Upprensning igen och aktivering


Jag överraskade mig själv igår och städade ladan. Det behövdes redan för över ett år sedan men jag har haft hjärnan i annat. Nu kan man alltså hitta verktyg mindre än en kubikmeter i storlek, till exempel bits eller snörslå. Härligt!


Milt uttryckt nöjd med resultatet. Jag hade till exempel två nya fogsvansar - surprise!


Även uteplats fas två är jag synnerligen nöjd med. Den tog sig till status "inväntar utespa" på blotta tolv arbetstimmar med autofire-svåger och skruv-sandras hjälp. I alldeles förträffligt god tid!

Så.

Nu ska hjärnan aktiveras och återvända till arbete. Jag är synnerligen nöjd med sättet jag lyckats slå på och av på hjärnan efter behov, lite som en bil med start- stoppfunktion. De senaste helgerna har jag ertappat mig själv med att knappt tänka alls när jag inte jobbar. Och sedan - när jag gör det - slåss den inte för att varva ner utan gör sitt jobb, helt enkelt. Oerhört skönt. Så har jag aldrig haft det förut, faktiskt. Paradoxalt då jag aldrig drivit ett större projekt än detta. Precis som det ska vara.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans