Skrov

Till att stanna på ytan.
Till att undslippa djupet.
Stormarna härjar på ytan - inte på botten.
En båt är ett skrov fullt med luft.
Det är så jag håller mig flytande.
Jag sjunker.

Kommentarer

  1. Detta talade vi om på Tulegatan, för förtiofem minuter sedan. Huruvida det var så att man till varje pris skulle trampa vatten bara för att hålla huvudet över ytan, eller om man kunde tillåta sig själv att sjunka, om inte annat så, för att kontrollera djupet.

    Litar du på att någon kommer med luft till dig? Finns det någon som du har det förtroendet till?

    SvaraRadera
  2. Ja, jag vet att Hon har syre till mig om jag behöver det. Dessutom är själva vattnet syrerikt och jag är en fisk när jag väl givit mig hän på djupet.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans