Acceptansbyggnad


Vad driver människohatarna? Är det viljan att tillhöra den lilla elit som bränner nästan alla resurser? Eller är det helt enkelt bara en jävligt dålig självkänsla...

Kommentarer

 1. Vad driver människohatarna , enkelt det är människohat som driver dem.

  SvaraRadera
 2. Pakistan och hur gör folk där mat hmmm. Okej lite svårt att förstå vad han säger men bilderna är fantastiska och för mer förståelse titta på vad Aquaponics and Hydroponics är för något (nitrit och nitrat cyckeln kallar jag det för en rundgång i mat produktion) Det finns många sätt och när man tittar så säger en del att fiskarna måste vara i mörker för att det inte ska bli gift för dem men i pakistan är det utomhus och kina visar underbara anläggningar också(så bilden vem som kan vad är rätt splittrad va jag nu mena med det, kanske att vi har ju inga större engagemang i mat produktion kanske hmmm men vi tror vi är så jävla bra på allt)Lägger man tid på och undersöker detta vad jag visar här så talar det för sig själv.

  http://www.youtube.com/watch?v=0mP2YTx_ORE

  SvaraRadera
 3. Ja ja får rätta till mig själv , det finns säkert en sjö av experter som kan arbeta fram alternativ för odling på ett bra sätt (men varför syns inget) Jag skulle önska statlig satsning i stora projekt som ägs då av alla (alltså alla har då rätt till mat vi sin skatt, alltså de skulle få något värde av att ha en gemensam sektor typ som vägar) och en massa arbete har skapats vilket ju är ett långsiktigt värde som kan kläs i pengar och tja tjatar god ekonomi bra tillväxt blabla börjar bli trött på tjata om självklara ting. Alltså görs inget så görs ju inget det mest enkla att förstå. Övergödningen kan bli en resurs i mat produktion. Men inget verkar hända (måste vara frustrerande för de forskare som arbetar fram ideer och inget händer) I alla fall syns inget och ifall det gjordes borde det lyftas fram så vi ser vad som är på gång för hoppets skull, men det är väl oviktigt för medier med ovan propaganda kan man kanske anta.
  Nu har jag gnällt färdigt :-)

  SvaraRadera
 4. Skatt och skatt och ränta för den delen också är det riktig rätt visa så försvinner de av sig själv . Självreglerande så att säga genom att äger alla vinsten av själva varan pengar lika så blir det ju en fördelad skatt till alla. Lika helt enkelt och så fint kan det ju inte få vara i människohatarnas värld fast det är hur enkelt som helst. Nej nu får jag sluta så jag inte blir ett fall av kaliumbrist som kan leda till infarkt som en orsak bland andra otrevligheter som stress kan framkalla vilket jag en idag påvisar att det finns inget som kan heta god stress ökad aktivitet är inte stress. Visst är jag jobbig :-)

  SvaraRadera
 5. Tillägg eftersom detta verkar ha reducerats i info väg på nätet. Nitrit till nitrat och vise versa sker genom bakterier en som skiter nitrat och äter nitrit och vs. Dessa finns naturligt i luften så man behöver inte leta efter dem, asså helt gratis. (och kolets porer ska vara efter nitritens storlek överkusr där då)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Bubbelbalans

Vortex. Råbjörk.