Populärpopulationsprofetsior

Det hävdas med en kamphunds envishet att mänskligheten är för stor. Och att det är mänsklighetens egen förbannade skyldighet att ta och dra ner på sig själv av allehanda hänsyn till först och främst... Hm.. Sig själv.

När något framhärdas med den där blinda och mästerligt förkunnande stämman genom alla de kanaler som når individen så vet man att man är ett konstruerat budskap på spåren. Det behövs inte speciellt ihärdigt skrubbande för att finna länkar mellan de intressen som till exempel äger så gott som all livsmedelsindustri som de sammanslutningar "människoälskare" som vigt sina liv till att komma upp med planer för att decimera mänsklighetens numerär.

Helt enligt de stora bedrägeriernas mall, alltså. Just i detta ögonblick kan det nog vara så att agendan inom populationskontroll är långt mer aktiv än agendorna inom andra områden som till exempel ekonomi. Känt dig lite trött och hängig på sistone?


Lite så.

Kommentarer

 1. Härliga videos Erik. Stort tack för dem. Det är "helgonförvandlingsspåret" som måste "spåras upp"..."en medvetandeexplosion" är absolut mycket bättre än en "atombombsexplosion".... kanske är vi ändå på väg.....med epidemiska steg närmar sig medvetandehöjningen?...Snart har vi en "fullskalig epidemi på våra halsar"...och då kommer kanske allt att ske "automatiskt"?... (Det var väl hoppfulla ord?...) (Naivt? Kanske naiviteten behöver ingå i "det helgonlika", som skall "drabba" oss alla, som en "farsot"...?)

  SvaraRadera
 2. Lite så, kanske. Vem vet? Videon hittade jag på vaken.se som verkar vaknat till liv igen ;-)

  SvaraRadera
 3. Med naivitet menar jag "tillitsfullhet" och just "godtrogenhet". Men absolut inte den "medvetslösa" sorten, utan den fullständigt klarvakna och totalt "medvetna"....
  Vaken.se verkar vara bra sidor...

  SvaraRadera
 4. Godtrogenhet att det implicerar något negativt. Banbrytande och alldeles förträffligt.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans