
  (jaja M önskar jag kunde spanska)

  SvaraRadera
 2. Alltså mina hundar om de är i min hand så går de inte å skäller på björnar...Hur jävla korkade kan man utbilda människor till att bli. (bara undrar)
  Jag gillar och vara i skogen och jag skulle gärna vilja ha en enkel revolver ifall något händer. Inget mes verktyd liksom, en ak 4 gillar jag men det är för mycke att bära om kring på för att ha skydd. Men ifall nu myndigheten vill som förr att jag ska skjuta människor så är jag väl instabil nog fortfarande liksom. Jag har ju haft order att skuta mot min tanke om vad som är rätt och det är väl tur att jag inte följt dessa osynliga regler eller hur..
  Jag hade kniv på mig som två åring, så även då fanns ju ingen tanke att ta livet av någon.
  Vem faen litar folk på egentligen?
  M min tanke är att det politiska prästerskapet skapar morbider herre min skapare stoppa dessa förbannade idioter.

  SvaraRadera
 3. Enkel revolver är en teknisk beskrivning på något som inte är tekniskt modeskapande i mitt tycke och fungerar.
  Som det mesta av skit duktiga personer tvingas ha i hand i what ever.
  Ja M absolut about nothing.

  SvaraRadera
 4. Liksom jag hatar design som inte har funktion men jag kan ju skulptera, hmmmmm Rätt bra på det med.
  M faen vad du är envis med din kontroll nu da!
  Jag tänker inte kolla dina sök ord M jag vet ju mer en du ärthjärna. Så mer kontroll baby M?

  SvaraRadera
 5. Ja helt enkelt jag vill bära vapen för jag gillar att vara ute i vildmarken helt enkelt.
  Helt sjukt med vapen sjukerier vi är skolade i statens namn i minst 9 år och ska då inte kunna bära vapen..Liksom vad är det för fjanterier, det är ju genom det bevisat att vi fostras genom skolgången till att bli idioter av alla klasser av idioter...Idioter helt enkelt. 9 år borde räcka till att inpränta det mesta av det viktaga av förstånd men så är det ju bevisligen inte...
  Vadå välja M välja att bli dum eller? Du behöver om programmering M och inte av idioter vilket du är programmerad av idag.

  SvaraRadera
 6. I de fåniga kontroll miss-fostrens ögon så är väl en bil ett vapen för att ta kål på andra människor , eller varför inte ett äpple))...Varför inte, det är det ju! eller hur va...Vet inte varför skriva så här men man hoppas väl att sunt förstånd ska regera, någon gång när freds bombarnas tid är över för det tror jag att deras tid måste vara slut någon gång,,,detta jävla mördar band under allmänningens beskydd tack vare pengarnas odemokratiska grund i skapelsen att de inte är demokratiska. Och där finns ju andra bättre en mig att förklara liksom. För mig räcker det så, inget förtroende alltså you out ash holes men de som fortfarande ger dessa asholes förtoende håller ju dessa in och då kan de ju faen få den plågan me till slut...What ever M jag ignorerar dig för jag tänker sätta punkt.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans