Rubriksättning i pridetider

Så här i pridetider är det ju extra viktigt för mainstreammedia att visa sig från sin HBT-vänligaste sida. Något som kanske gick lite till överdrift när den absolut förödande nyheten om den oacceptabla hanteringen av Henning Mankells bagage nådde en häpnande värld tidigare denna morgon.


Dubbel sensation i pridetider.

Rubriken på själva artikeln är kanske inte riktigt lika brännande...

Stora nyheter inom bagagehantering. Även jag kan dra mig till minnes tillfällen då jag fått min väska. Emellertid aldrig på eller via Heathrow ("i seem to have lost my baggage", "right, Sir - I think Tom took it. Hethrows things away I'm afraid.")

Storyn kan läsas här [SvD]. Detta är verkligen fördjävligt. Så absolut oförlåtligt kränkande. Alla turister som helst som åker på provokativt real-life-looking-for-drama-and-loads-of-attention-safari har rätt att förvänta sig en korrekt bagagehantering och rekommenderas därför att medföra värdefulla handlingar, till exempel manuskriptet till en icke utgiven bok, stadshemligheter eller en kapsel med en inte helt oskadlig virusstam. Nu hoppas jag verkligen att våra förtråendevalda tar itu med detta och skickar en formell protest till Israel.

Ährm... Teater, teater.

Fjong - so long!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Bubbelbalans

Vortex. Råbjörk.