Mätt. Matt.

Jag försöker ta mig igenom vad jag skrivit men huvudet orkar inte och sinnet säger åt mig att sluta. Det rör sig lite i magen när orden glider ner. Jag tycker inte om vad jag läser. Jag föraktar den som skrivit det såsom jag föraktat alla som dragit offerkoftan omkring sig. Frestelsen att radera texten är stor men tydligen inte tillräcklig. Det är det där med upptagningsområdet, med hjärtats känslighet och sinnenas portar. Minsta ljud eller händelse står i samband med helheten, det är ju egentligen en självklaraste sak i världen. Jag är inte arg på mig själv. Men dödstrött på mina tankar. Jag vet att jag har väldigt mycket att ge. Ska prova att erkänna för mig själv att jag faktiskt kan ta också. Det finns en massa saker att skriva, vända och vrida på och uttrycka. Men inte just här och inte just nu. Faktiskt.

Kommentarer

 1. Ta itu med kanske.

  SvaraRadera
 2. Sluta vrida och vända; livet är enklare än så. Tror jag?

  SvaraRadera
 3. Mitt liv är mitt liv. Jag finner inte enkelheten - kan inte uppskatta den - om jag inte komplicerar det ibland. Sådan är jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min favoritdevis genom år har alltid varit "Det enkla är det svåra".
   Det är något som för gemene man idag, tycks näst intill vara något mystiskt.
   Det finns många sätt att idka makt på, och förledande av människors fokus är grundläggande. ;-)

   Radera
 4. Cecilia W. om det är så enkelt kan du skriva då vad du tror det är.
  Själv ser jag det enkelt men bara om man bortser från vad saker egentligen är, menar man tar mycket för givet ungefär som han som sa ska man göra en en äppelpaj från allra början så får man först bygga ett universum. Och ingen riktigt vet ju vad det är byggt av annat en gissningar av formationer som kvarkar och annat kufiskt som nog inte är riktigt egentligen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ända som är absolut verkligt är att jag "känner" resten är bara mönster former som kan prövas ifall de är fungerande enligt verkligheten (materialismen vilka tankar hör till) men aldrig som sagt se vad ursprunget är det är okänt tills allt okänt är känt eller det ur okända till allt kända är känt. Thats Gud alltså något okänt och inte spagettimonster som många som tror de vet allt larvar/förökar sig med.

   Radera
  2. Stefan, Rottve, Aska med flera. Gå och ha kul med någon annan. Jag är absolut over-and-out till slut. ;-)

   Radera
  3. Vill man inte säga någonting då kan man ju låta bli det hur enkelt som helst.

   Radera
 5. Universell äppelpaj - fenomenalt!

  I slutändan blir nog svaret ett. Eller kanske noll. Inte så stor skillnad, kanske men synnerligen intressant resa på vägen dit.

  SvaraRadera
 6. Svaret blir nog trots allt en 2:a.
  Och så satte du följdaktligen kommat på fel ställe. Ta't lungt, det ger sig..;-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans