Stormen före tystnaden?

De energirika stormvarningarna föder tankar på vågor av mer jordligt ursprung. Det stormar ju lite här på planeten också. Noggrant kultiverad upproriskhet att driva vad som kan vara en sedan länge planerad epidemi av social oro med rötter i den digitala världen. En värld som tystnar inför en alltför stark elektromagnetisk påverkan.

I ett läge där de avsedda härdarna – de som inte redan kan kontrolleras – nått erforderlig temperatur men innan de redan erövrade kommit dit. Ett återställande av det tekniska försprånget och ett effektivt utraderande av kommunikationsmedel när det kanske ur det perspektivet syntes behövas som mest. Under den mest lysande av syndabockar.


Eventuellt stormig syndabock sedd från en annan genom glaset på en svetshjälm.

Kommentarer

  1. Egentligen är före och efter på samma plats och finns inte i "vår" värld som består av nuet framtiden och det som varit och är ,är antimateria och eftersom det inte finns kan det vara så stort och litet som helst precis som fotoner. Medvetandet är inte kopplat på att vara i organism medvetande alltså det som vi uppfattar som är vårt medvetande är byggt på underordnades medvetande som vi inte kan kontrollera om man bortser från muskel rörelser som styrs av "viljan". Har man inte koll på en egna vilja och det är nog rätt vanligt att man inte alltid har. Om alla var nu kungar så som det står i Kristendomen för alla fäder ska hålla upp sin son som kung och då är ju alla kungar om man bor i ett Kristet land. Kristen dom är bra i om man vill välja själv vad som står så det är bäst att ha ett prästerskap som vet vad vad andra ska se när de läser för ord är inte bara ord de kan formas utan att byta plats ,fast det är nog cellerna som blir knockade i förståelse av vad läsaren vill uppfatta vad denne läser.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans