Jajamensan

Det börjar samla sig en del positiva signaler. I svensk press skrivs faktiskt kritiskt granskande saker om FN:s råd för mänskliga rättigheter vilket på ett förtjänstfullt sätt öppnar upp för reflektioner i vidare cirklar. Redan insparkade dörrar som får sin belysning genom en läcka i annars väl kontrollerat media. Som lök på laxen visar det sig (genom samma mediala kanal till allmän häpnad) att de påskjutna svenska soldater i Afghanistan som så förtjänstfull vävdes in i intrigen syftandes till fortsatt svensk torrskoddhet under det internationella paraplyet sannolikt varit påskjutna med svenska kulor.

De flesta som försökt att förstå vad som händer har nog redan förstått. StAn skriver om fler indicier på denna uppvärmning.

Det närmar sig nog punkten då det börjar bli dags att kapa inflödet av hypnosen. Detta kanske är islossningens period. April 2011 kan bli vad den ibland förutspås till. Tiden då insikter och latent liggande observationer vinner kognitiv kraft hos allmänheten. Då allmänheten reser sig ur hypnosen, inser vad som håller på att hända och trotsar det inlärt ömsesidiga förlöjligandet av var och en som träder över linjen till det sant osjälviska men ändå villkorslöst nödvändiga.

Motbilden kommer att se skrämmande ut. Den är utformad för att paralysera åskådaren av skräck. Köp inte det. Köp hem lite konserver istället. Hög tid.


Lets cast amnesia, forget about all that evil - that evil that they feed ya.

Dessutom. Folk slutar jobba. I klasar. De sjukskriver sig. Säger upp sig och skiter i de ekonomiska konsekvenserna. Många har kuraget att utnyttja bankernas bedrägeri baklänges. Andra finner egna lösningar. Det känns helt enkelt inte meningsfullt längre. I många fall är det knappast något att undra över.

Kommentarer

 1. Dilemmat som vi som varit vakna ett tag har, är att man förstår att parasiteliten kommer att göra allt, och med det menas ALLT, för att få behålla sitt värddjur att suga ut. Nu är väl snart den kritiska massa nådd av tillräckligt vakna människor, som gör att Samson-alternativet är det enda de har kvar.
  Frystorkat är ett bra komplement till konserver :-)

  SvaraRadera
 2. Jo, det lär bli en hårig historia...

  SvaraRadera
 3. Samsonalternativet?

  SvaraRadera
 4. Jo folk vaknar. Här är Gangster 39 S Paradise i en annan tappning. Mer rakt på
  http://www.youtube.com/watch?v=D7gaNTxxRNs

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trend

Vortex. Råbjörk.

Bubbelbalans