Samlat och välkommen

Nu var det dags igen. Återvänder till den bekanta bloggplattformen och tror att skrivandet så småningom åter kommer att vilja flöda. Jag har försökt samla ihop det jag skrivit "i modern tid", dvs sedan jag flytade hitupp och blev en i huvudsak lycklig individ. Jag har inte riktigt fyllt på med allt ännu utan har det som strösyssla regniga dagar men det mesta finns här. Utom det som inte hör hemma här förståss.

Jag har skrivit en bra bit över 1000 blogginlägg sedan 2009. Många av dem i ilska eller affekt, inte minst genom utforskandet av världens tillstånd samt sorgen efter farsans bortgång. Jag tänkte först börja om från början, städa bort allt som är "negativt" (vad nu det är) och deprimerande men så kom jag fram till att om jag börjar retucshera blir det inte ärligt. Jag är ju idag den jag är idag och den jag var igår är en annan person - ofta med en del likheter.


Foto: https://unsplash.com/photos/sfL_QOnmy00

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans