Vilka går först?

Klurar på vilket Europeiskt land som blir det första att lämna klimatteatern. Man får intrycket av att de som varit på väg att lämna paradigmen fractional reserve banking, terror-relaterad bekämpning av civila rättigheter och klimathot som verktyg för godtycklig beskattning och frihetsinskränkning snabbt tystats av finansiella torpeder.

Men det kommer ju knappast att hålla i det långa loppet när den breda massan närmar sig de demokratiskt valda med frågor. De från vilka makten är sagd att utgå. Vilket föranleder ett och annat uppvaknande.

När väl det första landet klivit ur bubblan kan det komma att gå ganska fort. Därav styrkan bakom insatserna att förhindra just detta. Dock, någon måste ju bli först. Jag tippar på Italien. Men ledbandssyndromet till trots kan det faktiskt komma att bli Sverige tätt följt eller tätt föregått av Norge. Det kan svänga fort i Norden, sannolikt eftersom vi skuffats ganska långt från rälsen men fortfarande har naturen och den verkliga verkligheten inpå knuten.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Bubbelbalans

Vortex. Råbjörk.