Upprensning

Då var det gjort; tog inte mer än fem minuter att genomföra rent praktiskt fastän startsträckan givetvis varit längre än så. Listan på Facebook-vänner är kortad med ungefär 60% eftersom jag fattat beslutet att inte samla kontakter för sakens skull. Det är ingen hemlighet att olika människor kan ge varandra olika saker och unfriendandet är absolut inget som ska ses som kritik mot de personer som unfriendats. Det är bara det att jag vill se utbytet och ömsesidigheten visavi de jag har omkring mig.

Jag har alltså nu officiellt lämnat klubben för villkorat ömsesidig beundran för att med full kraft ängna mig åt den betydligt mer progressiva värld där ömsesisigt utbyte får hålla de aktiva trådarna levande i enlighet med önskan, behov, kärlek eller nyfikenhet. Det är ingen klubb utan en löst sammansatt skara som hela tiden är i förändring. En skara utan fasta platser och revid där rädslan inte har något existensberättigande. En skara som mitt i vad som ansågs orubbligt formar sin egen verklighet genom livets lek. Där hör jag hemma ;)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Bubbelbalans

Vortex. Råbjörk.