Euphoria

Rytmer från på väg till genom vad som gör allt här. All tid. Alltid. Vad som skiljer oss från vad vi egentligen är. Vad som lockat oss hit. Själva grundbulten för den härliga existensen.

Visst är det påtagligt, allt det där vi inte kunde begripa förrän vi kom hit? Och en smula ironiskt att vad vi här ser som obegripligt är självaste avstampet för upplevelsen. Det är humor, det.

När språket inte får fram budskapet. När ordbollarna inte kan avkodas och när fyndigheterna inte finner förståelse, då återstår humor, mänsklighetens universella språk. Logos. Log. Visst får det oss att dra på munnen?

Enligt legenden blev vi fråntagna detta språk när retade vi gudarna och reste ett torn mot himlen. Kanske har lärplattformen vissa begränsningar. Begränsningar vi är välkomna att pröva såhär mot slutet av terminen.

Kommentarer

  1. Ja håller med dig helt. och terminen slut liksom ,tack för att du väckte mitt minne för jag har även glömt när jag skrev en gång på aftonbladet att jag hade ett mål och det var att ta reda på hur funkar ett frö och den förståelsen har jag ju och det var ju mitt mål. Ibland är det även så att man glömmer målet pga. resans innehåll. Minnet är som frön fungerar på samma sätt och det är man förstås inte ensam om att förstå. Och detta är egentligen grunden till att man hör flygplan stört dyka från hög höjd och sen swischa förbi utan att bara vissa hör dessa för de har detta tränat örat att vara vaken på dessa ljud ,som som vanligt när det blir konstiga väder förändringar så sker detta svischande före. Jag tror ju inte det bara är sus i mina öron som låter som jaktplan. DÄremot så låter ju visa sjöar som jetmotorer konstant och som rymdfilmernas laser skjutanden och vet man inte det om man är bland sådana sjöar så kan man ju tro att rymden anfaller för det låter exakt så (härligt fantastisk upplevelse) fast där jag bor är det inte någon sjö större en 100 meter i diameter och den har isen redan smällt. Näväl HET programmet är i full action och vad det ska sluta i ......Är en annan historia :-)

    SvaraRadera
  2. Minns att jag utryckte mig att en färsk potatis är som en ny tanke är den för färsk så kan man inte sätta den i jord. Och en potatis är ju också ett frö liksom så man kom bara till baks i mönstret men med tonvis med detaljer som passar ihop för att bevisa vad man liksom påstår. Eftersom jag är inget annat en bara en människa med väldigt små ambitioner av att utveckla något längre så njuter jag bara av livet så som det är "skapat" alltså väljer bara det som behagar mig då och försöker ej vara en sten bland kristallglasen eller hur man nu vill säga som snöboll i varma koppen, svårt att vara en varm snöboll för att inte påverka vad som är motsattsen menar jag kanske så man får göra vad som är bäst i det fallet och jag då , drar iväg för mig själv som för två dar sedan var jag ute och paddla och hade ju tänkt dra iväg lite men sen snöa det och det gör det fortfarande ,tja man får väl ta ett glas vin och sova tills det passar bättre hehe.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Bubbelbalans

Trend

Vortex. Råbjörk.