Fokus pokus

Tror att jag funnit orsakerna bakom det hela, slutligen. Det kom inifrån, precis som väntat. Från bankvärldens irrationalitet, drömmarna, mediavärldens anomalier och elitens ögon hela vägen ner i det bergrum på Svalbard där 30 000 frösorter förvaras. Ja, djävlar. Det borde jag ha fattat. tog mig 27 år längre än för de som varit med hela vägen. Men nyfiken i en strut, jag ville bara veta. Nu släpper jag det här spåret.

Nuet är så oerhört mycket större. Det rymmer ändlöst med njutning, kärlek och kreativitet.

För jag ska snart gifta mig. Med den vackraste och underbaraste människan som någonsin levt. Som ödet placerade i min väg. Som jag är menad att leva med. Ett långt liv hade jag tänkt mig.

Tajmningen är utsökt. Absolut utsökt.

Underbara liv. Utmanande liv. Älskade och sanslöst vackra verklighet.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Bubbelbalans

Vortex. Råbjörk.