Äntligen!

Så kommer då äntligen något vettigt från parlamentariskt håll. Man får kanske förmoda att de Moderater som skrivit på dagens Brännpunkt i SvD knappast kommer att beredas någon möjlighet till kometkarriär inom partiet så länge som nuvarande topplock sitter monterat. Men det är å andra sidan ett gott betyg i mänsklighet och insiktsfullhet.

Jag - precis som vem som helst - kan inte instämma dogmatiskt i vad Sigfrid säger, men det påpekas just sådana anomaliteter som är grundläggande för vår kollektiva felnavigering baserad på kartor från utgivare som vill få oss att segla över världens ände.

Kommentarer

  1. Jag tycker synd Om Karl Sigfrid. Han mobbades halvt ihjäl av Reinfeldt när han tvekade om FRA-lagen. Nu blir det mobbing igen.

    SvaraRadera
  2. Hm. Säkerligen lite kinkigt men å andra sidan får han nog igen det på lite sikt. Borde ta och vända bland de folkvalda strax. Teater terror i stockholm pekar ju möjligtvis på att skuggstyret inte riktigt har samvete att skada i den omfattning man kan tros ha haft annorstädes.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Bubbelbalans

Vortex. Råbjörk.