Snart gift

I går blev jag hänsynsfullt kidnappad och förd till en bastu, en badtunna och en alldeles lagom varm sjö. Med en välfylld grill, mycket att dricka och en bråkig frisbee och de mest intellektuellt rörliga gubbar jag supit med. Klantigt av mig att återigen hoppa på foten som ser ut som en fotboll idag. Trots det oerhört, oerhört trevligt.

Sedan fick jag syn på min blivande fru på ett dansgolv. Min påhoppade fot det skrek av smärta längst benen. Men när jag såg henne. Lullig, vacker och alldeles förfärande rytmiskt hänförande försvann all smärta. Jag kysste henne så att de runtimkring började slå på mig. Jag dansade, insöp henne och njöt.

Hon är hänförande vacker. Hon är allt jag någonsin drömt om. Och mer.

Vi vibrerar tillsammans. Jag och min älskade Sara.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans