Subjektivt vs. objektivt

Jag upplever en mental befrielse utan motstycke. Jag har bytt stuprör. Det jag upplever är subjektivt och helt mitt eget. Min egen verklighet är just min och upplevelsen motsvarar de ganska högt ställda krav jag hade när jag valde att spawna här. 

Det går absolut inte att förklara på ett objektivt sätt. Hur ska jag kunna redogöra för hur mitt medvetande uppfattar livet på ett sätt som andra medvetanden kan relatera till? Mina övriga medvetanden kan säkert upplysa mig därom men inifrån stupröret konstaterar jag glatt att det mest subjektiva också är det mest objektiva jag kan åstadkomma.

Kommentarer

  1. Är det verkligen klokt att gömma sig bakom subjektivitet, det är ju ett nedåttjack utan motstycke?
    Objektivitet är vad som sprudlar livsglädje, för även om man inte har svaren så vet man att de finns där, gäller bara att ha tålamod.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans